21 / 05 / 2024

İsmail Salman

İsmail Salman

Sarpay İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Salman, Nabi Arslan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta Pendik, Yeni Mahallesi'nde kuruldu.

Salman Konut Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salman Konut Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Salman ve Emrah Salman ortaklığında kuruldu.

Rıhanı And Salman İnşaat Gayrimenkul Tekstil Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rıhanı And Salman İnşaat Gayrimenkul Tekstil Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Mohanad Rıhanı ve Abdulmoın Salman ortaklığında kuruldu. 

Turmaks, Maldivler'deki Kral Salman Camisi'ni inşa edecek!

Turmaks İnşaat, Maldivler'de yapılacak olan Kral Salman Camisi işini aldı. 6 katlı olarak inşa edilecek cami, 6 bin kişi kapasitesine sahip olacak.

Temür Salman FETÖ'den gözaltına alındı!

KAYSERİ’de konut sektörünün önde gelen isimlerinden ’Bir Sel Yapı Grup’ bünyesindeki Garanti Konut’un sahibi ve yönetim kurulu başkanı Temür Salman FETÖ/PYD soruşturması sonucu gözaltına alındı.

Karaburun'daki Salman Barajı inşaatının yüzde 45'i tamam!

DSİ tarafından İzmir Karaburun Yarımadası’nda yapımına başlanan Salman Barajı’nda fiziki gerçekleşme yüzde 45 seviyesine ulaştı

Vefa Salman: TOKİ Yalova'da konut yapmayacak!

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, son aylarda halk arasında yayılan TOKİ’nin Yalova’da toplu konut yapacağı söylentilerinin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Suudi Kralı Salman, Mardan Palace’ı 18 günlüğüne kapattı!

G-20 zirvesi için Türkiye’ye gelecek olan S.Arabistan Kralı Salman, Mardan Palace’ı 18 günlüğüne kapattı. 1000 kişilik heyetiyle konaklayacak olan Kral 18 milyon dolar ödeyecek.

Suudi Arabistan Kralı Salman Mardan Palace'ta konaklayacak!

Antalya'da yapılacak G-20 Zirvesi'ne katılacak Suudi Arabistan Kralı Salman ve 1000 kişilik heyeti, Mardan Palace'ta konaklayacak. 546 saray odası hazırlanan heyette Kral, geceliği 15 bin Euro'luk Royal Suit Villa'da kalacak...

Mustafa Salman: Esnaf da kentsel dönüşümden yararlanmalı!

Yeni Adıyaman Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Salman, Adıyaman Belediyesi tarafından düşünülen kentsel dönüşüm projesi kapsamında açıklamalarda bulundu.

Sarpay İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarpay İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Salman, Nabi Arslan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta Pendik, Yeni Mahallesi'nde kuruldu.

Vefa Salman: Yolava'da turizm için 40 projeye düğmeyi bastık!

Yolava Belediye Başkanı Vefa Salman, ''Çevre ve doğa kenti olmakla birlikte Termal gibi dünyada eşi benzeri bulunmayan bir kaplıcaya sahip Yalova'nın rotasını turizm olarak belirledik'' dedi.

Vefa Salman Bağlarbaşı: Kentsel dönüşüm mutlaka hayata geçmeli!

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman Bağlarbaşı Mahallesindeki Kentsel Dönüşüm Projesinin mutlaka hayata geçirilmesi gerektiğini, Ocak ayında bakanlığa giderek konuyla ilgili yetkililerle bir kez daha görüşeceklerini söyledi.

Vefa Salman: Yalova'da 40 yeni proje ile yatırımcının önünü açacağız!

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, uzun yıllar kent kimliği problemi yaşayan, markası olmayan ve elindeki kaynakları tüketen Yalova’nın sorunlarına neşter vuracaklarını söyledi. Salman Yalova için 40 proje hazırladıklarını belirtti...

İsmail Salman Haberi

İsmail Salman


Sarpay İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Salman, Nabi Arslan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta kuruldu. 


Sarpay İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.Şirket yurt içinde ve dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait aşağıda gösterilen inşaat, montaj, yatırım, bayındırlık ve taahhüt işleri yapar. ·Konut, okul, hastane binaları ile diğer her çeşit bina ve tesisleri ·Otel, motel ve diğer turistik tesisler ·Fabrikalar, petrol tesisleri ve tasfiyehaneleri .Islah, sulama, içme suyu ve kanalizasyon boru hattı ve arıtma tesisleri ·Karayolları, demiryolları, köprüler, tüneller, hava meydanları, istasyon ve limanları ·Sair her türlü inşaat dekorasyon, tesisat işleri ·Park ve bahçe düzenleme işleri ·Her türlü hafriyat işleri b. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,...