10 / 05 / 2024

istanbul balıkesir yolu ulaşım

istanbul balıkesir yolu ulaşım

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Balıkesir'i Bursa ve İstanbul'a bağlayan karayolu, yoğun kar yağışı ve Değirmenboğazı mevkisinde iki tırın kayması yüzünden trafiğe kapandı.

Uzmanlar İstanbul, Balıkesir, Bursa'da da hissedilen 4.9'luk depremi değerlendirdi: 7 ve üzeri deprem üretebilir...

Dün akşam Çanakkale'deki 4.9 büyüklüğündeki deprem İstanbul, Balıkesir, Bursa'dan da hissedildi. Akıllara Marmara depremi geldi. Peki deprem uzmanları neler söyledi? İşte o açıklamalar...

Balıkesir'de 7 katlı 'gökdelen otel' için itiraz: Çok katlı imarlaşmanın yolu açılır! 

Balıkesir Burhaniye'de yapılması planlanan 7 katlı otel inşaatına tepkiler peş peşe geliyor. Burhaniye Çevre Platformu, açılan iptal davasının ikinci keşif çalışmasına katıldı ve önemli açıklamalar yapıldı. 

Ramazan Pide fiyatlarında ciddi artış! İşte 2022 İstanbul, Bursa, Eskişehir, Ankara, Balıkesir pide fiyatları listesi! 

Ramazan ayına kısa süre kala pide fiyatları açıklanmaya başladı. Peki Büyükşehirlerde pide fiyatları kaç TL oldu? İşte İstanbul, Bursa, Ankara, Balıkesir, Niğde 2022 Ramazan pidesi fiyat listesi...

Darülaceze Başkanlığı'ndan İstanbul ve Balıkesir'de satılık 45 gayrimenkul!

Darülaceze Başkanlığı, İstanbul ve Balıkesir illerinde bulunan 45 gayrimenkulü satıyor...

Balıkesir’in deprem tehlikesi İstanbul’dan daha yüksek!

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Balıkesir İl Temsilci Yardımcısı Aykan, "1000 yılda bir kırılması gereken Balıkesir-Gökçeyazı fay segmenti, 2000 yıldır kırılmamış. Her an kırılabilir. Balıkesir’in deprem tehlikesi İstanbul’dan daha yüksek" diye konuştu...

Balıkesir Havran yolu yenileniyor!

Balıkesir Havran ilçesinde, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Havran Belediyesi’nin ortaklaşa çalışmaları devam ederken şimdi de ilçe giriş yolunu yenileyecek.

İstanbul-Çanakkale-Balıkesir Otoyol Projesi 15 milyara mâl olacak!

İstanbul’u Çanakkale üzerinden Balıkesir’e bağlayan otoyol projesi görüşe açıldı. Otoyol bölümü 9 milyar 843 milyon liraya köprüsü ise yaklaşık 15 milyar liraya mal olması beklenen proje için 6.3 milyar metrekare arazi kamulaştırılacak.

Balıkesir Devlet Hastanesi'nin yolu büyükşehirden!

Sağlık Bakanlığı tarafından İzmir Yolu üzerinde yapımı devam eden ve geçici kabul aşamasına gelen 1100 yataklı Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulunan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, yetkililerden bilgi aldı.

Balıkesir Dursunbey Sanayi yolu genişletiliyor!

Balıkesir’in Dursunbey İlçesinde özellikle tonajlı araçların kullanıldığı ve darlığı sebebi ile zorluk çekilen sanayi yolu Dursunbey Belediyesi tarafından genişletilmeye başladı.

İşte İstanbul-Çanakkale-Balıkesir Otoyol Projesi'nin güzergahı!

İstanbul'u Çanakkale Köprüsü ile Balıkesir'e bağlayacak otoyol Silivri'den başlayacak, boğazı geçip Balıkesir'in Balya ilçesinde son bulacak.

Balıkesir-İstanbul yolu ulaşıma kapandı!

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Balıkesir'i Bursa ve İstanbul'a bağlayan karayolu, yoğun kar yağışı ve Değirmenboğazı mevkisinde iki tırın kayması yüzünden trafiğe kapandı.

Balıkesir’deki 546 köy yolu ulaşıma açıldı!

Balıkesir’de 3 gündür ulaşılamayan 546 köy yolunun tamamı, dün saat 17.00 itibariyle ulaşıma açıldı. Çalışmalara gece-gündüz destek veren Büyükşehir Belediyesi şiddetli kar yağışı nedeniyle yolların bugün de kapanabileceği uyarısında bulundu

Balıkesir-İzmir karayolu ulaşıma kapandı!

Balıkesir-İzmir karayolu ulaşıma kapandı. İstanbul'u Ege bölgesine bağlayan Balıkesir-İzmir karayolunda yağış nedeniyle ulaşım durdu. Ekipler, Çanakçı mevkisinde yolu açmak için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

istanbul balıkesir yolu ulaşım Haberi

istanbul balıkesir yolu ulaşım

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Balıkesir'i Bursa ve İstanbul'a bağlayan karayolu, yoğun kar yağışı ve Değirmenboğazı mevkisinde iki tırın kayması yüzünden trafiğe kapandı. Bundan dolayı karayolunda uzun araç kuyrukları oluştu.


Balıkesir'i Edremit Körfezi, Bigadiç, Savaştepe ve Soma'ya bağlayan karayollarında da yine kayan araçlar nedeniyle ulaşım sağlanamıyor.


Ayrıca Gönen ile Manyas ilçeleri arasındaki yol da yoğun kar yağışı dolayısıyla ulaşıma kapalı...