08 / 07 / 2024

ısovoll tübitak destekli yalıtım ürünleri

ısovoll tübitak destekli yalıtım ürünleri

IsoVoLL, TÜBİTAK desteğiyle hayata geçirdiği yalıtım ürünlerini pazara sunuyor...

TÜBİTAK BİLGEM 236 personel alacağını duyurdu!

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) BİLGEM 236 personel alımı yapacağını açıkladı. Bu süreçte başvuru nitelikleri neler ve kimler başvuru yapabilecek?

TÜBİTAK'a sunulan deprem raporunda korkutan sonuç: Binalarda etriye demirleri eksik..

6 Şubat depremlerinden sonra 6 inşaat mühendisi akademisyen Hatay'a giderek yıkılan ve hasar alan yaklaşık 200 binayı inceledi. İnceleme sonuçlarını TÜBİTAK'a gönderen mühendislerin açıklamaları ihmalsizliği bir kez daha gözler önüne serdi.

Türkiye'nin 5.5 ve üzerindeki fay hatları güncellenecek: TÜBİTAK diri fayları tarıyor! 

TÜBİTAK, 22 üniversiten 190 bilim insanının katılacağı ve iki sene devam edecek çalışmayla Türkiye genelinde deprem üretebilecek diri fay hatlarını güncelleyecek. İşte o çalışma ile ilgili ayrıntılar...

Kuşadası Körfezi'ne son dakika deprem uyarısı: 7'den büyük deprem bekleniyor mu? TÜBİTAK Başkanı tek tek açıkladı! 

İzmir Seferihisar'da 3 sene önce yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremden sonra Kuşadası Körfezi içinde fay zonu üzerinde yapılan araştırma bitirildi. Peki bölgede 7'den büyük deprem bekleniyor mu? İşte ayrıntılar...

Bakan Kacır'dan TÜBİTAK bursu müjdesi: Aylık 90 bin liraya yükseltildi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, TÜBİTAK bursunun 46 bin 310 liradan 90 bin liraya yükselttiklerini açıkladı. İşte detaylar...

Yapay zekâ destekli ve ikili pişirme özellikli Samsung NV7B7997AAA fırında son zamanların en düşük fiyatı!

Yapay zekânın artık hemen her alana nüfuz ettiği bugünlerde Samsung da hem yapay zekâ destekli ve hem de ikili pişirme özellikli fırının tanıttı. Resmen devrim niteliğinde görülen ve piyasaya damgasını vuran bu ürüne yönelik tüm detaylar ve teknik özellikleri de belli oldu.

Nissan X-Trail’e 60 bin TL zam geldi! 100 bin TL takas destekli yeni fiyatı belli oldu!

Nissan; temmuz ve ağustos aylarında olduğu gibi eylül ayında da tüm modellerinin fiyat listesini tek tek revize etti. Bu kapsamda, X-Trail modeline 60 bin TL zam geldiği öğrenildi. Bunun yanı sıra, X-Trail’de 100 bin TL takas destekli fiyat listesi de belli oldu.

ŞOK’ta Altus derin dondurucu 4.699 TL’ye, klima 12.699 TL’ye wi-fi destekli çoklu priz 549 TL’ye düştü!

ŞOK Market, 22-25 Temmuz tarihleri arası indirimli ürünler belli oldu. Bu doğrultuda, Altus derin dondurucu 4.699 TL’ye, A++ klima 12.699 TL’ye wi-fi destekli çoklu priz 549 TL’ye düştü. İşte 23 Temmuz 2023 ŞOK fiyat listesi...

TÜBİTAK personel alımı yapıyor! Başvuru ayrıntıları tek tek paylaşıldı! İşte personel alımına ilişkin merak edilenler...

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkanlığı, 214 kısmi süreli personel alacağını açıkladı. Peki, TÜBİTAK kısmi personel alımı için başvurular ne zaman sona erecek? TÜBİTAK iş başvurusu nasıl yapılacak?

TÜBİTAK 214 aday araştırmacı arıyor: Bilim ve teknoloji alanında kariyer fırsatı! Başvuru süresi ne zaman sona erecek

TÜBİTAK bünyesine 214 aday araştırmacı aranıyor. Resmi Gazete'de yayımlanan habere göre BİLGEM, SAGE ve RUTE için görev almak üzere araştırmacılar alınacak. Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı belirli süre görev yapmak üzere araştırmacı alımı yapacağını duyurdu.

Devlet Demiryolları VE TÜBİTAK'tan müjde! Personel alımı yapılacak...

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 15 personel alımı yapacağını duyurdu. Ayrıca Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü de 4 personel alımı gerçekleştirecek.

Devlet destekli ihtiyaç kredisi veren banka var mı? Kamu bankalarının faizleri tek tek açıklandı!

'Devlet destekli ihtiyaç kredisini hangi bankalar veriyor?' sorusunun yanıtı sık sık araştırılıyor. Peki devlet destekli ihtiyaç kredisi veren banka var mı?

TÜBİTAK 367 personel alacak! Üstelik KPSS şartı yok! Son başvuru tarihi 17 Nisan! 

Kendisini TÜBİTAK bünyesinden istihdam etmek isteyen vatandaşlar için, KPSS şartı olmadan TÜBİTAK çeşitli kademelerde istihdam edilmek üzere 367 araştırma görevlisi alacak. 

ısovoll tübitak destekli yalıtım ürünleri Haberi

ısovoll tübitak destekli yalıtım ürünleri

Günümüzde yalıtım pazarı oldukça çeşitlendi. Piyasada birçok ürün bulunuyor. Ama doğru ürün ve doğru uygulamaya yatırım yapmak çok önemli. Bina yalıtımları yazın sıcak havanın, kışın soğuk havanın cepheden içeri girmesini önlüyor. Elektrik ve yakıt harcamalarında yüzde 50’lere varan tasarruf sağlıyor.


Yaşam standartlarımızı doğrudan etkileyen bina yalıtımları yakıt, elektrik ve enerjiden tasarruf sağlamakla kalmıyor, sağlığımızı da koruyor. ISOVOLL, doğru yere doğru yatırım yaparak kazançlı çıkmak isteyenler için TÜBİTAK desteğiyle hayata geçirdiği yalıtım sıvalarını pazara sunuyor.


IsoVoLL yalıtım sıvaları, avantajlı özellikleri ile dikkat çekiyor


Günümüzde yalıtım, çoğunlukla köpük uygulaması ile birlikte anılmasına rağmen, sıva şeklinde uygulanan yeni nesil yalıtımlar, avantajlı özellikleriyle öne çıkıyor. Bu avantajlara sahip, yalıtımda uzman bir marka olan IsoVoLL; binaların dış yüzeyini tek parça halinde sararak, parçalı sistemlere göre, ağırlıkta birkaç...