12 / 05 / 2024

ısparta\'da otel mühürlenmesi

ısparta\'da otel mühürlenmesi

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde mülkiyeti belediyeye ait bir otel zabıta ekipleri tarafından mühürlendi

Ekrem İmamoğlu: 50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık!

2024 Yerel Seçimleri'ne sayılı günler kala İstanbul'da seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Ekrem İmamoğlu yaptığı son dakika paylaşımında "50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık." dedi.

Bodrum'da kaçak yapılaşma dur durak bilmiyor! 6.890 kaçak yapı mühürlendi!

Son yıllarda kaçak yapılaşmanın hedefi haline gelen Bodrum'da 6 bin 890 kaçak yapı mühürlenirken, 18 milyon 545 bin TL para cezası uygulandı. Belediye Başkanı Ahmet Aras, kaçak yapılaşma ile mücadelenin süreceğini belirtti. İşte detaylar...

Deprem sonrası Avcılar'daki 5 katlı bina mühürlendi! Kolonlarından ses geliyor...

Gemlik Körfezi'nde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki deprem, İstanbul'da da hissedildi. Depremin ardından Avcılar'daki 5 katlı binada çatlakların oluşması üzerine inceleme başlatıldı ve sonrasında bina mühürlendi.

Büyükçekmece'de istinat duvarı çöktü! Site sakinleri ayaklandı! Binaların boşaltılması ve mühürlenmesi gerekiyor!

Büyükçekmece'de kuvvetli yağışın etkisiyle bir sitenin içinde bulunan istinat duvarı çöktü. Site sakinlerinden Pınar Özer Aydın, "Binaların boşaltılması, mühürlenmesi gerekiyor" diyerek tepki gösterdi.

Bodrum'da kaçak yapı sorunu büyüyor! İzinsiz ve mühürlenmiş 6 bin 765 bina var!

Bodrum'da artan nüfusla beraber kentleşme sorunu büyüyor. Kentte izinsiz ve mühürlenmiş 6 bin 765 bina var. 

Beyoğlu'nda kentsel dönüşüm hızlanıyor: Emlak Konut GYO da proje geliştirecek!

İstanbul'da olası deprem karşı başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları Beyoğlu ilçesinde de tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Yıldız, kentsel dönüşüm çalışmalarının Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Emlak Konut ve belediyenin birlikte yapacağını aktardı.

Yurttaşer Gayr.Mimarlık Müh.Oto. İnş.Sit.Yönetimi Gıda San.Ve Tic. Limited Şirketi kuruldu!

Yurttaşer Gayr.Mimarlık Müh.Oto. İnş.Sit.Yönetimi Gıda San.Ve Tic. Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Yurttaşer tarafından kuruldu.

Aile Bakanlığı’ndan müjde üstüne müjde! 2023 e-devlet 700 TL gıda yardımı başvurusu nasıl yapılır?

Artan enflasyon yüzünden vatandaşın alım gücü ciddi oranda düştü. Artık insanlar eskiye göre çok daha az gıda alabiliyor. Bu nedenle hükümet gıda yardımını arttırdı. 2023 gıda yardımı nasıl alınır? Detaylar haberimizde...

Altının 6 gün sonra ne kadar olacağı az önce resmen açıklandı! Rakamı duyan herkes mıh gibi çakıldı! Hemen bir göz atın

Altını olanların ya da altın almak isteyenlerin en çok merak ettiği ve araştırdığı yatırım araçları arasında bulunan altının 6 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı. Rakamı duyan herkes mıh gibi çakıldı! Hemen bir göz atın...

İstanbul Boğazı’nda mühürlenen kaçak inşaatta çalışmalar devam ediyor!

İstanbul Boğazı'nda son dönemde artan kaçak yapılaşmalara bir yenisi eklendi. Beşiktaş'taki yol yalısında sürdürülen yasa dışı inşaat şikayetlerin sonra mühürlendi fakat yalıda inşaat çalışmaları devam ediyor.

Herkes altını bir kenara bırakıp hemen gümüşe baksın! Gümüş hız sınırını aştı! Gümüş fiyatlarında son dakika!

Yatırımcılar altın ve gümüş piyasasını merakla takip ediyor. Altın fiyatları bu hafta içerisinde hızla yükselmeye başlarken gümüş fiyatları da altından geri kalmadı. şu dakikalarda gümüş hızla yükseliyor herkes hemen gümüşe baksın! Gümüş bugün ne kadar oldu? İşte son dakika gümüş fiyatları...

Avcılar’da balkonu çöken 4 katlı bina mühürlendi!

Avcılar'daki 4 katlı bir binanın 2. Katında tadilat yapıldığı sırada evin balkonu çöktü. Yaşanan olaydan sonra bina tedbir amaçlı mühürlendi. Yaralanan ev sahibine ilk müdahaleyi sağlık ekipleri yaptı

Yenişehir'de yapı kullanma izni olmayan binalar mühürlenecek!

Mersin Yenişehir Belediyesi, kent geneline yapı kullanma izni olmayan binaların mühürleneceği konusunda sakinlerine uyarıda bulundu.

ısparta\'da otel mühürlenmesi Haberi

ısparta\'da otel mühürlenmesi

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde mülkiyeti belediyeye ait bir otel, ruhsatı olmadığı ve belediye yönetimi ile kira
sözleşmesini yenilemediği gerekçesiyle zabıta ekipleri tarafından mühürlendi.

Oteldeki müşteriler ise uzun süredir kullanılmayan ve anahtarı bulunamayan tahliye kapısının kilidi kırılarak binadan çıkarıldı.

Yalvaç Belediyesi tarafından 1996 yılında yaptırılıp, kiraya verilen 3 yıldızlı 96 yataklı otel, işletmecisi ve belediye yönetimi arasında yaşanan anlaşmazlık nedeniyle zabıta ekipleri tarafından mühürlendi. Otel mühürlenirken içeride kalan müşteriler balkonlara çıkarak olayı anlamaya çalıştı. Otelin mühürlenmesinin ardından içerideki müşteriler uzun süredir kullanılmayan ve anahtarı bulunamayan tahliye kapısının kilidi kırılarak otelden çıkarıldı.

Otelin iki yıldır ruhsatsız ve amacı dışında çalıştığı ve belediye ile kira sözleşmesini yenilemediği gerekçesiyle belediye yönetimiyle anlaşmazlık yaşandığı ve bu doğrultuda Belediye Encümeni'nin 2 Ekim 2009 tarihinde mühürleme kararı aldığı belirtildi.

-BELEDİYE BAŞKANI TEKİN...