29 / 04 / 2024

İstanbul Belediyesinden dev proje

İstanbul Belediyesinden dev proje

2006 yılında Büyükşehir Belediyesi, Haliç'e ''can suyu'' verecek projenin ihale dosyasını hazırlamış. 15 milyon liraya mal olacak proje 5 kilometrelik bir tünelle Sarıyer'den Ayazağa Deresi'ne su pompalayacakmış.

İstanbul'daki 12 milyon metrekarelik dev askeri arazi rezerv alan ilan edildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İstanbul Başakşehir'de yer alan dev askeri araziyi rezerv alan olarak imara açtı.

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesi için beklenen tarih geldi! 665 konutluk dev proje yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen İstanbul Gaziosmanpaşa projesi için beklenen tarih geldi. 665 konutluk dev proje yarın ihaleye çıkacak.

KİPTAŞ'ın 2 dev kampanyası başladı! Yüzde 20 indirimli!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, 2 dev kampanyasını bugün başlattı. KİPTAŞ Kırlangıç Evler ve Arkatlı Evler'de yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. İşte ayrıntılar...

Dev proje! 232 bin ailenin evine kırmızı et gönderilecek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından dev bir proje hayata geçirildi. Proje kapsamında ihtiyaç sahibi 232 bin ailenin evine konserve şeklinde kırmızı et gönderilecek.

Depreme karşı dev yenilenme başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul için depreme yönelik dev dönüşüm hareketini başlattı. Buna göre; kentsel dönüşüm için yeni projeler hayata geçirilecek.

Emlak Konut GYO 2 dev arsasını satışa çıkardı!

Emlak Konut GYO İstanbul ve Ankara'daki 2 dev arsasını açık artırma usulü ile 18 Eylül 2020 Cuma günü satışa çıkarıyor...

Kanal İstanbul için tüyler ürperten açıklama: Yapılırsa İstanbul için intihar olur!

İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Nusret Suna yaptığı açıklamada Kanal İstanbul'un dev metropol için bir yıkım olduğunu söyledi.

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi açıldı!

İstanbul'un dev sağlık yatırımlarından biri olan Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'nin resmi açılış töreni gerçekleştirildi. 

İstanbul’daki çok sayıda otoyol ve tünel projesi tamamlanacak!

Mega kent İstanbul’u dev otoyol, tünel ve köprü projeleriyle taçlandıran AK Parti, megakentin tecrübesiz belediye yönetimi elinde hizmet kaybına uğramaması amacıyla altyapı çalışmalarına hızla devam edecek

Kanal İstanbul’a rakip! Dev baraj projesi!

Hollandalı bilim insanı Sjoerd Groeskamp, Kanal İstanbul’a rakip olan projesini tanıttı. Dev projede Fransa ile İngiltere ve İskoçya ile Norveç arasına iki adet baraj bulunuyor.

Galatasaray Adası dev paravanlarla çevriliyor!

İstanbul Boğazı'nda 2 yıl önce üzerinde yer alan imara aykırı kaçak yapılar yıkıldıktan sonra metruk halde yer alan Galatasaray Adası'ndaki görüntü kirliliğini kaldırmak için dev paravanlar kuruluyor.

Emlak Konut 6 dev arsasını satışa çıkardı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı  İstanbul, Ankara ve Tekirdağ'daki m 6 dev arsasını açık artırma usulü ile  28 Mayıs 2019 Perşembe günü satışa çıkarıyor...

Galataport Mart 2020’de tamamlanacak!

Mart 2020'de tamamlanacak İstanbul'un dev projesi Galataport, Seatrade Cruise Global 2019 fuarında dünyanın birçok yerinden katılan kruvaziyer firmalarına tanıtıldı.

İstanbul Belediyesinden dev proje Haberi

İstanbul Belediyesinden dev proje



İSTANBUL BELEDİYESİ'NDEN DEV PROJE


Haliç'e tünelle can suyu


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haliç'i canlandırmak için Sarıyer'den Ayazağa Deresi'ne tünelle su pompalayacak. 


Projenin 15 milyon YTL'ye mal olacağını söyleyen Başkan Topbaş, ''Haliç'te canlı hayat daha etkin gelişecek'' diye konuştu


    Avrupalıların ''Altın Boynuz'' dediği Haliç'e ''can suyu'' verecek olan projenin ihale dosyası hazırlandı.

    ''Can suyu'' için Sarıyer Çayırbaşı mevkinden Ayazağa Deresi'ne, yaklaşık 2 metre çapında 5 kilometrelik bir tünel için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) raporu bekleniyor. 

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, kuzeyden su vererek Haliç'e aktif bir canlılık getirmeyi amaçlayan eski bir projeyi hayata geçirmek için kolları sıvadı. 

    Bir...