14 / 05 / 2024

İsmet Su kim

İsmet Su kim

Milletvekili İsmet Su, yeni hizmet binasının hayırlı olmasını dileyerek, "Özellikle kentsel dönüşüm konusunda derhal çalışmalar başlatılmalıdır. Gemlik için zeytin elbette çok önemli. Fakat insan hayatı çok daha önemlidir.

Ev sahibi - kiracı kavgasında haksız ve suçlu olan kim?

Kiracılar ve ev sahipleri arasında yaşanan gerilim her geçen gün daha da artarken, Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci sosyal medya hesabı üzerinden çok önemli bir paylaşım yaptı. Peki ev sahibi kiracı kavgasında haksız ve suçlu olan kim? İşte o sorunun yanıtı...

Ev sahibi kiracı kavgalarının suçlusu kim? 

Ev sahipleri ile kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar giderek daha da can sıkıcı bir hal alırken pek çok kişi de yaşadıkları mağduriyetleri dile getiriyor. Peki ev sahibi kiracı kavgalarının suçlusu kim? 

Kiracılar dikkat! Alt kata su sızarsa masrafı kim karşılar...

Kiracıların evde meydana gelen sıkıntılardan karşılamak zorunda oldukları bazı masrafları ev sahipleri ile aralarında gerilim yaşamalarına neden olabilmektedir. Buna göre, alt kata su sızması durumunda kiracının herhangi bir sorumluluğu var mıdır? İşte ayrıntılar...

Kiracılar dikkat! Evi su basarsa kiracı mı yoksa ev sahibi mi masrafı öder?

Kirada bulunan evi su basması durumunda ortaya çıkacak olan masrafın kim tarafından ödenmesi gerektiği taraflar arasında merak edilmektedir. Ev sahibinden bu masraflar istenebilir mi? İşte haberin ayrıntıları...

Ev sahibi ve kiracı tartışmalarında kim haklı, kim suçlu?

Ev sahibi ve kiracı arasında yaşanan tartışmalarda ev sahipleri potansiyel suçlu muamelesi görüyor. Mahkemelerde açılan davaların yaklaşık yüzde 65’i konut sahipleri ile kiracı arasındaki uyuşmazlıklardan oluşuyor.

Kapıcı dairesinin elektrik, su ve doğalgaz faturalarını kim öder?

Kapıcı dairesi, bazı giderleri ile hizmet verir. Dairenin bakım ve onarım giderleri haricinde farklı giderler de söz konusudur. Elektrik, su ve doğalgaz bu giderlerin başında gelir. Kapıcı dairesinin elektrik, su ve doğalgaz masrafları kim tarafından karşılanır? İşte konuyla ilgili ayrıntılar...

Kim Kardashian’a 1,2 milyon dolarlık kripto para cezası!

ABD'li ünlü reality şov yıldızı Kim Kardashian kripto reklamı yüzünden "kripto parayı övmek" suçundan 1,2 milyon dolarlık para cezasına çarptırıldı. İşte detaylar...

Akan çatının tamir masrafını kim öder?

Çatı katında oturuyorsunuz, kiremitler kırıldı, salonunuza su akıyor. Masrafı kim ödeyecek? 

Gök-Su İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gök-Su İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi 25 bin TL sermaye ile bugün İsmet Berberoğlu imzasıyla kuruldu.

Eski abonenin su borcunu kim öder?

Mesken ve işyerlerinde aboneliklerden kullanıcı sorumlu oluyor. Kullanıcıların ödemediği abonelik borçları, yeni maliki bağlar mı? Eski abonenin su borcunu kim öder? İşte yanıtı..

Gölmarmara’nın su depoları yenileniyor!

MASKİ İçme Suyu Daire Başkanlığı ekipleri, Gölmarmara ilçesinde yenileme çalışmaları gerçekleştirdi. Gölmarmara ilçe merkezinde bulunan İsmet Paşa Mahallesi ve Kumçayı Mevki olarak adlandırılan noktadaki su depoları ile terfi merkezleri yenilendi.

Gemlik'in yüzde 85'i deprem riski altında!

AK Parti milletvekilleri İbrahim Yiğit, İsmet Su, Önder Matlı, Bedrettin Yıldırım ve MHP Bursa Milletvekili Necati Özensoy, Gemlik'in deprem riski ve yapılaşma ile alakalı incelemelerde bulundu.

Zorunlu deprem sigortasını kim öder?

Türkiye'de 1999 büyük depreminden sonra hayatımıza giren Zorunlu deprem sigortası devlet tarafından zorunlu tutuluyor. Elektrik su aboneliklerinde karşımıza çıkan zorunlu deprem sigortasını kim öder?

İsmet Su kim Haberi

İsmet Su kim

AK Parti Bursa Milletvekili İsmet Su, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odasını (GTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Akıt'ı ziyaret etti. 


Milletvekili İsmet Su, yeni hizmet binasının hayırlı olmasını dileyerek, "Özellikle kentsel dönüşüm konusunda derhal çalışmalar başlatılmalıdır. Gemlik için zeytin elbette çok önemli. Fakat insan hayatı çok daha önemlidir. 


Bizler halkımıza hizmet için yola çıktık. Halkımız sıkıntılarını bize iletmelidir. Gözümüzden kaçan göremediğimiz eksiklikle mutlaka olacaktır. Sizler bu konuda bize baskı yapmalı ve taleplerinizi bize iletmelisiniz" dedi. 


ACİL ÖNLEMLER ALINMALI 


Oda Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Akıt ise tüm siyasi partilere daima eşit mesafede yaklaştıklarını belirterek, "Gemlik'in eksiklikleri vardır. 


Bunların başında bölge hastanemizin durumudur. İlçemize kurulacak bölge hastanemiz, hem ilçemizin gelişmesine katkı sağlayacak, hem de bölgemize büyük hizmetler verecektir. Deprem gerçeği hepimizin en büyük sıkıntısı. Acilen önlemler alınmalı...