17 / 05 / 2024

ispanya turları 2015

ispanya turları 2015

Arda'nın oynadığı maçlar İspanya turlarına da yaradı. Pronto Tour Başkanı Ali Onaran, "Arda'nın oynadığı maç tarihlerinde İspanya turlarımızda artış oluyor" dedi..

Eminevim, 2015 yılında 4500 üyesini inanç turlarına götürdü!

25 yıldır insanlarımızın faizsiz ev sahibi olmasını sağlayan Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, 2015 yılında 4500 üyesini inanç turlarına götürdü.

Erken rezervasyonda yurt dışı turlarında indirim!

Tatil severler özellikle yurt dışı turları İçin kış aylarını beklerken seyahat acenteleri de 2015 yılı İçin erken rezervasyon indirimlerini duyurmaya başladı. Star Turizm, bu imkanı sağlayanların arasında yer alıyor.

Seyahat acenteleri yurt dışı turlarında indirimlerini duyurmaya başladı!

Tatil severler özellikle yurt dışı turları için kış aylarını beklerken seyahat acenteleri de 2015 yılı İçin erken rezervasyon indirimlerini duyurmaya başladı. Şiar Turizm, indirimlerin önümüzdeki aylarda turizm sektörünü canlandıracağını belirtiyor.

İspanya turlarına Arda Turan etkisi!

Arda'nın oynadığı maçlar İspanya turlarına da yaradı. Pronto Tour Başkanı Ali Onaran, "Arda'nın oynadığı maç tarihlerinde İspanya turlarımızda artış oluyor" dedi..

ETS Tur Yurtiçi Turlar Müdürü Suat Özbek: 2015 Türk turistin yılı olacak!

2015'ten de bir hayli umutlu olduklarını söyleyen ETS Tur Yurtiçi Turlar Müdürü Suat Özbek, "2015 Türklerin yılı olacak" dedi. 2014'te hedefler büyük ölçüde yakalanırken 2015'te de aynı yüksek performans bekleniyor.

Yılbaşında yurtdışı turlarına gidenler Londra'yı tercih ediyor!

İngiltere’nin Başkenti Londra son 3 yıldır Dünya çapında yılbaşı haftası ve gününün en eğlenceli kutlandığı şehir olarak seçiliyor, Londra bu yıl da 2015 yılbaşı gecesine hazırlanırken yurtdışı turlarına gidenler Londrayı tercih ediyor.

Bali turları ucuzlayacak!

Endonezya’nın başkenti Jakarta’ya Türk Hava Yolları’nın (THY) 2015 Mayıs’ında başlatacağı direkt seferler, turizm sektöründe heyecan yarattı. Fiyatlarının da daha ekonomik hale gelmesiyle Bali turlarında patlama bekleniyor.

Sheraton İstanbul Ataşehir 2015 yılında faaliyete geçecek!

Starwood’ un Anadolu Yakası’ ndaki ilk oteli Sheraton İstanbul Ataşehir, 2015 yılında faaliyete geçecek. Sheraton İstabul Ataşehir dinamik yapısıyla şehirde yeni bir buluşma noktası olacak.

Metsan Nexus'ta yaşam 2015 Aralık'ta başlıyor!

Metsan İnşaat’ın, lansmanını Kasım ayında yaptığı Metsan Nexus projesinde otopark ve ticari birimlere ait katlar ile birlikte 14. kata ulaşıldı. Metsan Nexus'ta yaşam 2015 Aralık'ta başlıyor.

Suudi Arabistan kuzey-güney yolcu treni 2015’te hazır olacak!

Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad ve ülkenin güneyini kuzey bölgelere bağlayacak yolcu demiryolu hattının 760 milyon dolara mal olacağı bildirildi. Yolcu treni hattının büyük kısmı tamamlandı ve 2015’in başından itibaren kademeli olarak hizmete açılacak..

Autoshow 2015 yılına ertelendi!

Zorlu bir süreçten geçen Türk otomotiv endüstrisinde, Autoshow Fuarı da belirsizlikten nasibini aldı. 31 Ekim'de düzenlenmesi beklenen Autoshow Fuarı, 2015 ilkbahara ertelendi. Kesin tarih ise önümüzdeki günlerde belli olacak...

Stuttgart Televizyon Kulesi 2015’te açılacak!

Mart ayından bu yana kapalı olan televizyon kulesi Stuttgart Fernsehturm’un 2015 yılında açılması bekleniyor. Kullanım hakkı Südwest Rundfunk’a (SWR) ait olan Fernsehturm, yangın yönetmeliği ile ilgili sıkıntılardan dolayı ziyarete kapatılmıştı...

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu, 2015'in ikinci yarısında açılacak!

Azerbaycan Ulaştırma Bakanı Memmedov yaptığı açıklamada :"2014 sonunda Türkiye sınırına kadar olan güzergahta testler gerçekleştireceğiz. 2015'in ikinci yarısında ise demiryolu tam olarak faaliyetine başlayacak" dedi

ispanya turları 2015 Haberi

ispanya turları 2015

Pronto Tour Yönetim Kurulu Başkanı Ali Onaran, operatörlerin önemli satış alanlarından biri olan şampiyonlar ligi ve milli maç turlarının son dönemde Türk takımlarının başarısız performansı nedeni ile sekteye uğradığını, bu sezon bin kişiyi kaybettiklerini açıkladı. Buna rağmen İspanya turlarında Arda Turan'ın oynadığı maçların etkili olmaya başladığını belirten Onaran "Her hafta İspanya turlarımız var ancak Arda'nın oynadığı maçların olduğu tarihlerde daha fazla tur satıyoruz. Bu tarihlerde turlar haftalar öncesinden satılıyor" dedi. 


TATİLCİ TAYLAND'I SEVDİ 

Geçen yıl 200 bin tur paketi satın alan Türkler'in en fazla tercih ettiği ülke ise Tayland oldu. Pronto Tour'un yurtdışı seyahatine çıkardığı 80 bin müşteri ile yaptığı araştırmaya göre tatilcilerin en mutlu döndüğü ülke Tayland oldu. Tayland'a giden turistlerin yüzde 98'i seyahatten memnun döndüğünü açıklarken, buradaki temel neden...