03 / 05 / 2024

İsrail ordusu filistin yıkım

İsrail ordusu filistin yıkım

İsrail güçleri, işgal altındaki Batı Şeria'nın Nablus kentinde Filistinli bir aileye ait olan, inşaat halindeki evi "ruhsatsız" olduğu sebebiyle yıktı...

İsrail ordusu bir Filistinli tutuklunun evini yıktı!

Batı Şeria'da gayrimeşru bir yerleşimciyi öldürmekle suçlanan Filistinli tutuklu Kassam el-Bergusi'nin evi yıkıldı.

İsrail ordusu öldürdüğü Filistinlinin evini yıkmak için boşalttı!

İsrail ordusu, 19 Mart tarihinde öldürdüğü Ebu Leyla'ın Batı Şeria'nın Selfit beldesindeki ailesine ait evini yıkmak üzere boşalttı.

Benzin, motorin, LPG'ye yeni zam ya da indirim var mı? Sürücüler hemen güncel fiyatlara bakın!

İsrail ile Filistin arasında yaşanan gerilimden sonra Brent petrol fiyatlarında hızlı bir artış kaydedildi. Söz konusu bu yükseliş akaryakıt fiyatlarını da etkiledi. 

İsrail-Filistin çatışmaları endişeleri körükledi: Gaz fiyatları haftayı yükselişle açtı!

İsrail-Filistin çatışanlarının başlamasıyla yükselişe geçen doğalgaz fiyatları geçtiğimiz günlerde durağanlaşmıştı. Ancak Mısır’ın dün gaz ithalatının durma noktasına geldiğini açıklamasından sonra oluşan arz güvenliği endişeleri fiyatları arttırdı. 

Gaz fiyatları resmen uçtu! Sadece bir haftada yüzde 44,7 arttı!

Avrupa'da doğal gaz fiyatları resmen uçtu. Fiyatları, İsrail-Filistin çatışmasından sonra derinleşen arz güvenliği endişelerine bağlı olarak bir haftada yüzde 44,7 oranında artış gösterdi.

Küresel piyasalarda negatif seyir hakim! Avrupa borsalarında düşüş yaşandı!

Küresel piyasalar, ABD enflasyon verilerinin beklentilerin üzerinde çıkması, ABD Merkez Bankası'nın gelecek dönem politikalarındaki belirsizliğin artması ve İsrail-Filistin çatışmasının genişleme endişeleriyle negatif seyrediyor.

İsrail-Filistin çatışmasının etkileyeceği 5 emtia ürünü peş peşe açıklandı! Yatırım yapmadan önce mutlaka bakın!

Son günlerde başlayan İsrail-Filistin çatışması, binlerce insanın hayatını kaybetmesinin ve global bir krize sebep olmasının yanı sıra emtia ürünlerini de etkiledi. Çatışmanın başladığı günden itibaren altında büyük bir yükseliş görülürken, başka emtia ürünlerinin de etkileneceği açıklandı.

İslam Memiş savaş riskine dikkat çekti! Altın için tahminini açıkladı

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Filistin-İsrail geriliminin piyasalara etkileri konusunda yatırımcılara önemli tavsiyeler verdi. Memiş, gram altın, dolar, gümüş ve brent petrol uyarılarını paylaştı. Memiş, savaşı da ele alarak gram altında yıl sonu tahminini verdi.

İsrail-Filistin gerginliği ASELSAN dahil birçok hisseyi resmen uçurdu!

İsrail-Filistin çatışması küresel çapta savunma hisselerinde yükselişe sebep oldu oldu. ABD'de Lockheed Martin hisseleri yüzde 8, L3Harris Technologies hisseleri yüzde 10 artarken, yurt içinde ASELSAN hisseleri de 7.23 değer kazandı.

Hurda fiyatları ne kadar? Hurdaya zam geldi mi? 10 Ekim 2023 hurda fiyat listesi

Filistin İsrail çatışması piyasalarda dengeyi bozdu. Doların yükselişe geçmesi inşaat sektöründe büyük fiyat artışlarına neden olurken, gözler hurda fiyatlarına çevrildi. Peki hurda fiyatlarına zam geldi mi? Hurda fiyatları ne kadar oldu? 10 Ekim 2023 hurda fiyat listesi.

Güvenli liman gömleğini giyen altına talep arttı! Gram altının geleceği seviye açıklandı! Uzman isimden bomba açıklama

İsrail-Filistin arasındaki sıcak çatışma piyasaları hareketlendirdi. Son günlerde düşüşe geçen altın tekrar güvenli liman gömleğini giydi ve yükselmeye devam ediyor. Peki altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi?

Dolarda fren patladı! 1 doları bile olanlar acil baksın! Dolar/TL kuru 10 Ekim 2023 ne kadar?

Dolar/TL kuru, Filistin-İsrail çatışmalarının jeopolitik riskleri artırmasıyla birlikte yükselmeye devam ediyor. 1 doları bile olanlar acil baksın! Dolar/TL ne kadar? Bugün dolar kuru kaç lira? Güncel dolar/TL kuru 10 Ekim 2023.

Akaryakıtta petrol depremi: Peş peşe indirimlerin ardından yeni zamlar kapıda! Son dakika! 

Akaryakıt fiyatlarına geçtiğimiz günlerde indirim üstüne indirim gelmişti. İsrail ve Filistin arasında yaşanan gerilim Brent petrol fiyatlarını uçurdu. Akaryakıtta yeni zamlar kapıda. İşte Opet, PO, Shell, Total 10 Ekim 2023 fiyat listesi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilerin beklediği müjde geldi:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yönetiminde gerçekleşen Kabine Toplantısı sona erdi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli zammı, terörle mücadele ve İsrail-Filistin gerilimi gibi ana gündem maddelerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Altın bilezik fiyatlarında son durum: 14,18 ve 22 ayar altın bilezik ne kadar? 9 Ekim 2023 altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları Filistin-İsrail çatışmalarının jeopolitik riskleri artırmasıyla birlikte güne yükselişle başladı. Altının ons fiyatı 1848 dolara yükselirken gram altın 1727 liraya yükseldi. Peki Altın bilezik fiyatlarında son durum ne? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik ne kadar? 9 Ekim 2023 altın bilez

İsrail ordusu filistin yıkım Haberi

İsrail ordusu filistin yıkım

İsrail askerleri Nablus kentine bağlı Furuş Beyt Deccan köyüne iş makinalarıyla baskın yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Filisitinli İbrahim Ebniyat'a ait inşaat halinde olan üç odalı ev, İsrail güçleri tarafından iş makinalarıyla 'ruhsatsız' olduğu söylenerek yıkıldı.

İsrail makamlarının söz konusu yeri "C bölgesi" olarak değerlendirdiği belirtildi.

Netanyahu: Yahudi yerleşim birimlerinin ilhak planında değişiklik yapılmayacak!

İsrail ordusu bir Filistinli tutuklunun evini...