02 / 05 / 2024

İsmail Mor

İsmail Mor

İstanbul Gate İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 2 Mart 2006 yılında 50 bin TL sermaye ile kuruldu. Şirketin yönetim kurulunda Ahmet Çelik, İsmail Mor ve Yavuz Can Aslan bulunuyor...

Mor renkli bu meyve güçlü bir bağışıklık sağlıyor!

Sağlık üzerindeki faydaları ve yüksek antioksidan içeriğiyle “mucizevi meyve” olarak da bilinen mor renkli bu meyvenin çiğnenebilir jel formu da çıktı.

Mor İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Temizlik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mor İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Temizlik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Korkmaz tarafından kuruldu.

Vestel VBJU 8026 mor buhar jeneratörlü ütü ne kadar? 20 Şubat 2023 fiyat listesi...

Vestel VBJU 8026 mor buhar jeneratörlü ütü, sağladığı kullanım avantajlarıyla ütü yapmanın olumsuz şöhretini geçmişte bırakıyor. Ütülemeyi kolay, hızlı ve zevkli bir hale getiriyor. Peki, Vestel VBJU 8026 ütüde buhar basıncı kaç?

Mor 34 Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mor 34 Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Öz tarafından kuruldu.

Mor Yonca Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Mor Yonca Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Limited Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Golden Shamrock Investments Lımıted tarafından kuruldu.

Mardin'de Mor Yuhanna Süryani Kilisesi ikinci kez satışta! 

Mardin'de 4. yüzyılda yapıldığı tahmin edilen Mor Yuhanna Süryani Kilisesi ikinci kez satışa çıkarıldı. Kilise için 7 milyon 250 bin TL isteniyor. 

1600 yıllık Mor Kuryakus Manastırı turizme kazandırılıyor!

Batman'ın Beşiri ilçesinde yer alan Mor Kuryakus Manastırı'nda üç aşama şeklinde yapılması planlanan restorasyon çalışmalarının ilk etabı tamamlandı.

Mor Efrem Süryani Kadim Kilisesi iki yıl içinde tamam!

Mor Efrem Süryani Kadim Kilisesi'nin inşaatının iki yıl içinde tamamlanacağını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Mor Efrem Süryani Kadim Kilisesi'ni İstanbul için yeni bir zenginlik olarak görüyorum." dedi...

Mor Mimarlık yurt dışına açıldı!

Türkiye'de çeşitli projelere imza atan Mor Mimarlık yurt dışına açıldı. Utkan, yurt dışı projelerinden Irak, Azerbaycan, Somali ve Rusya’da bulunduğunu söyledi.

Mor İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mor İnşaat Anonim Şirketi bugün Arnavutköy’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Şenlik tarafından kuruldu.

İskoçya'daki Tanera Mor adası 7.3 milyon TL'ye satışta!

İskoçya’da sahibinden satılık ‘kelepir’ ada... Gözde tatil mekânlarından olan Tanera Mor isimli adada 9 ev bir de okul bulunuyor, alt yapı sıkıntısı yok, elektrik rüzgârdan elde ediliyor. Fiyatı ise 1.95 milyon İngiliz sterlini.

Mor Kiryakus Manastırı restore edilmeyi bekliyor!

Batman’ın Beşiri ilçesinde bulunan ve Hristiyanların en eski mabetlerin olup, o dönemlerde üniversite görevi gören 365 odalı Mor Kiryakus Manastırı restore edilmeyi bekliyor.

GoldMaster'ın elektrikli ev aletlerinde mor serisi!

GoldMaster, mor serisi ürünleriyle evleri renklendiriyor . GoldMaster, elektrikli ev aletlerinde çaycıdan, saç kurutma makinesine, mutfak terazisinden, kahve makinesine kadar seçenekleriyle morun cazibesini evlere taşıyor...

İsmail Mor Haberi

İsmail Mor


İstanbul Gate İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 2 Mart 2006 yılında 50 bin TL sermaye ile kuruldu. 



Şirketin yönetim kurulu;


Ad Soyad Görevi - Temsil Şekli

AHMET ÇELİK Yönetim Kurulu Başkanı Münferiden

İSMAİL MOR Yönetim Kurulu Üyesi

YAVUZ CAN ASLAN Yönetim Kurulu Üyesi


İstanbul Gate İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;

Şirket Türkiye de ve yurt dışında bina inşaatı altyapı yol çevre düzenlenmesi artırma tesisleri sanayi tesisleri organize sanayi bölgeleri serbest bölgeler iş merkezleri toplu konu işleri yapım bakım onarım Şirket amaç ve çalışma koşullarını gerçekleştirebilmek için alım inşa trampa bağış şeklinde gayrimenkuller edinebilir veya kiralayabilir bunları başkalarına satabilir devir ferağ yada hibe edebilir kısmen veya tamamen başkalarına kiraya...