01 / 05 / 2024

İstanbul belediyesi ne zaman sokakları yıkamaya başladı

İstanbul belediyesi ne zaman sokakları yıkamaya başladı

1954 yılında İstanbul Belediyesi, yolları ve yol kenarlarındaki yeşillikleri sulamakta kullanılan arazöz satın alarak, sokakları yıkamaya başlamış. O yıllarda bu uygulama sadece Beyoğlu Caddesi'nde yapılmış.

AK Partili Hamza Dağ'dan depremzedelerin oturduğu evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne tepki!

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de meydana gelen depremin ardından Uzundere Konutları'na yerleştirilen depremzedelerin yaşadığı evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne AK Partili Hamza Dağ'dan da tepki geldi...

1929 yılında Beyoğlu'nda arsa fiyatları ne kadardı?

İstanbul Belediyesi 16 Ocak 1929'da Beyoğlu'ndaki 2 adet arsayı satılığa çıkarmış. Peki, 1929 yılında Beyoğlu'nda arsa fiyatları ne kadardı?

Melih Gökçek'in Dikmen’deki konutları Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor!

Melih Gökçek’in 2018 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden eşi ile avukatları adına aldığı ve halen kullandığı Dikmen'deki dubleks konutlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor.

Şişli Belediyesi Muammer Keskin'den büyük iddia: 500 milyon doları aşkın gayrimenkul geri alındı!

İstanbul Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Şişli Belediyesi’ne ait olan ve önceki başkan Mustafa Sarıgül döneminde devredilen milyarlık arsalar, otoparklar ve değerinin altında kiralanan taşınmazların geri aldığına dair iddialarda bulundu.

Esenler Belediyesi'nin plan değişikliği iptal edildi!

İstanbul 8. İdare Mahkemesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait sosyal tesis ve rekreasyon alanını plan değişikliğiyle ‘Açık Otopark Alanı’na dönüştürmesi kararını iptal etti.

İstanbul'un ilk 7 katlı otoparkı kapatıldı! Bakın yerine ne yapılacak...

İstanbul Karaköy'de konumlanan, kentin ilk katlı otoparkı olma özelliğini taşıyan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait 7 katlı otopark, bu gece itibarıyla hizmete kapatıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu otopark yerine ne yapılacağını duyurdu.

Büyükçekmece Belediyesi yer altı otoparkı inşa ettirecek! İhalesi 16 Ağustos'ta!

İstanbul İli Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece İlçesi sınırlarında yer alan ve mülkiyeti Büyükçekmece Belediyesi'ne ait olan taşınmazda yer altı otoparkı inşa ettirecek. İşte detaylar...

Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği'nden Elazığ Belediyesi'ne imar tepkisi!

Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği (TMMOB ) bağlı Şehir Plancıları Odası, imar mevzuatındaki değişiklik nedeniyle Elazığ Belediyesi'ne tepki gösterdi. 

Arnavutköy Belediyesi'nden İBB'ye metro tepkisi!

Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Vezneciler metro hattı projesinin hayata geçirilmediğini öne sürerek İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne tepki gösterdi. 

Mimarlar Odası'ndan Bakırköy Belediyesi'ne dava!

Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi'nin satışa çıkardığı 33 dönümlük yeşil alan için Bakırköy Belediyesi'ne dava açtı.

Bergama Belediyesi'ne devredilen arazilerin satışı mecliste!

İzmir Bergama Belediyesi'ne devredilen tarım arazilerinin satışı meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Rize Belediyesi'ne meydan inşaatı için 427 bin TL ödeme!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Rize Belediyesi'ne 15 Temmuz meydan inşaatı için 'temsil ağırlama' hesabından 427 bin TL ödeme yaptığı belirlendi. CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, "İmamoğlu bilbordlara reklam verdi diye soruşturma açanlar, bunu niye görmüyor?" dedi.

Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi Kapaklı Belediyesi'ne devredildi!

Kültür ve sanat alanında yaptığı yatırımlarla Tekirdağ'ı Türkiye'nin kültür merkezi haline getirmeyi planlayanTekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi, imzalanan iş birliği protokolü ile Kapaklı Belediyesi'ne devredildi.

İstanbul belediyesi ne zaman sokakları yıkamaya başladı Haberi

İstanbul belediyesi ne zaman sokakları yıkamaya başladı




   Kim demiş ki bu şehir pistir. Resimde gördüğünüz gibi Belediye artık sokakları yıkamaya başlamıştır. Nazar boncuğu kabilinde alınabilen bir kaç yıkama tertibatı arazözle ara sokaklar ve nice caddeler çamur deryası halinde de olsa, şehrin en göze görünür yeri, yani Beyoğlu Caddesi işte böyle yıkanmaktadır. Darısı diğer sokakların başına.


Akşam Gazetesi 12 Şubat 1954 



Abdullah Kutalmış...