19 / 05 / 2024

Isıdem boru ve levha üretimi

Isıdem boru ve levha üretimi

Isıdem, yaptığı tesis yatırımıyla ulaştırmada, petrokimya tesislerinde ve yenilenebilir enerji sistemlerinde kullanılan elastomerik kauçuk köpüklerinin üretimine başlayacak. Isıdem Genel Müdürü Murat Erenoğlu,boru ve levha üretimine başlayacaklarını açıkl

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Kıdem tazminatı, mesai saatleri ve vergiler! Yeni düzenlemeler yolda!

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren düzenlemeler geliyor. Çalışma hayatını sil baştan değiştireceği düzenlemeler Kıdem tazminatı, mesai saatleri ve vergileri kapsıyor.

10 yıl çalışan ne kadar kıdem tazminatı  alır? SGK uzmanı Özgür Erdursun tek tek hesapladı!

SGK uzmanı Özgür Erdursun milyonlarca çalışanı ilgilendiren kıdem tazminatı ve tavan ücretlerini hesapladı. Erdursun’un tazminat hesabına vatandaştan tepki yağdı.

Her Dem Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Her Dem Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurcan Eşer ve Vefa Özdemir ortaklığında kuruldu.

Dem Duran Mimarlık Ve İç Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Dem Duran Mimarlık Ve İç Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Sultangazi’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Davut Ekinci ve Muhammed Fatih Duran ortaklığında kuruldu.

Tapusu olanlar dikkat! Kentsel dönüşüm nedeniyle tapular tehlikeye mi girdi?

Yeni Kentsel Dönüşüm Kanunu, Resmi Gazete’de yayımlandı. Kanun, 'mülksüzleştirme' kanunu olarak eleştirilirken insanlar "Tapularımız tehlikede mi?" sorusuna cevap arıyor. Kentsel dönüşüm avukatı Çiğdem Kezer ve KİPTAŞ Genel Başkanı Ali Kurt, yeni kanunu yorumladı. İşte detaylar...

Bakan Işıkhan’dan EYT ve kıdem tazminatına ilişkin büyük yankı uyandıracak açıklama! Yeni bir çalışma mı geliyor?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, EYT ve kıdem tazminatına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Işıkhan, EYT’de kalan dosyaların aralık ayına kadar bitirilmesinin hedeflendiğini söylerken, kıdem tazminatı konusunda yeni bir çalışmanın söz konusu olmadığını dile getirdi.

Kıdem tazminatı sorunu çözülüyor mu? Yeni sistem ve detayları

Yeni bir sistem ile çalışanların kıdem tazminatları sorunu çözüme kavuşacak. Bu yeni yapıda, işçilerin birikimleri özel bir fondada bir araya getirilecek ve devlet tarafından bu birikimler garanti altına alınacak. İşte bu konuda bilinmesi gereken tüm ayrıntılar...

Elba Tasarım Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elba Tasarım Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Kargıoğlu, Elena Ozalp, Nadezhda Semenova, Nıkıta Demın ve Vıtalıı Klovhanov ortaklığında kuruldu.

Akım Global Boru Hattı Hizmetleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akım Global Boru Hattı Hizmetleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 75 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi İnan tarafından kuruldu.

Bu illerde yaşıyorsanız kıdem tazminatı ve fazla mesai ücretlerinizde değişiklik var!

O illerde ikamet eden vatandaşlar önemli bir haberle karşılaştı. Resmi Gazete'de yayımlanan bir kararla kamu personeline tazminat ve fazla mesai ücreti ödenmesi kararlaştırıldı. 

EYT çiftte müjde! Hesaplara yatıyor

EYT ile ilgili milyonlarca vatandaşı ilgilendiren gelişme yaşandı. EYT'li vatandaşa çifte ödeme. Kıdem tazminatı ve promosyon ücretleri hesaba geçecek. İşte tüm detaylar...

Hangi EYT’li, ne kadar tazminat alacak? Kıdem tazminatı tavan tutarı ne kadar oldu?

EYT’le ilgili düzenlemenin yürürlüğe girmesinin ardından milyonlarca kişi emeklilik dilekçesi vermeye başladı. Sürecin resmen başlaması ile kıdem tazminatı ve emekli aylığı hesaplamaları yapan EYT’liler için detaylar da birer birer netleşti.

Kıdem tazminatı ve işsizlik maaşına asgari ücret ayarı! Resmen belli oldu! Hemen bu rakamlara bakın!

Asgari ücretin belli olmasıyla beraber kıdem tazminatı ve işsizlik maaşı tutarları da değişti. Yeni ödemeler resmen belli oldu! Hemen bu rakamlara bakın!

Isıdem boru ve levha üretimi Haberi

Isıdem boru ve levha üretimi

Tesislerinde levha ve boru tipi ürünlerde farklı genişlik ve kalınlıklarda ürünler imal edebilecekleri bilgisini veren Isıdem Genel Müdürü Murat Erenoğlu, bu ay elastomerik kauçuk köpüğü, boru ve levha üretimine başlayacaklarını açıkladı. 


Erenoğlu, "Üretim tesisimizin 10 bin metrekarelik alanını tamamladık. Bir buçuk yıl içinde bu alanı 35 bin metrekareye çıkaracağız. Metal kanal birleştirme elemanları ve aksesuarlarla ilgili ürünlerimizin kapasitesini de artırmayı planlıyoruz" dedi. 


Havalandırma ve tesisat sektöründe yalıtım amaçlı kullanılan elastomerik kauçuk köpüğünü, 2013 yılı itibarıyla mevcut ürün gamlarının tamamlayıcı önemli bir ürünü olarak bünyelerinde üretme kararı aldıklarını açıklayan Murat Erenoğlu, yatırımı Eskişehir OSB'de yaptıklarını belirtti. 

40 dönüm arazi üzerine inşa edilen 10 bin metrekarelik kapalı alana sahip üretim tesislerinin, yaklaşık 10 milyon euro'luk yatırım değerine sahip olduğunu kaydeden Erenoğlu, "Bu yatırım ile...