16 / 05 / 2024

istanbul arsa stoku

istanbul arsa stoku

İstanbul Proje Koordinasyon Birimi'nin 1999 öncesindeki başta eğitim kurumları, okullar olmak üzere bütün kamu binalarının yıkılıp yeniden yapılması veya güçlendirilmesi amacıyla 2006'da kurulduğunu hatırlatan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya "İstanbul'da 77 sorunsuz arsa var" dedi.

2023 TOKİ İstanbul arsa sonuçları isim listesi! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

TOKİ İstanbul arsa kura çekimi 4 Nisan’da tamamlanırken, kura sonuçları isim listesi, e-devlet’ten erişime açıldı. İlk olarak 27 Mart tarihinde çekilmeye başlanan arsa kuraları için ayrıntılar merak konusu oldu. İşte 2023 TOKİ İstanbul arsa sonuçları isim listesi...

TOKİ İstanbul arsa kuraları peş peşe çekiliyor! TOKİ arsa kura sonucu nasıl öğrenilir? Hemen bakın!

TOKİ İstanbul arsa kuraları peş peşe çekiliyor! Peki TOKİ arsa kura sonucu nasıl öğrenilir? Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın!

TOKİ İstanbul arsa kuralarında son dakika! Kura sonuçları peş peşe açıklandı! TOKİ arsa kura sonucu nasıl öğrenilir?

Pek çok kişi tarafından merakla beklenen TOKİ İstanbul arsa kura sonuçları peş peşe açıklandı. Peki TOKİ arsa kura sonucu nasıl öğrenilir? TOKİ arsa kura sonucu nereden sorgulanır?

Köye dönüş isteyenler için Zekeriyaköy’de arsa stoku!

OTUGROUP Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tolgay Ulusoy, doğaya kaçış akımının başladığı bölgelerden birisi haline gelen Zekeriyaköy’de, arsa stoklarının yeterli olduğunu söyledi. 

DAP Holding iki yılda 700 bin metrekare arsa aldı

Son iki yılda 700 bin metrekare arsa stoku oluşturduklarını kaydeden DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz, "2019, 2020 ve 2021 ise bizim için tamamen yatırım yılı olacak" dedi.. 

Metal Yapı Konut 2,5 milyar dolar ciro hedefliyor!

“En büyük hayalimiz Empire State gibi İstanbul’a simge olabilecek ikonik bir bina kazandırmaktı” diyen Metal Yapı Konut Genel Müdürü Karali, “5 yılda planladığımız projeler ve arsa stoku ile hedefimiz 2,5 milyar dolar ciroya ulaşmak” diyor.

Emlak Konut Katar'a çıkarma yaptı!

Kanal İstanbul güzergâhında 4.6 milyon metrekare arsa stoku bulunan Emlak Konut ortak yatırım için Qatari Diar'a teklif götürdü..

Kanal İstanbul güzergahında 23 bin konutluk arsa stoku var!

Kanal İstanbul güzergahında Emlak Konut’un önemli arsa stokları bulunuyor. Emlak Konut bu alanlarda 23 bin konut inşa etmeyi planlıyor..

İstanbul ofis stoku büyüdü!

Propin, İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2017 2. Çeyrek Raporu'nu yayınladı. Rapora göre, İstanbul A sınıfı ofis stoku büyüdü. En yüksek kira bedelinin talep edildiği bölge ise Levent oldu.

Muğla Milas'ta arsa stoku tükendi!

Muğla Milas Ticaret ve Sanayi Odası bölgedeki arsa sorununa dikkat çekti. Şehirdeki arsa stoklarının bitmesiyle müteahhitlerin kentsel dönüşüme yöneldiği belirtildi.

Emlak Konut'un 5 milyar TL'lik arsa stoku var!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum 2016'nın kendileri için yeni atılımların yapıldığı bir yıl olduğunu vurgulayarak, "Ülkemizin dinamiklerine olan inancımız tam" diye konuştu.

Kanal İstanbul arsa fiyatlarını 2 ila 4 kat artırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nin sağladığı entegre ulaşım ağıyla değerlendiren EVA Gayrimenkul Değerleme, Kanal İstanbul güzergahında arsa fiyatlarının son bir yılda geometrik artış kaydettiğini belirliyor.

Kanal İstanbul, arsa fiyatlarını zıplattı!

Kanal İstanbul Projesi'nin detayları ve ihale süreci netleşmeye başladıkça tahmini geçiş güzergahında bulunan arsaların fiyatları 2011 yılından bu yana 7-8 kat yükseldi. İşte ayrıntılar...

istanbul arsa stoku Haberi

istanbul arsa stoku

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya İstanbul Proje Koordinasyon Birimi'nin muhtemel İstanbul depremi öncesinde 1999 öncesindeki başta eğitim kurumları, okullar olmak üzere bütün kamu binalarının yıkılıp yeniden yapılması ya da güçlendirilmesi için 2006 yılında kurulduğunu belirterek, "1999 öncesinde yapılmış okullarımızın yüzde 92'sini deprem dayanıklılığını, güvenliğini hamdolsun sağladık." diye konuştu.A

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Ali Yerlikaya, "77 sorunsuz arsamız var elimizde. İstanbullu hemşehrilerimize, sağ elin verdiğini sol elin farkına varmayacak titizlikte olan hayırseverlerimize duyurmak istiyoruz. Biz bu arsalarımızı en kısa zamanda hayırseverlerle buluşturmak istiyoruz. Daha önce yapılanlardan farklı olarak 'Yaşayan Okullar' projesinin en güzel ilk uygulamasının da bu 77 arsada olmasını istiyoruz." dedi.konuştu.

Konuşmalardan sonra Bakan Selçuk, projede görev alan mimarlara plaket verdi. Daha sonra Selçuk ve beraberindekiler projedeki okulların tanıtıldığı sergi alanını...