05 / 05 / 2024

işsiz kalanın kredi borcu

işsiz kalanın kredi borcu

Halk Bankası, müşterilerinin işsiz kalmaları halinde bir yıllık süreyle, aylık kredi taksitlerinin geri ödenmesini yeni uygulamaya sunduğu `Kredi İşsizlik Sigortası' ile teminat altına alıyor.

İŞKUR açıkladı! İşsiz kalana 18 bin TL ödeme yapacak peki nasıl?

İŞKUR'dan işsiz olan vatandaşlara yönelik 18.694 Türk Lirası ödeme yapılacağı duyuruldu. İŞKUR tarafından düzenlenen programda yapılan ödemeyi başvuru şartlarını taşıyan herkes alabilecek. Hali hazırda işsizlik ödeneği alanlarda maaşına ek İŞKUR'dan günlük olarak 326 Türk Lirası alabiliyorlar.

İŞKUR açıkladı! İşsiz kalan vatandaşa 24 bin TL yardım! 

İşsiz kalan vatandaşlara devlet desteği ve nakdi yardımlar 24 bin 381 TL’ye kadar yükseldiği kaydedildi. İşsiz kalanlar 15 bin 880 liraya varan işsizlik maaşı alırken İşbaşı eğitim programlarına katılan vatandaşlar da ek olarak ayda 8 bin 501 lira daha kazanabiliyorlar.

Yapay zekaya dikkat! Yapay zekanın etkileri dünya nüfusunun yüzde 40'ını işsiz bırakabilir!

Uluslararası Para Fonu (IMF), küresel istihdama yapay zekanın yapacağı etkilerin önümüzdeki yıllarda farklı ve değişik olacağını bizlere gösteriyor. IMF konu ile ilgili etkileri açıklayan bir rapor yayımladı. Söz konusu raporda küresel bazda artması beklenen işsizlik oranı ise dikkat çekti.

İşsizlik maaşı en yüksek 15 bin 880 TL oldu! Başvuru yapacaklar şimdi şartlara bakın: Tek tek açıklandı!

İşsizlik maaşı, işsiz kalan bireylere ve ailelerine maddi destek sağlamak amacıyla ödeniyor. Peki en düşük ve en yüksek işsizlik maaşı kaç TL oldu? Kimler işsizlik maaşı alabilir? İşte başvuru şartları ve tüm detaylar...

Karmar Sakura'da yüzde 50'sini peşin kalanını, 24 ay 0 faizle ödeme fırsatı! 

Karmar Sakura projesi sınırlı süre için yüzde 50'sini peşin kalanını, 24 ay 0 faizle ödeme imkanı sunuluyor. Peki Karmar Sakura'da konut fiyatları ne kadar? Teslimler ne zaman? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Mina Towers projesinde yüzde 50'sini peşin kalanını 6 ay taksitle ödeme fırsatı! 

Mina Towers projesinde inşaatın yüzde 65'i tamamlandı. Projede konut satışları yüzde 50'sini peşin kalanını 6 ay taksitle ödeme fırsatıyla devam ediyor. Peki Mina Towers projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar... 

Dev firma iflas etti! 300 çalışan işsiz kaldı

Gaziantep'in ambalaj üreten devi Folyopak iflasını açıkladı. 25 ülkeye ihracat yapan şirkette 300 çalışan işsiz kalırken, fabrika önünde toplanan işçiler tazminatlarını talep etti. İşte tüm detaylar...

İstanbul için dönüşüm önerisi: Fabrikalar şehrin dışına taşınsın, konut alanı yaratılsın!

İstoç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Gayrimenkul Danışmanı Şenay Araç , kentin içinde kalan fabrika ve imalathanelerin dönüşüm açısından tehlike arz ettiğin belirterek, şehrin dışına taşınması konusunda öneride bulundu.

DİSK-AR resmen açıkladı! İşsiz sayısı 8.7 milyon oldu!

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu Araştırma Merkezi (DİSK-AR), İşsizlik ve İstihdam Görünümü” raporuna göre, geniş tanımlı işsiz sayısı 8.7 milyona yükseldiğini açıkladı.

Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Taşıt, konut ve ihtiyaç kredisi için bankalar emeklilere kredi veriyor mu?

Milyonlarca emeklinin merak ettiği konuların başında gelen banka kredileri araştırılmaya devam ediyor. Emeklilere bankaların kredi verip vermediği belli oldu. Peki bankalar emeklilik için ne kadar kredi veriyor? Kredi için gerekli evraklar neler?

Kargo devi iflas etti! Binlerce çalışan işsiz kaldı

Bir dönemler sektöre yön veren köklü kargo firması Yellow, iflas etti. 30 bin çalışan iflas haberinin kesinleşmesiyle işsiz kaldı. İşte tüm detaylar...

İşsizlik maaşı yeni zamla kaç lira oldu? Rakamlar bir bir verildi! İşsiz kalanlara ne kadar maaş verilecek?

En düşük memur maaşı ve memur maaş zam oranı ile ilgili yapılan açıklamaların ardından işsizlik maaşının ne kadar olduğu yeniden merak konusu oldu. Peki işsiz kalanlara ne kadar maaş verilecek? 

TÜİK işsizlik rakamlarını açıkladı! İşsiz sayısı 3 milyon 585 bin kişi oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), nisan ayı işsizlik rakamlarını açıkladı. Buna göre söz konusu dönemde  işsiz sayısı 3 milyon 585 bin kişi oldu! 

işsiz kalanın kredi borcu Haberi

işsiz kalanın kredi borcu

Halk Bankası yeni ürünü ile Türkiye'de ilk defa bireysel kredi müşterilerine, 'Bireysel Krediler İşsizlik Sigortası' sunuyor. Halkbank'tan yapılan açıklamada, bu ürünle, 18-65 yaş arası tüm kredi müşterilerinin işten çıkarılma nedeniyle işsiz kalması, kaza sonucu yaşamını yitirmesi, kaza sonucu sürekli sakat kalması durumunda, kredi borçlarını güvence altına alınacağı kaydedildi. Açıklamada, 10 Ocak'tan itibaren başlanan Kredi İşsizlik Sigortası'ndan, SSK'ya bağlı olarak çalışan ve Halkbank'tan konut, taşıt ve tüketici kredilerini kullanan tüm müşterilerin yararlanabileceği ifade edildi.


Ferdi kaza sigortası hediye


Halk Bankası'nın...