11 / 05 / 2024

İstanbul Geneli 4.Grup Cadde-Meydan Düzenleme işi

İstanbul Geneli 4.Grup Cadde-Meydan Düzenleme işi

İstanbul Geneli 4.Grup Cadde-Meydan Düzenleme Projelerinin Hazırlanması 17 Eylül'de ihaleye çıkıyor...

Bakan Uraloğlu açıkladı! İstanbulluların beklediği o metro hattı 2025'te açılacak!

İstanbul'da 4 metro açılışı yaptıklarını belirten Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu en son Havalimanı -Arnavutköy arasındaki metroyu hizmete açtıklarını kaydederek, o bölgeden başlayıp Halkalı'ya kadar inecek olan 17.5 kilometrelik metro hattının da önümüzdeki sene açılacağını söyledi.

Avrupakent GYO, Radisson Residences Avrupa TEM İstanbul'dan 35.2 milyon TL'ye 4 adet konut alıyor!

Avrupakent GYO, Radisson Residences Avrupa TEM İstanbul'dan 4 adet konutun satın alınacağını açıkladı. Satın alma bedeli 35 milyon 200 bin TL olarak açıklandı. İşte ayrıntılar...

Meteoroloji uyardı! İstanbul dahil olmak üzere 4 il için fırtına uyarısı...

Meteoroloji, İstanbul dahil 4 il için sarı kodlu uyarı, sağanak ve fırtına ile ilglii açıklama yaptı. İstanbul Valiliği de vatandaşlara, fırtına nedeni ile ulaşımda aksama, çatı uçması, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlemeler gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları için uyardı.

İstanbul'da suya 4,5 yılda yüzde 500 zam yapıldığı açıklandı...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Tarife Komisyonu Başkanı Hidayet Erdöl, İBB yönetiminin İstanbul'da 4,5 senede suya yüzde 500, ulaşıma yüzde 476, otoparka ise 10 katı zam yaptığını kaydetti. İşte haberin detayları...

Karayolları, İstanbul'da 4 gayrimenkul satacak!

Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul'da 4 gayrimenkul satacak. Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanına göre söz konusu satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

İstanbul'da taksiciler taksimetre ücretine yüzde 100 zam istiyor

Akaryakıt fiyatlarının artmasından sonra İstanbul'da bir grup taksici konvoy oluşturarak taksimetre ücretlerine yüzde 100 zam yapılmasını istedi.

Hububat ve bakliyat ihracatı 3,8 milyar dolara ulaştı!

Hububat sektörünün Türkiye geneli 4 aylık ihracatı, geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 7,37 artışla 3,8 milyar doları buldu.

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi! 130 milyon Euro'luk yatırımla!

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi geliyor. İşte ayrıntılar...

Alarko GYO'nun İstanbul'daki 4 gayrimenkulünün değeri belli oldu! İşte o gayrimenkuller ve değerleri...

Alarko GYO, İstanbul'da yer alan; Eyüp Fabrika binası, Karaköy binası, Maslak arsası ve Büyükçekmece parsellerinin değerini açıkladı. Peki Alarko GYO'nun İstanbul'daki 4 gayrimenkulünün değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

İstanbul'da 19 adet Hazine arazisi yüzde 25 peşinat ve 24 ay taksitle satılıyor! Bu fiyatlara hemen bakın!

İstanbul'da yer alan 19 adet Hazine arazisi açık artırma ile satışa çıkarılıyor. İstanbul'un 4 ilçesinde yer alan Hazine arazilerinin toplam büyüklüğü yaklaşık 40 bin metrekare olarak belirlendi. İşte detaylar...

İstanbul’da yaşamanın maliyeti açıklandı! Tam tamına 23 bin 586 lira!

İBB İstanbul’da 4 kişilik bir ailenin yaşam maliyetini araştırdı. Ağustos ayı için yapılan araştırmanın sonucu dudak uçuklattı.

Milli Emlak'tan İstanbul'da satılık arsa ve konut fırsatı! 485 bin TL'den başlayan fiyatlar ve 8 taksit imkanıyla! 

İstanbul Çevre İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Başkanlığı, İstanbul'un 4 ilçesindeki 5 arsa ve 2 konut 485 bin TL'den başlayan fiyatlarla ve 8 taksit imkanıyla satışa sunuyor. 

Çekmeköy'deki o inşaatın sahibi gözaltında!

İstanbul'da 4 ve 8 yaşlarındaki iki kardeşin Çekmeköy'deki bir inşaat alanındaki asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturmanın başlatılmasının ardından inşaat sahibi O.A "Taksirle ölüme sebebiyet verme" suçundan gözaltına alındı.

İstanbul Geneli 4.Grup Cadde-Meydan Düzenleme işi Haberi

İstanbul Geneli 4.Grup Cadde-Meydan Düzenleme işi

İstanbul Geneli 4.Grup Cadde-Meydan Düzenleme Projelerinin Hazırlanması, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından ihaleye çıkıyor. İhalenin 17 Eylül günü saat 14.30'da yapılması planlanıyor. Söz konusu iş; işe başlama tarihinden itibaren 240 gün olarak belirlendi.


İhaleyi görüntülemek için