02 / 05 / 2024

iskoçya deniz kenarında satılık ev

iskoçya deniz kenarında satılık ev

İskoçya'daki 22.5 metrekarelik ev, 'Dünyanın En Küçük Evi' olarak Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi. Denize sadece 30 metre uzaklıkta bulunan tek odalı ev, 325 bin liradan alıcısını bekliyor.

Yabancıya konut satışında alt limitin 600 bin dolara yükseltilmesine vatandaşlar ne dedi? 

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, yabancıya konut satışında alt limitin 600 bin dolara çıkartılmasını değerlendirdi. Peki vatandaşlar yabancıya konut satışında alt limitin 600 bin dolara yükseltilmesine vatandaşlar ne dedi? 

Devre mülk alacaklar mağdur olmamak için hemen bakın! Bu detaylara aman dikkat! 

Devre mülk, devre tatil mağduru olmamak için nelere dikkat edilmesi gerektiği merak ediliyor. Peki tüketicilerin, kaplıca ya da deniz kenarında devre mülk, devre tatil alırken mağdur olmamak için nelere dikkat etmesi gerekiyor? İşte o detaylar...

Yabancıya konut satışında yasal düzenleme talebi! Artık altın vize konuşulmalı!

Sektör temsilcileri yabancıya konut satışı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bu kapsamda yabancıya konut satışında yasal düzenleme talebi geldi. İşte ayrıntılar...

İstanbul, yabancıya konut satışında Antalya’yı solladı!

2022-2023 yıllarında, özellikle Rus ve Ukraynalı göçü sebebiyle yabancıya konut satışında ilk sıradaki Antalya, konut fiyatlarındaki fahiş artış ve aynı zamanda, Rusların Dubai gibi kentlere yönelmesi sebebiyle İstanbul'dan sonra ikinci sıraya düştü. Ancak 8 aylık toplamda Antalya ilk sıradaki yerin

Pazar keyfini deniz kenarında yapmak istemez misiniz? Beltur Sosyal Tesisleri 11 Eylül 2022 fiyat listesi…

Denize karşı bir kahvaltı ardından güzel bir Türk kahvesi sizin bütün stresinizi alıp götürecek. Yeşil alanları, yürüyüş ve gezi parkurları, spor alanları, çocuk parkları ve sahip olduğu eşsiz güzellikteki manzaraları ile İstanbulluların tercihlerinde ilk sıradadır. İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi.

Beyaz eşya satışlarında beklenmedik gelişme! İşte detaylar!

Beyaz eşya satışlarında beklenmedik bir gelişme yaşandı. İşte merak edilen detaylar!

Yabancıya konut satışında hangi şehirler öne çıktı?

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, yabancıya konut satışında öne çıkan şehirler hakkında bilgi verdi. 

Yabancıya gayrimenkul satışında yapay zeka dönemi!

Kakıcı - Şimşek Hukuk Bürosu kurucularından Av. Elvan Kakıcı Şimşek, yabancıya gayrimenkul satışında yapay zekanın hilelerin önüne geçeceğini söyledi.

Yabancıya konut satışında yıl sonu hedefi 50 bin!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Ocak – Ağustos döneminde yabancıya konut satışı 30 bin 849 olmuştu. Sektörde yabancıya konut satışında yıl sonu hedefi 50 bin şeklinde...

Yabancıya gayrimenkul satışında hedef değişti!

Türkiye’nin yabancıya konut satışında büyük pay sahibi Çin'in, Türkiye’deki gayrimenkul alımı 2021’de yavaşladı. Peki yabancıya konut satışlarında neler hedefleniyor?

Yabancıya konut satışında rekor kırıldı!

Konut satışları Haziran ayında büyük çıkış yakaladı. Satışları önceki aya oranla yüzde 127 artış sağlarken ilk 6 ayda yabancıya konut satışında tüm zamanların rekoru kırıldı! 

Yabancıya konut satışında şartlar değişecek mi?

TBMM'ye sunulan Türk Vatandaşlığı Kanununda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi kapsamında yabancıya konut satışında şartların değişmesi öngörülüyor.

Yabancıya konut satışında rekor bekleniyor!

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Başkanı Ömer Faruk Akbal yaptığı açıklamada yabancıya konut satışında rekor beklediklerini belirtti.

iskoçya deniz kenarında satılık ev Haberi

iskoçya deniz kenarında satılık ev

Türk insanının geniş ev merakı bir yana; İskoçya'daki kutu gibi ev herkesi şaşırtıyor. Millport bölgesindeki tek odalı ev, sadece 22.5 metrekare büyüklüğü ile dikkat çekiyor.


1 banyo ve holünde mutfağa da sahip evin uzunluğu 6 metre 7 santim, genişliği ise 3 metre 35 santim. Sahip olduğu bu ölçüler küçük evi, Guinness Rekorlar kitabına 'Dünyanın En Küçük Evi' olarak girmesini sağladı. Dışarıdan bakıldığında bile güçlükle görülen evin en geniş yeri sadece 1 metre 20 santim ölçüsünde.


Yatak odasındaki bu alan, pencereye doğru giderek daralıyor. Evin sahibi Peter McBridge 2001 yılında satın aldığı evin denize 30 metre mesafede olduğunu söylüyor. Evi satışa çıkaran McBridge, fiyat olarak da 85 bin Sterlin, yani 325 bin lira istiyor. Sadece yatıp-kalkmanın mümkün olduğu bu evde misafir ağırlamak...