17 / 05 / 2024

İstanbul geneli makineli bordür ve tretuvar inşaatı ihalesi

İstanbul geneli makineli bordür ve tretuvar inşaatı ihalesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul genelinde uygulanacak olan makineli bordür ve tretuvar inşaatı işini 27 Haziran'da ihaleye açıyor...

Şişli’nin Kanal İstanbul’u için hem bakanlık, hem büyükşehir hem de ilçe belediyesi devrede!

Şişli Belediyesi tarafından mühürlenen de “Şişli’nin Kanal İstanbul’u” şeklinde bilinen 24 bin metrekarelik rezerv yapı alanı için bu defada İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı devreye girdi. İşte detaylar...

Türk Telekom AssisTT Türkiye geneli personel alımına başladı! 

Türk Telekom’un iştiraki ve çağrı merkezi ayağı olan AssisTT personel alımına başladığı duyuruldu. Aktarılan son haberler kapsamında Türkiye geneli personel alımı yapılacağı açıklandı. Lise, lisans ve yüksek lisans mezunu adayların başvurabileceği kaydedildi. İşte haberin detayları...

Öğrencilerin yurt ve kira sorunu Meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, 21 Eylül 2021 tarihi itibarıyla ülke geneli ile İstanbul, Ankara, Eskişehir ve İzmir illerinde barınma sorunu yaşayan öğrencilere ilişkin soru önergesi verdi. 

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Tekirdağ'daki yazlık fiyatları yüzde 30 arttı!

Türkiye geneli salgında normalleşme sürecine girilmesiyle beraber İstanbul’un hemen yanındaki Tekirdağ’da, yazlık fiyatlarında yüzde 30’a kadar varan artış yaşandı.

Emlakta son 3 yılın şampiyonu Ankara ve İstanbul oldu!

Türkiye geneli gayrimenkul satışları değerlendirildiğinde son 3 yılın şampiyonu 2019 yılı oldu. El değiştirmede şampiyon şehirler ise Ankara ve İstanbul olarak açıklandı. Geçtiğimiz yıl 2018 yılına göre bu illerimizin satış rakamlarında yüzde 150 ile yüzde 160 oranında arttı.

Salda Gölü'ne makineli araç sokan yüklenici firmaya ceza verildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı yaptığı açıklamada Salda Gölü'ndeki inşaat alanına makineli araçların girmesi nedeniyle yüklenici firmaya sözleşmesindeki cezai hükümlerin işletildiğini belirtti.

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

Yabancıya konut satışını İstanbul ve Antalya sırtladı!

Yabancıya konut satışı 2019’da artış gösterdi. Bu artışın 2020 yılında da devam edeceği hedefleniyor. Yabancıya konut satışını 2019’da İstanbul ve Antalya taşırken Türkiye geneli satışı gerçekleştirilen toplamda 45 bin 483 konuttan yüzde 66'sı (29 bin 808) bu iki ilden gerçekleşti.

İstanbul'da ofis kira değeri yüzde 0.43 azaldı!

REIDIN Ofis Kira Endeksi 2017 dördüncü çeyrek sonuçları açıklandı. İstanbul geneli ofis kira değerlerinde bir önceki çeyrek dönem verilerine göre üst fiyat segmentinde yüzde 0.43 azaldı. 

İstanbul, Ankara ve İzmir'de ofis kiraları arttı!

REIDIN Ofis Kira Endeksi 2017 Üçüncü Çeyrek Sonuçları açıklandı. Sonuçlara göre; İstanbul geneli ofis kira değerlerinde yüzde 0.30 artış, Ankara MİA'daki üst segment ofis kira değerinde yüzde 0.53 artış, İzmir’de de üst segment ofis kira değerinde yüzde 0.69 artış oldu.

REIDIN Ofis Kira Endeksi 2017 birinci çeyrek sonuçları!

REIDIN tarafından Ofis Kira Endeksi açıklandı. İstanbul geneli ofis kira değerlerinde bir önceki çeyrek dönem verilerine göre üst fiyat segmentinde yüzde 0.54, alt fiyat segmentinde ise yüzde 0.23 oranında azalış yaşandığı açıklandı.

İstanbul geneli makineli bordür ve tretuvar inşaatı ihalesi Haberi

İstanbul geneli makineli bordür ve tretuvar inşaatı ihalesi



İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul genelinde makineli bordür ve tretuvar inşaatı işini ihale ile gerçekleştirecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanlığı binasında yapılacak olan ihale 27 Haziran'da düzenlenecek.


 Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacak olan yapım işi çalışmasının 320 takvim günü içinde bitirilmesi hedefleniyor. 


İlanın detaylarını görmek için