22 / 05 / 2024

ışıklar ne zaman kapanıyor

ışıklar ne zaman kapanıyor

150'den fazla ülkede aynı anda gerçekleşecek olan “Dünya Saati” çevre hareketi kapsamında 29 Mart Cumartesi günü 20:30-21:30 saatleri arasında ışıklar dünya için kapanacak.

Kiracılar dikkat! Kira ne zaman ödenir?

Kiracılar bir ev, kiraladıkları zaman o evin kirasını peşin mi yoksa bir ay oturduktan sonra mı ödeyecekleri konusunda bilgi sahibi olmak istiyorlar. Buna göre, kira ne zaman ödenmelidir, yasal uygulama nasıl işler?

İşsizlik maaşı ne zaman yatacak? Ayın kaçında ödenecek?

İşsizlik maaşının ne zaman yatacağına dair merak artıyor. İŞKUR, belirtilen yasal şartları karşılayan sigortalı işsizlere işsiz kaldıkları süre zarfında belirli bir miktar ödeme gerçekleştiriyor. Her ay bu ödeneği talep eden ve gerekli şartlara uygun olan vatandaşlar bekliyor.

Kabine toplantısı ne zaman? Masada hangi kararlar var?

Kabine toplantısının ne zaman yapılacağı araştırılıyor. Seçim vaadi olarak verilen öğrencilere vergisiz telefon, ev kadınlarına emeklilik, taşerona kadro gibi konu başlıklarının toplantıda gündeme gelmesi bekleniyor. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman? İşte detaylar...

Yaşlı ve engelli aylıklarında Temmuz müjdesi! Yaşlı ve engelli aylığı ne zaman hesaplara yatacak? 

Asgari ücrete ara zammı ile engelli ve yaşlı maaşlarına uygulanacak zam da sık sık gündem oluyor. Peki yaşlı ve engelli aylığı ne zaman hesaplara yatacak? Hangi maaş kaç lira olacak?

Öğrencilere 1.000 TL bayram harçlığı verilecek! Tarih belli oldu mu? Ödemeler ne zaman yapılacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan öğrencilere bayram harçlığı olarak 1.000 TL verileceğini açıklamıştı. Peki 1.000 TL bayram harçlıkları ne zaman verilecek, tarih belli oldu mu? 

2023 Mayıs emekli aylık zammı ne zaman yatacak?

EYT'nin çıkmasıyla yüz binlerce kişi emekli olma hakkı elde etti. Emeklilere aylık ödeme tarihleri tahsis numarasına göre tespit ediliyor. Peki emekli aylıkları hangi gün iletilecek? 2023 Mayıs ayı SSK, Bağ-Kur ve emekli sandığı ödemeleri ne zaman?

KYK ilk ay ne kadar yatacak 2023? KYK burs Ocak ayı ne zaman yatacak?

KYK bursu kazanan öğrenciler, kazandıkları bu bursun ilk ödemesinin ne zaman yapılacağını merakla araştırmaktadır. İşte KYK bursuna dair merak edilen detaylar!

EYT'liler bu habere dikkat: İlk emekli aylıkları ne zaman alınacak?

TV100 yazarı Özgür Erdursun EYT'lilere çağrıda bulundu. "Emeklilik planınızı yapın, eksiklerinizi tamamlayın" diyen Erdursun, EYT'lilerin ilk maaşını ne zaman alacağını açıkladı.

Sözleşmeli personele kadroda son viraj! Sözleşmeliye kadro ne zaman geliyor? Bakan Bilgin açıkladı! 

Sözleşmelinin kadroya geçişi için son hazırlıklar tamamlandı. Konuyla ilgili açıklama yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, kapsamı duyurdu. Peki, Sözleşmeliye kadro kimleri kapsıyor, ne zaman gelecek, koşullar neler? İşte ayrıntılar...

EYT'de son dakika! Emeklilikte Yaşa Takılanlar için formül hazır! EYT ne zaman çıkacak? EYT'de şartlar ne? 

EYT ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. EYT konusu gündemden düşmüyor ve konuyla ilgili sıcak başlıklar geliyor. Peki EYT ne zaman çıkacak? EYT'de son durum ne? EYT çıkacak mı? İşte merak edilen o soruların yanıtları ve ayrıntılar...

Aile konutu şerhi ne zaman sona erer?

Aile konutu; eşlerin bütün yaşamsal faaliyetlerini devam ettirdiği ve düzenli yerleşim amacıyla kullandıkları mesken olarak tanımlanıyor. Peki, Aile konutu şerhi ne zaman sona erer? İşte konu hakkında tüm merak edilenler..

Emeklilikte Yaşa Takılanlar yasasına dair son dakika bilgisi! Komisyonlar hazırlıkları ne zaman bitirecek belli oldu!

Erken veya zamanında seçim tartışmaları arasında öne çıkan konular arasında EYT mağduriyeti yerini korumaya devam ediyor. Emekli olmak yaşını bekleyen yurttaşlar EYT'ye dair gelişmeleri çok yakından takip ediyor. İşte EYT’ye dair son gelişmeler…

TOKİ başvuru ücretleri iadesi ne zaman yapılacak?

TOKİ'ye başvuran ve isimleri kurada çıkmayan vatandaşlar başvuru sırasında yaptıkları ödemelerin ne zaman iade edileceğini araştırıyor. Peki başvuru ücretleri ne zaman iade edilecek?

ışıklar ne zaman kapanıyor Haberi

ışıklar ne zaman kapanıyor

Dünya Saati, WWF tarafından 2007'de Avustralya'da başlatıldı, 2008 yılında küresel bir harekete dönüştü ve 2013 yılında 2 milyar kişinin katılımıyla bir rekora imza attı. İklim değişikliği başta olmak üzere, kaynakların aşırı tüketimine, doğal alan ve tür kaybına, kirliliğe, ormansızlaşmaya ve gezegenimizin karşı karşıya olduğu diğer tüm çevre sorunlarına ortak bir tartışma zemini hazırlayarak, insanları çözüm üretmeye davet ediyor. 


“Dünyaya Olan Sevgini Göstermeye Var Mısın? '' sloganıyla insanları ve kurumları bir araya getirmeyi amaçlayan kampanyanın bu yılki ana sponsorları olan Garanti Bankası, Coca-Cola ve VİKO, “Varım '' diyerek değişimin bir parçası oluyor. Şehirlerin desteğini sembolik yapıların ışıklarını kapayarak gösterdikleri kampanya kapsamında, Paris'teki Eyfel Kulesi, Roma'daki Kolezyum, New York'taki Empire State Binası, Times Meydanı, Londra'daki Big Ben, Moskova'daki Kremlin Sarayı, Çin Seddi,...