18 / 05 / 2024

ısparta eğirdir hibe çöp arabaları

ısparta eğirdir hibe çöp arabaları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 'Dünya Çevre Günü' nedeniyle 'En Temiz Kent' kategorisinde Türkiye ikincisi olan Eğirdir Belediyesi’ne 175 bin liralık TIR’dan sonra yeni bir çöp aracı gönderiyor....

Isparta ve Manisa'da 39 adet iş yeri satılıyor!

Isparta Eğirdir Belediyesi ve Manisa Gölmarmara Belediyesi, toplam 39 adet dükkan için satış ihalesi düzenliyor. Peki iş yerlerinin satış fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi... 

Belediyeden satılık ve kiralık 10 gayrimenkul!

Eğirdir Belediye Başkanlığı, 7 gayrimenkul için satış, 3 gayrimenkul için de kiralama ihalesi düzenliyor. İşte ihaleler ile ilgili detaylar...

Eğirdir Belediyesi'nden büyük fırsat: Isparta'da 32 dükkan satıyor!

Isparta İli Eğirdir Belediye Başkanlığı, Isparta Eğirdir'de yer alan 32 dükkanı satışa çıkardı. Dükkanların satış ihalesi 21 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Depremden etkilenen KOBİ'lere Avrupa Birliği'nden DAHIL projesiyle 375 bin Euro hibe desteği!

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen yürütücülüğünü uluslararası sivil toplum kuruluşu SPARK’ın üstlendiği DAHIL projesi kapsamında KOBİ’lere çeşitli eğitimler verilerek, 375 bin Euro hibe desteği sağlandı.

Isparta Eğirdir’de 142 TOKİ konutu teslim ediliyor

Isparta Eğirdir'de TOKİ tarafından inşa edilen 142 konut projesi tamamlandı. İşte detaylar...

2023 depremzede kredi ve hibe desteği başvurusu! Depremzede hibe ve kredi şartları neler? 

Depremzede hibe ve kredi desteği yardımı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe alındı. Peki 2023 depremzede hibe ve kredi desteği başvuruları nasıl yapılır ve şartları neler? İşte ayrıntılar...

Belediyeden büyük fırsat: 32 dükkan satacak! 

Isparta İli Eğirdir Belediye Başkanlığı, Isparta Eğirdir'de yer alan 32 dükkanı satışa çıkardı. Satış ihalesi 15 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Dünyayı kasıp kavuran OpenAI'a 100.000 dolarlık hibe

Ünlü ChatGPT yapay zeka sohbet robotunun arkasındaki güç olan OpenAI, Perşembe günü yaptığı açıklamada, yapay zeka yazılımının önyargı ve diğer etkenleri ele almak için nasıl yönetilmesi gerektiğini tespit etmek üzere 1 milyon dolarlık bir fondan 10 eşit hibe sağlanacağını söyledi.

Hibe olarak üreticiye verilen yağlık ayçiçeği tohumları toprağa ekildi!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürürlüğe giren, Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi (TAKEP) kapsamında Yozgatlı çiftçiler 19 bin 660 kilogram ağırlığında yağlık ayçiçeği tohumuna kavuştu. Tohumlar toprak ile buluşmaya başladı. 

5 bin kraliçe arıyı hibe desteği ile alıp tanesini 300 TL'den satabilirsiniz! İşte detaylar

Bir hibe desteğiyle hayata geçirdiği projesiyle büyük bir başarı elde eden Aydın Payar, Kırıkkale'de kraliçe arı üretimine odaklandı. Yılda 5 bin adet kraliçe arı üretimi gerçekleştiren Payar, bu sayede kendisine önemli bir gelir kaynağı yaratıyor. Üstelik, kaliteli üretimlerini 300 lira gibi bir fi

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan son dakika hibe desteği açıklaması! Çiftçilere peş peşe müjdeli haberler geldi!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci destek açıklamaları ile çiftçilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan son dakika hibe desteği açıklaması geldi! Çiftçilere peş peşe müjdeli haberler geldi!

Çiftçiye peş peşe yeni hibe çağrısı! Detaylar belli oldu! Hemen bakın!

Deprem felaketinin yaşandığı illerde tarımsal faaliyetlerin de ciddi anlamda sekteye uğradığını söyleyen Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan, Kahramanmaraş, Hatay ve Adıyaman’da traktör başta olmak üzere çiftçiye çok daha fazla destek olunması gerektiğini belirtti.

Bakan Kirişçi, çiftçilere peş peşe müjdeyi verdi! Yüzde 75 hibe desteği başlıyor! 81 ilde verilecek!

Çiftçilere yönelik yaşanan gelişmelere bir yenisi daha eklendi. Devlet tarafından sağlanan hibe açıklamaları Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’den geldi. Bakan Kirişçi yüzde 75 hibe desteğinin verileceğini ve 81 ilde geçerli olduğunu duyurdu.

ısparta eğirdir hibe çöp arabaları Haberi

ısparta eğirdir hibe çöp arabaları


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 'Dünya Çevre Günü' nedeniyle 'En Temiz Kent' kategorisinde Türkiye ikincisi olan Eğirdir Belediyesi’ne 175 bin liralık TIR’dan sonra yeni bir çöp aracı gönderiyor.


ISUZU NPR 8 şasi üzerine monteli 6+1 m3 kapasiteli hidrolik sıkıştırmalı çöp aracının Eğirdir’e geleceği Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral tarafından açıklandı. Başkan Özmeral, bakanlığın daha önce bir çöp aracını ilçeye verdiğini belirterek, "Şimdi de 8 şasi üzerine monteli 6+1 m3 kapasiteli hidrolik sıkıştırmalı çöp aracını hibe olarak verdi. İşlemlerini aylar öncesi tamamladığımız yeni çöp aracını Allah nasip ederse çok yakında Eğirdirimize getireceğiz. Eğirdirimizi düşünenlere, emeği geçenlere, saygıdeğer Başbakanımıza, Bakanlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.


Zaman...