05 / 05 / 2024

İsmail Tüzgen özgeçmişi

İsmail Tüzgen özgeçmişi

Şehrin Geleceği, Geleceğin Şehri Kentsel Dönüşüm zirvesi konuşmacılarından İsmail Tüzgen kimdir? Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü Marmara ve Doğu Anadolu Bölgeleri şube müdürü İsmail Tüzgen kimdir?

1 Eylül'den beri 64 bin kiracı ve kiralayan arabuluculukla anlaştı! Vatandaşlar arabuluculuk için ne diyor?

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kira anlaşmazlıklarındaki arabuluculuk uygulaması ile ilgili rakamları X sosyal medya hesabından paylaştı. Peki bu zamana kadar kaç ev sahibi ile kiracı uzlaştı? Vatandaşlar arabuluculuk için ne diyor? 

Yapı kayıt belgesi nedir, ne işe yarar?

İmar barışı kapsamında bulunan yapıların bu haktan faydalanabilmesi için birtakım adımların atılması gerekir. Bu çalışmalardan biri de yapı kayıt belgesi alınmasıdır. Peki, Yapı kayıt belgesi nedir, ne işe yarar? İşte detaylar...

Tüm Emekliler Derneği'nden emeklilere konut müjdesi!

Tüm Emekliler Derneği (Tüm. Emek. Der.) Isparta Şube Başkanı Hayati Yıldız, Isparta ilinde emeklilerin konut sahibi olacağını belirtti.

TÜSEDAD, 1 litre çiğ süt en az 15 lira 72 kuruşa satılmalı!

Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği (TÜSEDAD), çiğ süt için talebini açıkladı. TÜSEDAD 1 litre çiğ sütün en az 15 lira 72 kuruşa satılmasını belirtti.

Türkiye Bankalar Birliği’nden dolandırıcılık uyarısı! Sakın bunları yapmayın!

Türkiye Bankalar Birliği, finansal hizmet müşterilerini dolandırıcılık olaylarına önemli uyarılarda bulundu. TBB, tüketicilerin dolandırıcılık olaylarına maruz kalmamak için kendilerini polis, görevli, kargo çalışanı gibi tanıtarak şifre talep eden kişilere şifrelerini paylaşmaması konusunda uyardı.

Türkiye Bankalar Birliği'nden son dakika promosyon uyarısı! Kimseyle paylaşmayın!

Bankalar emeklilere promosyon ödemeleri yapaya devam ediyor. Bankadan bankaya değişen promosyon ödemeleri emeklilerin hesaplarına yatırılıyor. Türkiye Bankalar Birliği'nden son dakika promosyon ile ilgili açıklama geldi.

Türkiye Sigorta Birliği’nin yeni Başkanı açıklandı! Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, TSB Başkanı oldu!

Türkiye Sigorta Birliği’nin (TSB) Olağanüstü Genel Kurulu’nda yapılan seçimler ile sigortacılar yeni başkanını seçti. TSB Başkan Yardımcısı olan Uğur Gülen, birliğin Başkanlık görevine seçildi.

Türkiye Barolar Birliği, KDV ve ÖTV artışlarına karşı hukuki savaş başlattı!

Türkiye Barolar Birliği (TBB), Katma Değer Vergisi (KDV) oranlarının ve Özel Tüketim Vergisi'nin (ÖTV) artırılmasına ilişkin kararlarına karşı hukuki mücadele başlattı. İşte ayrıntılar...

Türkiye Bankalar Birliği nakdi kredilerin 9 Trilyonu aştığını açıkladı!

1 Nisan 2023 tarihinde, Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Risk Merkezi'nin üye kuruluşlarının vermiş olduğu nakdi krediler, geçmiş yılın aynı dönemine kıyasla %58'lik muazzam bir artış sergileyerek 9.373 milyar TL'ye ulaştı.

Emlak Konut GYO Muğla Türkbükü arsası için 7 milyar 770 milyon TL'lik sözleşme! 

Emlak Konut GYO Bodrum Muğla Türkbükü arsası için  sözleşme imzalandı. Peki Emlak Konut GYO Muğla Türkbükü arsası için hangi firma ile sözleşme imzalandı? İşte merak edilen tüm ayrıntılar...

Binalara periyodik muayene zorunluluğu geliyor! Tüm yapılar için yeni birim oluşturulacak! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Türkiye'deki binalar için periyodik muayene zorunluluğunun geleceğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Elektrikli araç mı hesaplı, dizel mi? İşte yanıtı

Yerli elektrikli otomobil Togg'un satışa sunulması, Tesla'nın Türkiye'ye geleceğini açıklaması ve diğer markaların da yeni elektrikli modellerini Türkiye'ye getirmek için gün sayması, tüketicinin karşısına hiç olmadığı kadar çok alternatif yaratıyor. Peki dizel araçlar mı hesaplı yoksa elektrikli ar

TÜİK açıkladı! İşte tarım işçilerinin günlük ücretleri

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)  Tarımsal işletmelerde mevsimlik işçilerin ortalama günlük ücretlerini açıkladı

İsmail Tüzgen özgeçmişi Haberi

İsmail Tüzgen özgeçmişi

İsmail Tüzgen kimdir?


İsmail Tüzgen, 1982 yılında Ankara’da doğdu ve eğitim hayatını yine bu ilde tamamlamıştır. 


İsmail Tüzgen, 2000 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümünde lisans eğitimine, 2003 yılında ise Uzaktan Algılama ve Coğrafi Bilgi Sistemleri (ODTÜ) (yandal) programına başladı. Her iki bölümü de başarıyla tamamlayarak 2005 yılında mezun oldu.


Şehir Plancısı ve CBS Uzmanı olarak 4 yıl özel sektörde çalışan İsmail Tüzgen, bu sırada Kayseri, Konya, Bursa, Kocaeli, Isparta illerinin Çevre Düzeni Planı, Nazım İmar Planı, Uygulama İmar Planı çalışmalarında görev aldı. 


2009 yılı sonunda Mülga Tarım ve Köyişleri Bakanlığı bünyesinde çalışmaya başlayan Tüzgen, Türkiye Tarım Havzaları Üretim ve Destekleme Modeli projesinde aktif görev yaptı. Bu sırada ATAUM tarafından verilen Avrupa Birliği Temel Eğitim Programına katıldı.


İsmail Tüzgen, 2010...