29 / 04 / 2024

istanbul il müdür yardımcısı Ahmet Emil

istanbul il müdür yardımcısı Ahmet Emil

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul İl Müdür Yardımcılarından biri olan Ahmet Emil kimdir? Ahmet Emil ne zamandan beri il müdür yardımcısı olarak çalışıyor? İşte yanıtı...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Murat Kurum'un 650 bin konut vaadi gerçekçi değil!

Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum'un 650 bin konut vaadini eleştiren, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt bunun gerçekçi olmadığını söyledi. İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı o paylaşım...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptık!

Başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları ile dikkat çeken KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yaptığı açıklamada kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptıklarını söyledi.

Antalya'da belediye Meclis Üyesi, imar müdürünü savcıya şikayet etti!

Antalya'nın Akseki ilçesi MHP’li Belediye Meclis Üyesi Cenk Doğru, Akseki’nin Cevizli ve Bademli Mahalleleri sınırlarında yer alan kaçak yapılaşmayla ilgili işlem yapmadığı ididalarıyla Belediye İmar Müdürü İbrahim Yıldız hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet etti.

İş GYO Genel Müdürü Barlas Ülkü'den son dakika uyarısı: Konut satıp mevduata yatırmak mantıklı değil! 

İş GYO Genel Müdürü Barlas Ülkü, konut sektöründe merak edilenlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Konut fiyatlarında artış beklediklerini aktaran Ülkü, 'Konut satıp mevduata yatırmak mantıklı mı?' sorusunu da yanıtladı. İşte o açıklamalar...

İstanbul için son dakika uyarısı! Her an 7 şiddetinden büyük deprem olabilir! Kandilli Rasathanesi Müdürü açıkladı!

Türk ve Japon bilim insanları Marmara fayının özelliklerine ilişkin araştırmalar sürdürüyor. İstanbul için son dakika uyarısı! Her an 7 şiddetinden büyük deprem olabilir! Kandilli Rasathanesi Müdürü açıkladı!

Dev bankanın genel müdüründen çarpıcı açıklama: Bankacılık artık en karlı 10 sektör arasında değil!

Türkiye’nin en büyük özel bankaları arasında yer alan Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ, sermaye karlılığı bakımından bankacılık sektörünün artık karlı 10 sektör arasında bulunmadığını söyledi.

Borsa İstanbul Genel Müdürü Ergun açıkladı: 'Halka arz başvurusundan önce de şirketlere destek veriyoruz'

Borsa İstanbul Genel Müdürü Ergun, Borsa olarak iş yapma modelini değiştirdiklerini belirtti. Sadece halka arz başvurusundan sonra başvuru değerlendiren bir borsa olmadıklarını, başvurudan önce de karar ve hazırlık aşamasında şirkete destek verdiklerini açıkladı.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan 'İstanbul'da 1.5 milyon konut boş, devlet bunları kullansın' önerisi!

Yaptığı açıklamada konut fiyatlarının daha da artacağını dile getiren KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, konut stokuna dikkat çekerek, İstanbul'da 1.5 milyon stok fazlası olduğunu söyledi. 

Ordu AFAD İl Müdürü Osman Işık'tan tahliye edilen evlerle ilgili açıklama!

Ordu AFAD İl Müdürü Osman Işık, Ünye'de heyelan sebebiyle tahliyesi gerçekleştirilen 14 dairedeki vatandaşlar için hak sahibi çalışması yapıp alandan uzaklaştırmadan yeni afet konutları inşa edeceklerini bildirdi.

Kurtuluş Akyüz, Yeşil GYO Genel Müdürü oldu!

Yeşil GYO Şirket Genel Müdürü Yaşar Altıparmak'ın vefatı nedeniyle yerine Genel Müdür olarak Kurtuluş Akyüz'ün atanmasına karar verildi.

Rotana İstanbul'un yeni Genel Müdürü Emre Güllüler oldu!

Orta Doğu, Afrika ve Türkiye’ de 66 otelin yönetiminden sorumlu olan yakın dönem içerisinde otel sayısını 100’e çıkarmayı hedefleyen ROTANA zincirine bağlı; Centro WestSide & WestSide Arjaan by Rotana İstanbul’a yeni Genel Müdür atandı. 

Yaşar Altıparmak, Yeşil GYO Genel Müdürü oldu!

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Başkanlık görevini yürüten Yaşar Altıparmak, şirketin genel müdürü oldu...

Şişli Etfal Hastanesi kapanacak mı? İl Sağlık Müdürü açıkladı!

İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Şişli Etfal Hastanesi hakkında açıklama yaptı. Memişoğlu, "Şişli Etfal'i kültür olarak aynı şekilde devam ettireceğiz, bu bölgede sağlık hizmeti sunmaya devam edeceğiz" dedi. 

istanbul il müdür yardımcısı Ahmet Emil Haberi

istanbul il müdür yardımcısı Ahmet Emil

Ahmet Emil kimdir?

Ahmet Emil, 21 Nisan 1971 Sakarya-Hendek doğumlu. İlk ve orta öğrenimini Sakarya’da tamamlayan Ahmet Emil, bugün İstanbul İl Müdür Yardımcısı olarak hizmet veriyor.


Ahmet Emil, lise öğrenimini İstanbul Kabataş Erkek Lisesi’nde tamamladı.


Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü’nden 1995 yılında mezun olmuştur.


1995-2006 yılları arasında Pendik Belediyesi’nde çalışmakta iken askerlik görevini kısa dönem olarak tamamlamıştır.


Pendik Belediyesi’nde görev yaptığı süre içerisinde 2002-2004 yılları arasında İmar Müdürlüğü, 2004-2006 yılları arasında Planlama Müdürlüğü görevlerini yürütmüştür.


2006 yılından 2013 yılına kadar geçen süreçte 1.5 sene özel bir şirketin inşaat sektöründe proje koordinatörlüğünü yürütmüş olup daha sonra kendi şirketinde imar ve proje konularında danışmanlık hizmetleri ile planlama hizmetleri vermiştir.


Ahmet Emil, evli ve iki çocuk...