29 / 04 / 2024

istanbul 1+1 kiralık daire ilanları

istanbul 1+1 kiralık daire ilanları

Metropollerde yaşayanların çoğunlukla tercih ettiği 1+1 konutlara ilgi her geçen yıl artıyor. İstanbul’daki 1+1 konutların fiyat ve ilan adedinde yaşanan değişimi gözler önüne seriyor.

Gözler dolar kurunda! Bugün dolar kaç lira oldu? 1 Aralık Cuma dolar/TL kaç lira?

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününde güne yükselişle başladı. Gözler dolar kuruna çevrilirken yatırımcılar son dakika güncel dolar kurunu araştırıyor. Bugün dolar ne kadar oldu? 1 Aralık Cuma dolar/TL kuru.

1 Aralık Cuma altın fiyatları! Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Son dakika altın fiyatları

Altın fiyatları Aralık ayına rekor seviye ile girdi. Altının ons fiyatı 2041 dolar olurken yatırımcılar gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatlarını merak ediyor. Peki 1 Aralık Cuma altın fiyatları ne kadar? Son dakika altın fiyatları.

BİM 1 Aralık online aktüel ürünler kataloğu! Stanley Termos 999 TL'ye, Arnica elektrikli süpürge 2.699 TL'ye düştü!

BİM'in 1 Aralık 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu hafta BİM'de pek çok ürün uygun fiyata satılacak. Peki, BİM aktüel ürünlerin fiyatı ne kadar, kaç TL?

Türkiye genelinde zorunlu kış lastiği uygulaması 1 Aralık'ta başlıyor! Cezası 2 bin 568 TL! 

Ticari araçlar için kış lastiği kullanım zorunluluğu, Türkiye genelinde 1 Aralık'ta, İstanbul'da ise bu tarih öne çekilerek 25 Kasım'da başlayacak. Uygulamaya uymayan sürücülere 2 bin 568 TL ceza kesilecek.

Araç sahipleri dikkat! Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor, son tarih 1 Aralık...

Milyonlarca araç sahibine son dakika uyarısı geldi. Buna göre 81 şehirde zorunlu olan uygulamaya uymayana para cezası uygulanacak. Araç sahipleri 1 Aralık tarihine kadar vaktiniz bulunuyor. İşte haberin ayrıntıları...

Günlük kiralık evler için düğmeye basıldı! 1 milyon lira ceza yolda!

Son dönemlerde gündemden düşmeyen günlük kiralık evler için yeni düzenleme yolda... Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, evini günlük kiralamak isteyenlere ruhsat zorunluluğu getirilirken kurallara uymayanlara 1 milyon TL'ye yakın ceza verilecek.

1 ton kömür ne kadar? 2023 kömür fiyatlarına zam geldi mi?

Kış mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte kömür fiyatları gündemde yerini aldı. Peki, kömüre zam geldi mi, 1 ton kömür ne kadar? 2023 kömür fiyatları kaç TL? İşte detaylar...

GYODER, deprem bölgesindeki konut piyasasını analiz etti: Satılık ve kiralık konut fiyatları arttı! 

‘GYODER Gösterge’ Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2023 1. Çeyrek Raporu’nda Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin satılık ve kiralık konut sektörüne etkileri değerlendirildi. İşte sektörde merakla beklenen o rapordaki veriler... 

Deprem riski az olan Edirne'ye göç arttı, kira fiyatları katlandı: 1+1'lere 5 bin TL istenen kentte kiralık ev kalmadı!

Türkiye'yi sarsan Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra, 4'üncü derecede deprem bölgesi olan Edirne'ye göç artınca, kentte kiralık konut yok denilecek kadar azaldı, fiyatlarda fırladı. 

5 kg toz şeker 109 TL'ye, 1 kg kırmızı mercimek 22 TL'ye, 1650 gr salça 84 TL'ye düştü! İndirim listesinde 130 ürün var

Migros Market haftanın indirimli ürünlerini "Mutfakların Temel İhtiyaçları" başlığı altında satışa sundu. Kampanya kapsamında, 5 kg toz şeker 109 TL'ye, 1 kg kırmızı mercimek 22 TL'ye, 1650 gr domates salçası 84 TL'ye düştü. İşte diğer indirimli ürünler...

Tarım Kredi yeni ay kataloğunu yayımladı! İndirimler peş peşe geldi! 5 kg Persil 99 TL, 1 kg küp şeker 24 TL'ye düştü!

Tarım Kredi Kooperatifleri Market haftanın indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. İndirimler peş peşe geldi! 5 kg Persil 99 TL, 1 kg küp şeker 24 TL'ye düştü. İşte güncel katalog ve fiyat listesi... 

Kiralık konut fiyatlarındaki yıllık artış oranı rekor seviyelere ulaşıyor!

BETAM'ın raporuna göre, kiralık konut fiyatlarındaki yıllık artış oranı yüzde 189,5 olarak kaydedildi. İstanbul'da yıllık kira artışı yüzde 138,5, Ankara'da yüzde  153 ve İzmir'de yüzde 182,1 olarak gerçekleşti.

İstanbul Finans Merkezi, kiralık ve satılık konut fiyatlarını resmen uçurdu! İFM'ye taşınacak personeller ev bulamıyor!

İstanbul Finans Merkezi sebebiyle bölgedeki kiralık ve satılık konut fiyatları resmen uçtu. Bu artışlardan İFM için Ankara’dan İstanbul’a taşınacak personel de etkilendi...

istanbul 1+1 kiralık daire ilanları Haberi

istanbul 1+1 kiralık daire ilanları

Metropollerde yaşayanların çoğunlukla tercih ettiği 1+1 konutlara ilgi her geçen yıl artıyor. Özellikle yeni evlilerin, öğrencilerin ve tek başına yaşayanların tercihi olan bu küçük konutlar, hem ev masraflarını azaltması hem de yatırımcılara sağladığı avantajlar nedeniyle rağbet görüyor. 2014 ve 2015’in ilk dört ayında İstanbul’daki 1+1 konutların fiyat ve ilan adedinde yaşanan değişimi gözler önüne seriyor. 


2014 ve 2015 Ocak-Nisan dönem verilerine göre, geçtiğimiz yıla oranla bu sene İstanbul’daki satılık 1+1 konut fiyatlarında yüzde 24’lük artış görülüyor. Ortalama fiyat ise 168 bin TL olarak belirlendi. Kiralık konut fiyatları ise geçen yılın ilk dört aylık dönemine göre, yüzde 19 oranında artış ile ortalama 950 TL oldu. 


Plazaların merkezi Sarıyer ilk sırada


İstanbul’daki 1+1 satılık konutlarda en yüksek fiyat artışının olduğu ilçe ise plaza ve...