17 / 05 / 2024

İstanbul Hayriye lisesi

İstanbul Hayriye lisesi

Reşat Altın'ın 39 liraya satıldığı 1951 yılında Fatih'te 4 daireli apartman 898 adet altın parasına, 35 bin liraya satılacakmış. Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan 5 bin 343 metrekarelik eski lise arsası da satılacakmış.

İstanbul Atatürk Fen Lisesi'nin yeni binası göz kamaştırıyor!

Türkiye’nin önde gelen okulları arasında yer alan İstanbul Atatürk Fen Lisesi, eğitim kalitesi kadar okul binasıyla da göz kamaştırıyor. 9 büyüklüğündeki bir depremde bile yıkılmayacak lise, Türkiye’nin LEED Platinum Sertifikası’nı alan ilk okul oldu.

Özel Zapyon Rum Lisesi'nin inşaat iskelesi çöktü!

İstanbul'da etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle Beyoğlu'nda Özel Zapyon Rum Lisesi'nin inşaat iskelesi çöktü.

İstanbul Anadolu Lisesi'nden Fenerbahçe'ye tepki!

İstanbul Kadıköy'de bulunan İstanbul Anadolu Lisesi arazisinin Fenerbahçe'ye devrine yöneltilen tepkiler devam ediyor...

İstanbul Anadolu Lisesi'nin Fenerbahçe'ye devri protesto edildi!

Kadıköy'de, Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın yanındaki İstanbul Anadolu Lisesi öğrenci velileri ve mezunları, okulun Fenerbahçe'ye devrini protesto etti...

Erdoğan Bayraktar, Halkalı'da Teknoloji Meslek Lisesi açtı!

Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı Dr. Erdoğan Bayraktar, İstanbul Teknik Üniversitesi'yle protokol yapıp üniversitenin de katkılarıyla Halkalı'da ilk uygulamalı Teknoloji Meslek Lisesi'ni eğitime açtı. 

Okul müdürü, Beykoz Anadolu Lisesi'ni kiraya vermiş!

İstanbul'da bulunan Beykoz Anadolu Lisesi’ne dün icra ekipleri gitti. Sebebi ise okulun eski müdürünün, okulun iki katın kiraya vermesi.

Satılan Özel Çapa Lisesi'nde soruşturma!

Başka bir kuruma satılması nedeniyle eğitimin durma noktasına geldiği belirtilen İstanbul’daki Özel Çapa Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’yle ilgili İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldı.

Kabataş Erkek Lisesi'nde yangın çıktı!

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde bulunan Kabataş Erkek Lisesi'nde yangın çıktı. Yangına müdahele etmek için olay yerine birçok itfaiye ekibi sevk edildi.

Bağcılar Necmettin Erbakan Fen Lisesi açıldı!

İstanbul Valiliği ve Bağcılar Belediyesi tarafından hayata geçirilen Prof. Dr. Necmettin Erbakan Fen Lisesi açıldı.

Çengelköy Kuleli Askeri Lisesi ulusal müze olacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş,İstanbul Çengelköy’deki Kuleli Askeri Lisesi’nin ulusal müze olacağını açıkladı. Kurtulmuş, "Kuleli Askeri Lisesi bir ulusal müze olarak Türkiye’nin medarı iftiharı olacaktır” dedi.

MÜSİAD Perakende ve Pazarlama Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açıldı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle, MÜSİAD Perakende ve Pazarlama Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açıldı.

Mars'ta yeni yaşam alanı kurulacak!

İstanbul Erkek Lisesi birincisi Şeyda Takiş, Amerika’daki Cornell Üniversitesi’nden 1 milyon liralık burs kazandı. .Takiş, “İnsanlığın sonu geldiğinde Mars’a yerleşecek 100 kişilik koloni tasarlamam istendi'' açıklamalarında bulundu.

Galatasaray Lisesi öğrencilerine mimarlık eğitimi!

İstanbul Aydın Üniversitesi, Galatasaray Lisesi öğrencilerini bugün Mimarlık ve Tasarım Fakültesi'nde ağırlayarak bir workshop’la mimarlık eğitimi verecek.

İstanbul Hayriye lisesi Haberi

İstanbul Hayriye lisesi

SATILIK APARTMAN VE EVLER


   4 daireli, 2 dairesi 2'şer oda, 2 dairesi 3'er oda bir dairesi boş teslim, tam konfor, aylık kirası 350 lira, 35.000 liraya, tramvay caddesinde 6 oda, tam konfor boş teslim 20.000 liraya 5 bin lira banka ipoteği vardır.

   Her fiyatta apartmanlar, ev ve arsalar mevcut olup gezdirme parası alınmaz. Pazar günleri yazıhanemiz açıktır.

   Fatih, Malta, tramvay durak No. 6. İnan Emlak Alım Satım Bürosu.




SATILIK KIYMETLİ BÜYÜK ARSA


  Saraçhanebaşı'nda yanan Hayriye Lisesi'nin bu kere istimlakından vazgeçilen inşaata müsaadeli. Atatürk Bulvarı'na nazır 5.343 M2 arsası toptan satılıktır. Sabahları 81720 numaralı telefona müracaat.


(1951 yılında Reşat Altın 39...