19 / 05 / 2024

İstanbul belediyeleri arazi satışı

İstanbul belediyeleri arazi satışı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Üsküdar Selamiali Mahallesi'nde, Büyükçekmece Belediyesi ise Türkoba Mahallesi sınırlarında iki arsayı ihaleye açtı.

Esenler'de arsa ve Çekmeköy'de arazi satılıyor! İstanbullular dikkat! 

Esenler ve Çekmeköy Belediyeleri gayrimenkul satış ihalesi düzenliyor. Bu kapsamda, Esenler'de akaryakıt istasyonu, Çekmeköy'de arazi satılıyor. İşte o ihaleler ile ilgili merak edilenler...

Ankara ve İstanbul'da 9 konut 1 arazi satılıyor!

Ankara ve İstanbul'da yer alan 9 konut ile 1 arazi satışa çıkarıldı. İşte yatırımcıların merakla beklediği ihaleler ile ilgili detaylar...

Arsa ve arazi satışları bu 5 ilde daha fazla!

Son günlerde dikkatleri üzerine çeken arsa ve arazi piyasası, Endeksa verileriyle aydınlatılıyor. Bu verilere göre, Türkiye'nin beş büyük şehri arasında arazi ve arsa birim metrekare fiyatlarının tahtı İstanbul'un oldu. İşte son dakika arsa ve arazi fiyatları, şehirler arasındaki konutların rekabeti

Arsa ve arazi fiyatları en çok bu 5 ilde arttı! İşte metrekare metrekare son dakika fiyatları!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen arsa ve arazi piyasasını mercek altına alan Endeksa verilerine göre; beş büyük şehir arasında arazi ve arsa birim metrekare fiyatları en yüksek olan il İstanbul oldu. İşte 5 büyük ilde son dakika arsa ve arazi fiyatları...

Arazi yatırımında İstanbul, İzmir, Ankara'yı sollayacak 3 yeni il peş peşe açıklandı! Yatırımcılar acil bakın!

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin son zamanlarda sık sık gündeme gelen arazi yatırımında İstanbul, İzmir, Ankara'yı sollayacak olan 3 yeni il peş peşe açıkladı. İşte o iller...

Çatalca Belediyesi 3 arazi satacak! Bu tarihi kaçırmayın!

İstanbul İli Çatalca Belediye Başkanlığı, Çatalca'da yer alan 3 adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arazilerin alanları 17 bin 170 metrekare ile 32 bin 796 metrekare arasında değişiyor. 

İstanbul'da imarlı arazi fırsatı! Sakın kaçırmayın!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Tuzla Merkez'de yer alan arazi için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 15 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

İstanbul'daki arazi sorunu nasıl çözülür?

Gayrimenkul Yatırım Uzmanı İsa Demir'den İstanbul'daki yanlış planlama yüzünden konut ve sanayi arazi sıkıntısı çektiğini dile getirdi. İşte Demir'in arazi sıkıntısına ilişkin değerlendirmeleri...

Çatalca ve Silivri'deki köylülerin arazi sorunlarına ilişkin araştırma önergesi verildi!

İstanbul'un Çatalca ve Silivri ilçelerindeki bazı mahallelerdeki köylülerin yaşadıkları arazi sorunlarının araştırılarak alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi. 

Arnavutköy Belediyesi TOKİ'ye arazi mi sattı?

Arnavutköy Belediyesi, 2015 yılında Kanal İstanbul’un merkezindeki 100 arazisini 150 milyon TL bedelle TOKİ’ye satmıştı. İddialara göre TOKİ arazi ücretini Belediye'ye ödemedi

İstanbul'da arazi kavgası: 3 ölü, 1 yaralı!

İstanbul Maltepe'de arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıktığı ileri sürülen silahlı kavgada 3 kişi hayatını kaybederken 1 kişi yaralandı. Hayatını kaybeden 3 kişiden biri olan Uğur Köroğlu'nun suç örgütü lideri Sedat Peker ile bağlantısı bulunduğu dile getirildi.

Bill Gates kripto para değil, Trakya'da arazi alıyor!

Türkiye'de Kanal İstanbul güzergahındaki arazi satışları gündemdeyken, Bill Gates'in Edirne ve Kırklareli'nde 22 bin dönüm tarım arazisi satın aldığı belirtildi. Böylece, Bill Gates, Türkiye'de 56 bin dönüm arazinin sahibi oldu.

Kanal İstanbul çevresinde arazi fiyatları fırladı!

Kanal İstanbul projesinin SED raporunda yer alan bilgilere göre, projenin açıklanmasıyla arazi fiyatları fırladı. Arazi fiyatları 3'er aylık dilimler halinde sırasıyla 50-60 TL, 80-90 TL, 120-130 TL, 160-180 TL, 200-230 TL, 260-300 TL şeklinde arttı.

İstanbul belediyeleri arazi satışı Haberi

İstanbul belediyeleri arazi satışı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Üsküdar Selamiali Mahallesi'nde, Büyükçekmece Belediyesi ise Türkoba Mahallesi sınırlarında iki arsayı ihaleye açtı.


ÜSKÜDAR'DAKİ ARSANIN BEDELİ 3 MİLYON

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından ihaleye sunulan Üsküdar Selamiali Mahallesi sınırlarında 430 metrekare büyüklüğündeki arsa, 3 milyon 12 bin 660 lira bedelle satışa çıkıyor. Geçici teminat bedeli 90 bin 379 lira olan  ve üzerinde herhangi bir yapılaşma bulunmayan arsanın ihalesi 27 Mayıs 2015 günü saat 13.00'te İBB Saraçhane binasında gerçekleştirilecek.


BÜYÜKÇEKMECE'DEKİ ARSA 5.1 MİLYON LİRAYA SATIŞTA

İstanbul'un hızla gelişen bölgeleri arasında yer alan Büyükçekmece Türkoba Mahallesi'nde ticaret alanı imarına sahip arsanın tahmini satış bedelini 5 milyon 113 bin 900 lira olarak açıkladı.


Geçici teminat rakamının 153 bin 417 lira olarak belirlendiği arsanın ihalesi 26 Mayıs 2015 günü saat 10.00'da Büyükçekmece Belediyesi'nde gerçekleştirilecek.


İstanbul...