28 / 04 / 2024

Işıklar Enerji projeleri

Işıklar Enerji projeleri

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. HES'in geçici kabulünü yayınladı.

Işıklar Enerji hisselerini yayınladı!

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. hisselerini yayınladı...

Işıklar Enerji ihraç belgesini yayınladı!

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. ihraç belgesini yayınladı.

Işıklar Enerji sermaye artırımını tescil ettirdi!

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Işıklar Enerji ve Yapı Holding sermaye artırımını tescil ettirdi.

Işıklar Enerji 27 Ağustos'ta genel kurul toplantısı yapacak!

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Işıklar Enerji 27 Ağustos'ta genel kurul toplantısı yapacak.

Işıklar Enerji sözleşme değişiklikleri için SPK'ya başvuracak!

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Işıklar Enerji sözleşme değişiklikleri için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuracak.

Işıklar Enerji Grup şirketleri hakkındaki bilgileri yayınladı!

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Işıklar Enerji ve Yapı Holding Grup şirketleri hakkındaki bilgileri yayınladı.

Işıklar Enerji SPK yazısını yayınladı!

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Işıklar Enerji SPK yazısını ve imzası duyuru metnini yayınladı.

Işıklar Enerji Ordu Hes projesi geçici kabulü yapıldı!

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Işıklar Enerji Ordu Hes projesi geçici kabulü yapıldı.

Işıklar Enerji ek uzman kuruluş raporunu yayınladı!

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Işıklar Enerji ve Yapı Holding ek uzman kuruluş raporunu yayınladı.

Mert Başaran: Altın tüm zamanların zirvesini kırmak için enerji topluyor! 

Altın fiyatları güne yükselişle başlarken gözler altın fiyatlarına çevrildi. Mert Başaran, altının tüm zamanların zirvesini kırmak için enerji topladığını açıkladı.

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

GYODER'den depreme karşı akıllı kentler için KÖİ modeli önerisi!

Kamu Özel Sektör İş Birliği (KÖİ) Modeli, depreme dayanıklı dirençli kentler, yerel hizmetler, akıllı şehircilik, çevre ve enerji projeleri, kiralık evler, yurtlar ve sosyal alanlar gibi üst yapı projeleri için de önemli bir yöntem olacak.

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

TOKİ İzmir projeleri için tarihler belli oldu! O ilçelere 920 yeni ve ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İzmir projeleri için tarihler belli oldu. TOKİ yeni projeleri kapsamında İzmir'in iki ilçesinde 920 konut inşa edecek.

Işıklar Coin, dünyanın en büyük borsasında işlem görecek!

Işıklar Holding, kripto parası Işıklar Coin’i (ISIKC) 4'üncü bir borsada daha açıyor. ISIKC, Türkiye saatiyle 2 Aralık saat 23:00’te, dünyanın en büyük ilk 25 kripto para borsasından olan LBank’ta işlem görecek...

TOKİ Mersin'deki Romanlar için konut projeleri hayata geçirecek! 

8 Nisan Dünya Romanlılar Günü dolayısıyla Roman milletvekili ve vatandaşlarla bir araya gelen Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, TOKİ'nin Roman vatandaşlar için konut projeleri yürüttüğünü dile getirdi. 

Yap işlet devret projeleri meclis gündeminde!

2010-2021 yılları arasındaki yap işlet devret projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

İki il için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ve Bolu'da hayata geçirilecek enerji projeleri için bazı taşınmazların acele kamulaştırılmasına karar verildi. Konuya ilişkin Cumhurbaşkanı kararları, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Zorunlu enerji verimliliği etüt raporunda son 2 ay!

Endüstriyel işletmeler, okul, hastane, alışveriş merkezleri ve otel gibi ticari hizmet binaları ve kamu binaları için enerji verimliliği etüt raporlarının tamamlanarak teslim edilmesi için 2 aylık bir süre kaldı.

Alemad Group Enerji Projeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alemad Group Enerji Projeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emad Al Alıawı tarafından kuruldu. 

Kanal İstanbul için enerji çalışmaları başladı!

BEDAŞ, Kanal İstanbul'un güzergahının belli olmasıyla birlikte proje için kurulacak şantiye ve kanal hattında enerji çalışmalarına başladı..

Danfoss, İran-Avrupa Birliği Enerji Forumu’nda!

Danfoss, 29-30 Nisan tarihlerinde birincisi düzenlenen İran-Avrupa Birliği Enerji Forumu’na katıldı, binalarda enerji verimliliği ve enerji politikalarında odak alanları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Işıklar Enerji projeleri Haberi

Işıklar Enerji projeleri

Işıklar Enerji tarafından yapılan açıklama şöyle;


"          Bağlı ortaklığımız BND Elektrik Üretim A.Ş. tarafından Kahramanmaraş ili, Andırın ilçesinde yapımı tamamlanan "Üçgen  Reg. Ve HES" in T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından Geçici Kabulü 07.11.2014 tarihinde tamamlanmış, böylelikle tesis işletmeye alınmıştır.  

          Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu tarafından verilen  EÜ/1575-5/1144 Üretim Lisans numaralı, toplam 3,338 MWe kurulu güce ve 11,257 GWh yıllık elektrik enerjisi üretimine sahip olan "Üçgen Reg. Ve HES" projesinde sırasıyla TEDAŞ/AKEDAŞ , DSİ ve son olarak T.C. Enerji Bakanlığı tarafından yapılan kabulleri tamamlanmıştır. Böylece, yapımına Temmuz 2012 ayında başlanan "Üçgen HES"te tüm yasal prosedürün tamamlanmasıyla, ticari olarak elektrik üretimi ve satışına başlanmıştır. 

          Üçgen Reg. Ve HES'...