21 / 05 / 2024

Issam Toma

Issam Toma

Via İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Muaaz Daghestani, Rashid Alabsı Abo Taj, Issam Toma tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 9 Nisan'da kuruldu.

Aura Grup Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aura Grup Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Kuzu ve Uluhan Onur Toma ortaklığında kuruldu.

Issam Group Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Issam Group Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Issam H.H.A. tarafından kuruldu.

Issam İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Issam İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Issam  Attar tarafından kuruldu.

İsm Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsm Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi  Bahçelievler’de  100 bin TL  sermaye ile Issam M M k. tarafından kuruldu.

Hılıfe İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma Enerji Sistemleri İthalat İhr.San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Hılıfe İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma Enerji Sistemleri İthalat İhr.San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Fadı Bawadkjı ve M. Issam Bawadkjı ortaklığında kuruldu.

Yalıkavak 2 Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Yalıkavak 2 Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 25 milyon 80 bin TL sermaye bedeli ile Kübra Ali Merza Ali, Fawad Hanif ve Issam Abdallah Ali İssa tarafından kuruldu.

Yalıkavak 1 Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Yalıkavak 1 Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 58 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Kübra Ali Merza Ali, Fawad Hanif ve Issam Abdallah Ali İssa tarafından kuruldu.

STM Mekanik İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

STM Mekanik İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Issam Türkan Mert tarafından kuruldu. 

Manar İstanbul Turizm ve Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Manar İstanbul Turizm ve Emlak Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli Issam Eref H. Alkayyalı tarafından kuruldu. 

TOMA Mühendislik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

TOMA Mühendislik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Ayık tarafından kuruldu...

Al Kamar Group Tekstil İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Al Kamar Group Tekstil İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli Issam Kharrat, Hela Abıd Ep Kharrat, Loua Kharrat ve Bılel  Kharrat ortaklığında kuruldu.

The Captaın Gayrimenkul Turizm İthalat ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

The Captaın Gayrimenkul Turizm İthalat ve İhracat Limited Şirketi Mahmoud Drar, Abdallah Farache, Issam Farache, Mohamed Attıa Mohamed Attıa ve Anas Ibrahim İbrahim Mustafa ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Toma Finance, Pana Proje sermayesinin yüzde 51'ini aldı!

Toma Finance, Pana Proje ve Gayrimenkul Yatırımları Geliştirme sermayesinin yüzde 51'ine karşılık gelen kısmının devir alıyor. 

Issam Toma Haberi

Issam Toma

Via İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Muaaz Daghestani, Rashid Alabsı Abo Taj, Issam Toma tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 9 Nisan'da kuruldu. 


Via İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler,plazalar,marketler,depolar,villa tatil köyleri,devre  mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri,mesken,ev,apartman,iş yeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak,satmak,satın alm ak,kiralamak,kiraya vermek ve gerekli hallerde bu gibi yerlerin temizlik,düzenleme,tefrişat,dekorasyon,rezerve v.b gibi faaliyetlerde bulunmak.Gayrimenkuller  üzerine irtifak,intifa,sükna,katmül kiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.Gayrimenkul danışmanlığı ve eksperliği yapmak ,ekspertiz raporları hazırlamak hazırlatmak.Her türlü inşaat taahhüt işleri konut,ticarethane ve iş yeri inşaatları yapmak ,yaptırmak,satmak ,kiraya vermek.Başkalarına ait arsa ve arazi üzerine kat karşılığı inşaat...