02 / 05 / 2024

ışıklar yapı kaplama tuğla

ışıklar yapı kaplama tuğla

Kırmızı, kahverengi, sarı kaplama tuğla ve köşe tuğlaları artık,12mm kalınlığında eskisi kadar sağlam, daha ince ve daha hafif üretilebiliyor. Herhangi bir şekilde boya gerektirmeden çok uzun yıllar ilk günkü gibi kendisini korur.

Konut almak isteyenler için olası finansal alternatifler: Yapı tasarruf sandıkları!

Prof. Dr. Ali Hepşen bugünkü yazısında yapı tasarruf sandıklarını kaleme aldı. İşte Prof. Dr. Ali Hepşen'in o yazısı...

'Şehitliğin üzerine villa yapıldı' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den yanıt: Yazıklar olsun! 

Büyükçekmece'deki 144 villalık projeyle ilgili 'Şehitliğin üzerine villa yapıldı'' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'den tepki geldi. Akgün ''Yazana da çizene de televizyonda konuşana da yazıklar olsun'' dedi.

Kira anlaşmazlıklarında arabulucu dönemi bugün başladı! Arabuluculuk başvurusu nasıl yapılır? Ne kadarda sonuçlanır?

Ev sahibi ve kiracı anlaşmazlıklarında arabuluculuk dönemi bugünden itibaren başladı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, süreçle ilgili merak edilenleri dün açıkladı. Peki arabuluculuk başvurusu nasıl yapılır? Ne kadarda sonuçlanır?

Engelli bakım aylıklarında kesinti mi yapılacak! İşte detaylar

Temmuz ayında memur maaşlarında yapılan değişiklikler sonucunda, engelli bireylerin aylıkları 1874 TL ile 2 bin 811 TL aralığına çıktı. Ancak bu rakamlar, mevcut hayat pahalılığı karşısında oldukça düşük kaldı ve engelli bireyleri kesinti endişesiyle karşı karşıya bıraktı.

Memur maaşı ve emekli aylıklarında son dakika gelişmesi! Kanun resmen yayımlandı! 8 bin 77 lira ek ödeme yapılacak!

Memur maaşı ve emekli aylıklarını arttıran düzenlemeyi içeren Kanun Resmi Gazete'de yayımlandı. 8 bin 77 lira ek ödeme yapılacak!

İstanbullular acilen baksın! Bu ilçelerde yaşayanlar yandı, çok tehlikeli! Hazırlıklarınızı yapın!

İstanbullular acilen baksın... Bu ilçelerde yaşayanlar yandı, çok tehlikeli... Hazırlıklarınızı yapın...

Evde bakım aylığı alanlar için son dakika kararı çıktı! Ödemeler bundan böyle bu şekilde yapılacak

Son dakika kararıyla beraber evde bakım aylığı ödemelerinde önemli farklılıklar yapıldı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, evde bakım aylığı alan vatandaşlar için yeni bir yönetmelik paylaşıldı. Yeni düzenlemelere göre, evde bakım aylığı başvurusu, değerlendirme ve ödeme aşamalarında değişiklikler

Bakanlıklar düğmeye bastı! Tam 140 bin 867 kişilik dev istihdam yapılacak! Hemen şartları kontrol edin

Kendisini kamu kurumlarında istihdam etmek isteyen vatandaşlar için büyük fırsat doğdu. Hem KPSS'li hem de KPSS'siz alımlar yapılacağı bakanlıklar tarafından ilan edildi. Peki hangi bakanlıkta hangi personel boşluğu için ilanlar yayımlandı? İşte detaylar.

Kahramanmaraş Türkoğlu'nda 6 bin kişinin barınacağı konteyner kentlerde sona gelindi!

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde 6 bin depremzedenin barınmasına imkan sağlayacak tam 4 noktadaki konteyner kentlerde son hazırlıklar yapılıyor.

Döviz kuru etki edecek mi? Xbox Series S'e ikinci zam mı geliyor?

2023 için uygulanan zam tarifeleri her sektörü olduğu gibi teknolojiyide vurdu. Microsoft, Xbox Series S için yeni zam hazırlıkları yapılıyor.

Dolarda yıl sonunda bu olabilir! Hazırlıklarınızı yapın! Son 3 ay!

Dolar için kritik açıklama yapıldı! Analistlerden yapılan açıklamalara göre; dolarda bu olabilir! Hazırlıklarınızı şimdiden yapın! İşte ayrıntılar…

Yanıklar Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yanıklar Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Şenol Yanık tarafından kuruldu.

Jabo İnşaat Yapı Malzemeleri Zemin Kaplama Karot Alım Demir Çelik Limited Şirketi kuruldu!

Jabo İnşaat Yapı Malzemeleri Zemin Kaplama Karot Alım Demir Çelik Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Buse Çetiner tarafından kuruldu.

ışıklar yapı kaplama tuğla Haberi

ışıklar yapı kaplama tuğla

Kırmızı, kahverengi, sarı kaplama tuğla ve köşe tuğlaları artık,12mm kalınlığında eskisi kadar sağlam, daha ince ve daha hafif üretilebiliyor.


Kaplama tuğla ürünleri istenildiğinde eski yapılara farklı bir görünüm kazandırabilmek için ya da yeni binalarda özel iç mekanlar tasarlayabilmek için kullanılabiliyor, ister dış mekanlarda, isterse iç mekanlarda modern mimari ile yeni dokunuşlar kazandırılabiliyor. Herhangi bir şekilde boya gerektirmeden çok uzun yıllar ilk günkü gibi kendisini...