03 / 05 / 2024

Isparta Belediyesi onay

Isparta Belediyesi onay

Isparta Belediyesi, Çünür Mahallesi'nde yapılması planlanan yeni otogar ve yaşam merkezi projesine onay verdi. 6 Mart'ta ihalesi gerçekleşen proje 89 milyon 993 bin liraya yapılacak.

İBB, Tuzla Hali’ndeki 244 iş yerinin kiralanma ve satışına onay verdi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi, Tuzla'da yapımı süren ve yaş sebze ve meyve halindeki 244 iş yerinin kiralanması veya satılmasına oy çokluğu ile onay verdiğini duyurdu. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 11 ilçedeki taşınmazına satış onayı çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, mülkiyeti belediyeye ait olan 11 ilçede yer alan bazı parsel ve hisselerin satışına onay verdiğini açıkladı. 

İki ildeki 47 adet arsa, iş yeri ve arazi 113 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Isparta Belediyesi ve Trabzon Maçka Belediyesi 47 adet gayrimenkulü 113 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar ve ihale tarihleri...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden 8 ilçede yer alan bazı parsel ve hisselerin satışına onay çıktı...

İBB Meclis'inde, Eyüpsultan, Maltepe, Kağıthane, Üsküdar, Kadıköy, Pendik, Beykoz ve Kağıthane'de mülkiyeti İBB'ye ait parsel ve hisselerin satışına onay verildiği açıklandı. İşte haberin detayları...

İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından onay! Konak'ın silüeti değişecek!

Konak Belediyesi’nin başlatmış olduğu etap etap imar planı çalışmalarına bir yenisi daha ekledi. İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından onay geldi. Konak'ın silüeti değişecek.

Isparta'da 10 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar hemen bakın!

Isparta Belediyesi, Isparta ili, Merkez ilçesi, Deregümü Mahallesi'nde yer alan 10 adet arsayı satılıyor. İşte ayrıntılar...

Narlıdere Belediyesi, dönüşüm komitesi kuracak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın onay vererek askıya aldığı kentsel dönüşüm planları çerçevesinde Narlıdere Belediyesi, hak sahipleri için bir toplantı gerçekleştirdi.

Elazığ Belediyesi'nin imar değişikliği kararına mahkemeden dur kararı!

Elazığ Belediyesi'nin 2020'de belediye meclisinde onay verdiği İmar Planı değişikliği için mahkemeden yürütmeyi durdurma kararı çıktı.

İzmir'de 5 bin 800 binanın dönüşümü için onay bekleniyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi 30 Ekim'den sonra hasar gören, binaların dönüşümü için Dünya Bankası’yla 340 milyon dolarlık anlaşma sağladı. Proje için şu anda Cumhurbaşkanlığı'ndan onay bekleniyor. 

Bağcılar Belediyesinin Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi'ne onay verildi!

Bağcılar Belediyesi'nin kentsel dönüşüm uygulamalarındaki problemlerin çözülebilmesi, dönüşüm sürecinin iyileşmesi ve bütüncül şekilde yönetiminin yapılması amacıyla hazırladığı "Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi"ne Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan onay geldi.

Van'da yüzen otel projesine onay geldi!

Van Edremit Belediyesi'nin turizmi canlandırmak için hayata geçireceği otel projesine Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nda onay geldi. 

İzmir imar planlarına Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan onay geldi! 

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliğine onay verdiğini açıkladı. 

Konak Belediyesi meclis binası için onay geldi!

Koruma Kurulu, Konak Belediyesi'nin  Alsancak Liman arkası bölgesinde yer alan tarihi binanın restorasyon projesine onay verdi. 

Isparta Belediyesi onay Haberi

Isparta Belediyesi onay

Isparta Çünür Mahallesi'ne yapılması planlanan yeni otogar ve yaşam merkezi projesinin 6 Mart'ta yapılan ihalesini Isparta Belediyesi onayladı. Onaylanan ihale sonucu Kamu İhale Kurumunun onayına sunuldu. 

Isparta Belediyesi'nin büyük projelerinden bir tanesi yeni otogar ve yaşam merkezi. Mevcut şehirlerarası otogarın günümüz şartlarına yetersiz gelmesi nedeniyle Çünür Mahallesine yapılmak istenen yeni otogar ve yaşam merkezi projesinin ihalesi 6 Mart Pazartesi günü gerçekleştirildi. Belediye Encümen Salonunda yapılan ihaleye 5 firma katılmıştı. İhalede yaklaşık maliyeti 96 milyon 548 bin lira olan proje için en düşük teklifi Atlas İnşaat verdi. Firma otogarı 89 milyon 993 bin liraya yapmak için teklif vermişti. 


İhalenin ardından İsparta Belediyesi gerekli incelemeleri yaparak, ihaleyi onayladı. Sonuç Kamu İhale Kurumuna gönderildi. Şayet kamu ihale kurumu da ihaleyi onaylarsa yeni otogar ve...