30 / 07 / 2024

istanbul belediyesi ramazan etkinlikleri

istanbul belediyesi ramazan etkinlikleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Yenikapı Şehir Parkı’nda modern itfaiyeciler ile eski dönem tulumbacıları vatandaşlarla buluşturdu. Pistonlu tulumbadan su çekerek yangın tatbikatına katılan vatandaşlar geçmiş dönemleri yeniden yaşadı.

Kadir Topbaş, Taksim Meydanı’ndaki iftarda vatandaşlarla buluştu!

Kadir Topbaş ve İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Beyoğlu Belediyesi’nin Taksim Meydanı’nda düzenlediği iftarda vatandaşlarla buluştu. iftarda İstanbul Müftüsü Rahmi Yaran ile semavi dinlerin temsilcileri de yer aldı...

1957'de İstanbul Belediyesi 60 milyon değerinde arsa satmış!

1857 yılında İstanbul Belediyesi, istimlak bedelleri ve şehre ait diğer meselelerden dolayı biriken borçlarını kapatabilmek için 60 milyon liralık arsa satışına karar vermiş.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi açıkladı! Bayramda ulaşım ücretsiz olacak...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul'da Ramazan Bayramı boyunca kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşımın ücretsiz olacağını açıkladı.

1952 yılında İstanbul Belediyesi'ne ait 4 bin arsa varmış!

Emlak Müdürlüğü tarafından İstanbul'da belediyeye ait 4 bin arsa olduğu tespit edilmiş.

İstanbul Belediyesi 1942'de Yeşilköy ve Florya arasında evler inşa edecekmiş!

İstanbul Belediyesi 1942 yılında Yeşilköy ve Florya arasında evler inşa edecekmiş. Belediye proje için 20 bin lira sermaye ayrılmış. Daire fiyatları ise 5 bin ile 10 bin arasında satılacakmış...

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi'nden ramazan boyunca ücretsiz müze duyurusu! Sadece iftardan sonra!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi Twitter hesabı, Ramazan ayına özel müze ziyaret saatleri hakkında bir duyuru paylaştı. Yapılan paylaşım sonrasında, hangi müzelerin ücretsiz olduğu merak edilmeye başlandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden sosyal yardım alanlara Ramazan öncesi nakit desteği!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı öncesinde sosyal yardım alan ailelere destek sağlamak amacıyla ödeme yaptı. Toplamda 199 bin 175 aile, Başkent Kartı üzerinden 99 milyon 587 bin 500 TL tutarında ödeme aldı.

Ramazan pidesi fiyatları 2023! Ankara'da pide fiyatları ne kadar? İstanbul'da Ramazan pidesi ne kadar?

Ramazan ayına sayılı günler kala pide fiyatlarına dair araştırmalar yoğunlaştı. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir pide fiyatları!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hali sebze meyve fiyatları belli oldu! İşte 26 Temmuz 2022 İstanbul Hali fiyat listesi...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 26 Temmuz 2022 güncel fiyat listesi yayımlandı. Peki, İstanbul Hali'nde sebze-meyve fiyatları ne kadar? İşte 26 Temmuz 2022 İstanbul Hal fiyat listesi...

İstanbul Ümraniye'de satılık gayrimenkul fırsatı! Ümraniye Belediyesi duyurdu! 

Ümraniye Belediyesi, İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, Esenkent, Esenşehir ve Cemil Meriç mahallelerinde yer alan 3 gayrimenkulü 915 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi çok ucuza lokanta açıyor! İşte ilk adres

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ucuza faydalanması için Kent Lokantaları açıyor. Kent lokantalarının ilk adresi Çapa olacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kent lokantası açıyor! Yemek fiyatları nasıl olacak? İşte detaylar… 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ilk kent lokantasını Fatih Çapa’da açacak. Tabldot usulü hizmet verecek lokantada yemeklerin uygun fiyatlı olacağı belirtildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi memur alımı yapacak! İBB memur alımı başvuruları ne zaman? İşte İBB memur alımı şartları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)  resmen memur alımını açıkladı. Peki, İBB memur alımı başvuruları ne zaman? İBB memur alımına nasıl başvurulur? İşte merak edilen ayrıntılar...

Ağrı'da belediyenin dağıttığı şeker vatandaş tarafından yağmalandı! Belediyeden şok açıklama

Ağrı Belediyesi, Ramazan Bayramı için ihtiyaç sahiplerine yönelik bayram şekeri dağıtımı yaptı. Şeker almak için toplanan vatandaşlar araçtaki şeker kolilerini yağmaladı. Görüntüler şaşkınlık yarattı. Belediyeden şoke eden açıklama geldi.

istanbul belediyesi ramazan etkinlikleri Haberi

istanbul belediyesi ramazan etkinlikleri


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Yenikapı Şehir Parkı’nda modern itfaiyeciler ile eski dönem tulumbacıları vatandaşlarla buluşturdu. Pistonlu tulumbadan su çekerek yangın tatbikatına katılan vatandaşlar geçmiş dönemleri yeniden yaşadı.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Yenikapı Şehir Parkı’nda düzenlediği Ramazan Şenlikleri coşkuyla devam ediyor. Her gece yaklaşık 25 bin vatandaşın geleneksel ramazan eğlenceleriyle buluştuğu etkinlikler büyük ilgi görüyor. İstanbul İtfaiyesi, Yenikapı’da kurulan alanda hem modern itfaiye araçlarını ve geçmiş dönemde kullanılan tulumba sistemini vatandaşlara tanıtıyor hem de eğitimler veriyor. 


Tulumbacılar olarak bilinen eski itfaiyecilerin gösterileri vatandaşların yoğun ilgisini çekiyor. Eski dönemlerdeki gibi giyinen ve naralar eşliğinde alanı dolaşan Tulumbacılar, daha sonra vatandaşlara kısa bir gösteri sunuyor. Eski dönemlerde yangın söndürmede kullanılan pistonlu tulumbayı omuzlayarak yangın alanına giden ve yangına nasıl müdahale edildiğini gösteren Tulumbacıların gösterisini vatandaşlar soluksuz...