09 / 05 / 2024

Işıklar Klinker Tuğla Grubu genel müdürü Cem Baki Sinal

Işıklar Klinker Tuğla Grubu genel müdürü Cem Baki Sinal

Işıklar Klinker Tuğla Grubu Genel Müdürü Cem Baki Sinal kimdir? Cem Baki Sinal, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Işıklar Klinker Tuğla Grubu ne zaman kuruldu? İşte Cem Baki Sinal...

3 deprem uzmanı tek bir kent için konuştu: Her an deprem olabilir!

Prof. Dr. Süleyman Pampal, Prof. Dr. Hasan Çetin ve  Prof Dr. İsmail Hakkı Çağatay'dan tek bir şehir için çok çarpıcı deprem açıklaması geldi. Uzmanlar yaptıkları açıklamada her an deprem olabileceğini belirtti.

İş Bankası açıkladı. Tek tuşa bu kadar para ödenecek. Üstelik karşılığı yok

En fazla kampanya yapan bankalar arasında yer alan İş Bankası'ndan bir kampanya daha geldi. İş Bankası tek tuşla hediye verecek. İşte İş Bankası'nın birçok kişinin aklına yatan o kampanyası...

Güneş enerjisine 1 yıl içerisinde 10 milyar dolarlık yatırım yapıldı!

Beklentinin üzerinde bir yatırım iştahıyla karşılaştıklarını belirten Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, “Güneşte 10 milyar dolara yakın yatırım sahaya yansıdı. Bu beklentilerin üzerinde bir gelişme oldu” ifadesini kullandı.

Ticaret Bakanı Bolat: Hatay'ın eskisinden daha güzel şehircilik ve modern konuma gelmesi için canla başla çalışıyoruz

Ticaret Bakanı Ömer Bolat,  Afet Koordinasyon Merkezi'nde Hatay'daki çalışmaları ele alarak ''Hatay'ın eskisinden daha güzel bir şehircilik ve modern şehir konumuna gelmesi için canla başla bir çalışma içindeyiz" dedi.

PTT tek tuşla verecek. 10 bin TL'yi hemen alacaksınız

PTT de kredi veren kurumlar arasına katıldı. PTT'den kredinizi tek bir tuşla alabileceksiniz. İşte detaylar...

Bankalar çılgına döndü... Bu bankadan tek tuşla 2 bin 500 TL kazanacaksınız

Temmuz ayındaki zamdan önce müşterilerini kendi bünyelerine çekmek isteyen bankalar kampanyalar konusunda gaza bastı. En son Fibabanka tarafından yeni kampanya duyuruldu. Banka tarafından tek tuşla 2 bin 500 TL kazanmanın detaylarına yer verildi.

M. Tuğrul Tekbulut Kimdir? M. Tuğrul Tekbulut ne işle uğraşıyor?

M. Tuğrul Tekbulut kimdir? M. Tuğrul Tekbulut’un mesleği nedir? M. Tuğrul Tekbulut hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

iPhone 15 Pro için Ses Tuşları Yeniden Tasarlanıyor: Tek Uzun Düğme Olacak! 4 Mart 2023 Fiyat Listesi...

Bir teknoloji analisti, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda iPhone 15 Pro modelinin ses tuşları için tasarım değişikliği olduğunu açıkladı!

Dijital ekrandan canınızın çektiği kahveyi seçin o sizin yerinize hazırlasın! 12 Şubat 2023 fiyat listesi

Sütlü kahve sevenler için tasarlanan Tam Otomatik Kahve Makinesi, kahve öğütme işlevini pratik bir şekilde yapmanıza yardım olur. Otomatik kahve makinesi tek tuşla kahve seçimini gösteren tasarımı ile merak konusu olmaya devam ediyor.

Bahçelievler’deki eski Ateş Tuğla Fabrikası’nın arazisinde imar değişikliği! 

Bahçelievler’de 27 bin 602 metrekarelik eski Ateş Tuğla Fabrikası’nın arazisine yapılacak inşaat projesi için planlardaki “konut” imarına, “ticaret” de ilave edildi. İşte ayrıntılar...

Emekli promosyonunda resmen 9 şiddetinde deprem! Ziraat, Vakıfbank, Halkbank peş peşe duyurdu! Kimliği kapan koştu!

Emekli promosyonunda resmen 9 şiddetinde deprem yaşanıyor! Ziraat, Halkbank, Vakıfbank peş peşe duyurdu! Kimliği kapan bu bankalara koştu... Hemen bakın...

Çok satan robot süpürgelerde en ucuz seçenekler! İşte 7 Ekim 2022 karşılaştırmalı fiyat listesi... 

Akıllı ev ürünlerinin başında gelen robot süpürgelerin en çok rağbet görenleri için fiyat karşılaştırması yaptık. Onları en ucuza bulabilecekleriniz adresler şunlar... 

Işıklar Klinker Tuğla Grubu genel müdürü Cem Baki Sinal Haberi

Işıklar Klinker Tuğla Grubu genel müdürü Cem Baki Sinal

Cem Baki Sinal kimdir?

Cem Baki Sinal, ODTÜ Elektrik, Elektronik Bölümü mezunu, İstanbul Teknik Üniversitesi'nde nükleer enerji üzerine master yaptı. 


1983'te Suudi Arabistan'da STFA Holding'in çimento fabrikasında elektronik ve bilgisayar sistemleri süpervizörlüğü yaptıktan sonra 1988'de Türkiye'ye döndü, bir yıl ABB Türkiye ve Ortadoğu Çimento Projeleri Sorumlusu olarak çalıştı. 


1989-1997 arasında Omya Madencilik'de görev aldı. Sinal, 1998-2008 arasında Maxit Yapı Malzemeleri'nde Türkiye, Bulgaristan, Yunanistan, Rusya, Azerbaycan, Romanya, Özbekistan gibi ülkelerden sorumlu genel müdürlük yaptı. Tarih, arkeoloji ve sosyal psikoloji, Sinal'ın özel ilgi alanları arasında.


Şu anda Işıklar Klinker Tuğla Grubu'nda genel müdürlük yapıyor.


Işıklar Klinker Tuğla Grubu

"1980 yılında Ağdacı köyü mevkiinde kurulan Bartuğsan ile hem üretim kapasitesine hem de teknolojisine önemli bir yatırım yaptılar. Otomatik öğütme, şekillendirme, kurutma, pişirme ve ambalajlama safhalarını tamamen bilgisayar destekli...