05 / 05 / 2024

İstanbul Ankara İzmir kira yardımı kaç TL

İstanbul Ankara İzmir kira yardımı kaç TL

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 2014 Yılı İl Bazlı Kira Yardımı Tutarları'nı belirledi. Kentsel dönüşümde İstanbul, Ankara ve İzmir'de oturan ev sahipleri ve kiracıların alacağı kira yardımı kaç TL olacak? İşte cevabı...

İBB Halk Market’te 800 yerel ürün satışa sunuldu!

Türkiye’nin dört bir yanındaki üretici ve kadın kooperatiflerinin ürettiği 800’den fazla üzerinde ürünü uygun fiyat ile tüketiciye ulaştıran İBB Halk Market’ten en son bir sene içerisinde en çok alışveriş yapan şehirler; İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli ve Eskişehir oldu.

Benzin ve motorin fiyatları 60 TL! Ünlü ekonomistten şok eden tahmin geldi! Sürücüler aman dikkat!

Akaryakıt fiyatlarının 60 liraya ulaşacağı gündeme geldi. Peki son dakika İstanbul, Ankara, İzmir benzin, motorin, LPG fiyatları kaç lira oldu? İşte 7 Nisan 2024 akaryakıt fiyatları...

Bayram tatilinde toplu taşıma ücretsiz mi? İstanbul, Ankara ve İzmir'de toplu taşımalar ne zaman ücretsiz?

Bayram tatili yaklaşırken, milyonlarca kişi  ''Bayramda toplu taşıma ücretsiz mi? Toplu taşıma hangi günler ücretsiz? İstanbul'da Arefe günü toplu taşıma ücretsiz mi?'2 sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir ücretsiz toplu taşıma tarihleri... 

Konut fiyatlarında rekor yükseliş! En çok hangi şehirler değerlendi?

Konut fiyatlarında yaşanan artışlar beraberinde de birçok şehri etkiledi. Hal böyle olunca, İstanbul, Ankara, İzmir geriledi ve yerini küçük şehirlere bıraktılar ve bu küçük şehirler de zirveye yerleşmiş oldu. Buna göre, konut fiyatlarının en çok arttığı şehirler.

Konut sektörü durgunlaştı! İstanbul, Ankara ve İzmir'de hem ilan hem satılan konut sayısı düştü! 

Konut sektöründeki canlılık göstergesi olarak takip edilen satılan konutların satılık ilan sayısına oranı İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere ülke genelinde düşüşe geçti.

SON DAKİKA: Motorine indirim geldi! İstanbul, Ankara, İzmir güncel benzin, motorin, LPG fiyatları kaç TL?

Sürücülerin dört gözle beklediği akaryakıt indirimi geldi. Peki İstanbul, Ankara, İzmir güncel benzin, motorin, LPG fiyatları kaç TL? İşte BP, Total, Opet, Shell, PO 31 Ekim 2023 fiyat listesi...

Ev arkadaşı arayanlar dikkat! Kiraya ortak ararken evinizden olmayın!

Son zamanlarda İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirler başta olmak üzere yükselen kiranın çözümü yalnız yaşayan öğrenciler için ev arkadaşı oldu. Fakat alt kiralama için konut sahibinin yazılı iznini almak şart. İzin almayan kiracı mahkeme yoluyla evden çıkmak zorunda kalabilir.

TOKİ 42 ilde 462 arsayı satışa çıkardı! Aralarında İstanbul, Ankara ve İzmir de var!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara, İstanbul ve İzmir'in de yer aldığı bulunduğu toplam 42 ildeki 462 arsa açık artırma ile satılacak.

Benzin, motorin ve LPG'ye yeni zam ya da indirim yapıldı mı? Sürücüler şimdi akaryakıt fiyatlarına göz atın! 

8 Eylül 2023 İstanbul, Ankara, İzmir akaryakıt fiyatlarının kaç lira olduğu merak ediliyor. Peki benzin, motorin ve LPG fiyatlarında son durum ne oldu? İşte BP, PO, Opet, Total, Shell 8 Eylül 2023 f,iyat listesi...

TOKİ, 11 ildeki 69 adet arsayı satıyor! İstanbul, İzmir, Ankara da var! Yüzde 35 peşinat ve 48 ay vade fırsatıyla!

TOKİ aralarında İstanbul, Ankara ve İzmir'in de yer aldığı 11 ildeki 69 adet arsayı yüzde 35 peşinat ve 48 ay vade fırsatı ile satıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den İstanbul, Ankara ve İzmir'e 1.700 konutluk 4 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul, Ankara ve İzmir projeleri için düğmeye bastı. Söz konusu projelerde toplam 1.700 yeni konut yer alacak.

Memura kira desteğinde bu kriter baz alınacak!

İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirde yaşayan memurlara verilecek kira desteği konusunda detaylar belli oluyor. Kira desteği konusunda baz alınacak kriter de netleşti.

Cumhurbaşkanı duyurdu! İstanbul, Ankara ve İzmir için müjde! Ücretsiz oluyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul, Ankara ve İzmir için müjdeyi verdi. İşte detaylar!

İstanbul Ankara İzmir kira yardımı kaç TL Haberi

İstanbul Ankara İzmir kira yardımı kaç TL

İstanbul, Ankara ve İzmir'de kentsel dönüşüm kira yardımı tutarı 2014!



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşüm kapsamında Türkiye'nin üç büyük şehri İstanbul, Ankara ve İzmir'de ev sahipleri ve kiracılara ödenecek 2014 Yılı İl Bazlı Kira Yardımı Tutarları'nı açıkladı. 


2014 Yılı İl Bazlı Kira Yardımı Tutarları tablosuna göre İstanbul, Ankara ve İzmir'de ikamet edip de kentsel dönüşümden etkilenecek ev sahiplerine 680 TL aylık kira yardımı yapılacak.


Kentsel dönüşümden etkilenen kiracılara ise aylık 1360 TL kira yardımı...