30 / 04 / 2024

işlenmiş demir

işlenmiş demir

Kapı, pencere ve evlerin iç bölümlerine süsleme amacıyla yapılan işlenmiş demir ferforjeye talep, villa projelerinin artmasıyla büyüyor.

Deniz Demir: Türkiye'de konut sahipliği 10 yıldır düşüyor! Eskiden memur ve emekli ikramiyeyle ev alırdı! 

CHP Ankara Milletvekili Deniz Demir, Türkiye'de konut sahipliğinin 10 yıldır düzenli olarak düştüğünü belirtti ve memurun da emeklinin de işçinin de konut alamadığını belirtti. İşte Deniz'in o açıklamaları...

Demire Çin baskısı! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 1 ton demir ne kadar? 26 Şubat 2024 demir fiyat listesi

Demir cevheri fiyatları Çin'deki talep görünümüyle geriledi. Bu durum yurt içi piyasalarda demir fiyatlarını da etkiledi ve inşaat demir fiyatlarına indirim geldi. 1 ton indirim demir fiyatları ne kadar? 26 Şubat 2024 demir fiyat listesi.

İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç TL? İşte günlük demir fiyatları! 

İnşaat sektörünün kalbi olan inşaat demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton olarak işleme alınan inşaat demirinin güncel fiyatları belli oldu. Peki İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? İşte günlük demir fiyatları.

Demir çelik devi iflasın eşiğine geldi!

Kurulduğu 1992 senesinden bu yana gerçekleştirdiği üretim ve yatırımlarla demir-çelik sektörünün güçlü firmaları arasına giren, 6 kıtada 72 ülkeye ihracat yapan Güney Çelik, son 2 senede yaşadığı sorunlar sonucunda üretimi durdurma noktasına geldiği belirtildi.

Milletvekili Deniz Demir: Memur, işçi, emekli bu ülkede artık ev sahibi olamıyor!

CHP Ankara milletvekili Deniz Demir, konut sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ülkede konut krizi olduğuna dikkati çeken Demir, "Memur, işçi, emekli bu ülkede artık ev sahibi olamıyor" dedi.

Demirören’in borcuna karşılık devrettiği villalarına mahkemeden ‘mühürle’ kararı çıktı!

Demirören Grubu’nun, kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası’na devrettiği araziye yapılan villalara yönelik idare mahkemesi önemli bir karar verdi. Mahkemenin kararı üzerine, davayı açanlar bu defa Eyüpsultan Belediyesi’ne müracaat ederek inşaatın mühürlenmesini istedi.

Altın fiyatlarında yeni dönem! Sorunlar kökten çözülecek! Altını olanlar acil baksın!

Televizyonda verilen işlenmemiş altın ile kuyumculardaki işlenmiş altın fiyatları arasındaki fark nedeniyle yaşanan problemi mercek altına alan kuyumcular, tüketicinin işlenmiş altın fiyatına doğru ulaşabilmesi için mobil uygulama geliştirdi.

Demir Garden'da yüzde 70'i peşin, kalanı taksit fırsatı! Yeni proje! 

Demir Garden projesinde yüzde 70'i peşin, kalanı taksit fırsatıyla konut satışları başladı. Peki Demir Garden'da hangi tip konutlar var? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Demir fiyatlarına beklenmedik zam! Demir fiyat listesi güncellendi! 12 Eylül 2023 demir fiyat listesi

Son günlerde peş peşe indirim gelen demir fiyatlarına bugün beklenmedik zam geldi. Demir fiyat listesi sil başta değişti. Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı bugün kaç lira? 12 Eylül 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! fiyatlar değişti! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 6 Eylül 2023 demir fiyatları

İnşaat demir fiyatları düşmeye devam ediyor. Bugün demir fiyatlarına 100 lira daha indirim geldi. Güncel demir fiyat listesi değişti. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 6 Eylül 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatları sil baştan değişti! Demir fiyatları resmen çakıldı! 4 Eylül 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarındaki düşüşler devam ediyor. Bugün demir fiyatlarına bir indirim daha geldi fiyatlar sil baştan değişti. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira?

Demir fiyatları çakıldı! Fiyatlar sil baştan değişti! 1 ton demir ne kadar oldu? 25 Ağustos 2023 demir fiyat listesi 

Dolar/TL kurunun Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararının ardından değer kaybetmesi demir fiyatlarına yansıdı. Demir fiyatları resmen çakıldı, demir fiyat listesi sil baştan değişti. Demir fiyatları ne kadar oldu? 25 Ağustos Cuma demir fiyat listesi. 

Boamar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boamar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 999 bin TL sermaye bedeli ile Alim Aydın, Batuhan Işık Demir ve Oğuzhan Elçim ortaklığında kuruldu.

işlenmiş demir Haberi

işlenmiş demir

Özellikle müstakil ev ve villa projelerinde tercih edilmesi sayesinde 1 milyar dolarlık hacme ulaşan ferforje kullanımının bu yıl yüzde 10, gelecek yıl yüzde 20 artması bekleniyor. Ferforje, çevresini ve içini süslediği villaların fiyatını da etkiliyor.

Evlerde kapı, pencere, balkon ve merdivenleri süsleyen işlenmiş demir anlamına gelen ferforje, Türkiye'deki villaların yüzde 75'inde bulunuyor. Sektörün büyüklüğü son dönemdeki villa projelerindeki artışla 1 milyar dolara ulaşmış durumda. Konutlara yönelik ferforje ve demir sektörünün bu yıl yüzde 10, gelecek yıl ise yüzde 20 büyümesi bekleniyor. Apartmanlarda ve sitelerde yerini alüminyuma kaptıran ferforje, ağırlıklı villalarda tercih ediliyor. Villaların,pencereleri, bahçe duvarları, girişleri,...