23 / 07 / 2024

İstanbul Living Lab Deneyim Merkezi projesi

İstanbul Living Lab Deneyim Merkezi projesi

İstanbul Kalkınma Ajansı güdümlü proje desteği kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile İstanbul Kalkınma Ajansı arasında “İstanbul Living Lab Deneyim Merkezi” güdümlü projesi için sözleşme imzalandı.

Ege Yapı The Superior Living Alsancak ön talep topluyor! Yeni proje!

Ege Yapı'nın yeni projesi The Superior Living Alsancak projesi ön talep topluyor. Ege Yapı The Superior Living Alsancak projesinde 48 adet konut yer alıyor. 

Terranova Zekeriyaköy’de ön satışlar başladı

APEC Living’in İstanbul Zekeriyaköy’de projelendirdiği Terranova Zekeriyaköy’de ön satışlar başladı. Geniş bahçeleri, az katlı çelik yapı teknojileriyle inşa edilen Terranova Zekeriyaköy bölgenin en prestijli konut sitelerinden biri olmaya aday.

Şişli’nin Kanal İstanbul’u için hem bakanlık, hem büyükşehir hem de ilçe belediyesi devrede!

Şişli Belediyesi tarafından mühürlenen de “Şişli’nin Kanal İstanbul’u” şeklinde bilinen 24 bin metrekarelik rezerv yapı alanı için bu defada İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı devreye girdi. İşte detaylar...

The Superior Living'te 40 bin TL'ye varan kira garantisi fırsatı!

Ege Yapı imzasıyla İstanbul Kağıthane Cendere Caddesi'nde hayata geçirilen The Superior Living projesinde 40 bin TL'ye varan kira getirisi fırsatı sunuluyor. Satış sürecinin devam ettiği projede ayrıca vade farksız taksit imkanı da sağlanıyor.

Kasır Living Bostancı'da yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatı!

Kasır Yapı tarafından Trabzon'da hayata geçirilen Kasır Living Bostancı'da  yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Kasır Living Bostancı'da villa fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

The Superior Living yüzde 50 peşin kalanı 18 ay vade fırsatıyla! Son fırsatları kaçırmayın

Ege Yapı tarfından İstanbul Kağıthane Cendere Caddesi'nde inşa edilen The Superior Living yüzde 50 peşin kalanı 18 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

La Lab Peyzaj Mimarlık Mühendislik Planlama İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

La Lab Peyzaj Mimarlık Mühendislik Planlama İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Çağla Su Ağca ve Deniz Ağca ortaklığında kuruldu.

2m Çevre Group Mühendislik Enerji Turizm Otomotiv İnşaat Yapı Lab. Dan.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

2m Çevre Group Mühendislik Enerji Turizm Otomotiv İnşaat Yapı Lab. Dan.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün KArtal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Tosun ve Metehan Özcan ortaklığında kuruldu.

Bpr Lab Bio Plastik Anonim Şirketi kuruldu! 

Bpr Lab Bio Plastik Anonim Şirketi bugün Şişli'de Metin Şahin ve Enes Uğur ortaklığında kuruldu.

Mövenpick Living, Avrupa Konutları Çamlıvadi ve Avrupa Konutları Saklıvadi'ye geliyor!

Accor, Türkiye'de 62. İstanbul'da ise 29. ve 30. otellerini Mövenpick Living konsepti ile Artaş Grubu'nun yeni projeleri Avrupa Konutları Çamlıvadi ve Avrupa Konutları Saklıvadi'de hayata geçirecek.

White City Living'ten Türk yatırımcılara özel avantajlar!

Londra’da yapımı devam eden "White City Living" özel lansman düzelendi. Düzenlenen lansmanda konutlar özel fiyat avantajlarıyla Türk yatırımcılara özel avantajlar sağlıyor.

White City Living Türk yatırımcılarla buluşuyor!

Londra’nın en prestijli projeleri arasında yer alan “White City Living” 25 Şubat tarihinde Türk yatırımcılarla buluşuyor…

Benesta Amos Living fiyat! 

Benesta Amos Living fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Benesta Amos Living fiyat bilgisi ve proje detayları...

İstanbul Living Lab Deneyim Merkezi projesi Haberi

İstanbul Living Lab Deneyim Merkezi projesi


İstanbul Kalkınma Ajansı güdümlü proje desteği kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile İstanbul Kalkınma Ajansı arasında “İstanbul Living Lab Deneyim Merkezi” güdümlü projesi için sözleşme imzalandı. Sözleşmeye İstanbul Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve İstanbul Valisi Vasip Şahin ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş imza koydu.


Deneyim Laboratuvarı, Maker Atölyesi, girişimciler için Kuluçka Merkezi bölümlerini barındıracak olan olan proje bu özelliğiyle dünyada bir ilk olacak.


Bu sabah Dünya Ticaret Merkezi’ndeki (DTM) imza töreninde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, ‘Living Lab’ kavramının Türkiye için yeni bir kavram olduğunu, inovatif düşünce ile girişimciliği bir araya getirmesi yönüyle de önemli olduğunu ifade etti. Kurulacak merkezin şehir yaşamına önemli bir kalite penceresi açacagını düşündüğünü belirten Başkan Topbaş, “Endüstriyel şehir tasarımlarının tecrübe merkezi  burası...