16 / 05 / 2024

İstanbul mafyası

İstanbul mafyası

1979 yılında İstanbul mafyası, Sarıyer ve Tarabya sırtlarındaki Belediye ve Hazine arsalarını parselleyerek gecekonduculara satıyormuş. Belediye tedbir almaya çalışsa da toplam 5 milyon 700 bin metrekarelik arazi üzerinde binalar yükselmiş.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

Özcan Işıklar: Arazi mafyasının karşısında duracağız!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, tarım gücü ile arazi mafyasının karşısında duracaklarını ifade etti...

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilendi!

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilenen yüzü ile misafirlerine keyifli bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Istanbul Sapphire binasının satışını TFI üstleniyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Sapphire binasının toplu satışını üstlenen The First Investor (TFI)'ın görevini üstlenmeye devam ettiğini açıkladı.

1993 yılında arsa mafyası İstanbul'un ormanlarını yok ediyormuş!

1993 yılında arsa mafyası İstanbul'un ormanlarını yok ediyormuş. Gecekondulaşmanın hızlı olduğu bölgelerde, 1993 yılının ilk beş ayında çıkan 15 yangında, 150 dönüm ormanlık ve fundalık alan kül olmuş.

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn hizmete açıldı!

İSVİÇRE merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts’un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı..

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı!

İsviçre merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts'un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn İstanbul’un otel yatırımlarında yeni ilgi odağı haline gelen Haliç’te açıldı.

1989 yılında İsmet İnönü'nün armağanı arsa, ihale mafyasının elinde kalmış!

1989 yılında, İsmet İnönü'nün hizmetlerinden dolayı bir şahsa verdiği 25 dönümlük arsa, varislerin anlaşamaması üzerine ihaleyle satılığa çıkarılmış. Satılığa çıkarılan arazi 100 milyon liraya ihale mafyasının elinde kalmış.

1989 yılında arsa mafyası İstanbul'u parsel parsel satıyormuş!

1989 yılında İstanbul, arsa mafyası tarafından parsel parsel satılıyormuş. Arsa mafyaları, dilediği Hazine arazisini istediğine satıyormuş. Devletle iç içe olan arsa mafyaları 6 milyon 500 bin metrekarelik alanı kontrol altında tutuyormuş.

1979 yılında İstanbul mafyası Boğaz sırtlarındaki arsaları parselleyip satıyormuş!

1979 yılında İstanbul mafyası, Sarıyer ve Tarabya sırtlarındaki Belediye ve Hazine arsalarını parselleyerek gecekonduculara satıyormuş. Belediye tedbir almaya çalışsa da toplam 5 milyon 700 bin metrekarelik arazi üzerinde binalar yükselmiş.

İSPARK 'ın, otopark görevlilerine sertifakalı eğitimi sürüyor!

İstanbul Büyükşehir Beldeiyesi kuruluşu İSPARK tarafından, İSMEK ve bazı kurumlarla işbirliği yapılarak başlatılan sertifakalı otopark görevlisi eğitimleri sürüyor. İSPARK;" İstanbul'un sokaklarını parselleyen otopark mafyası artık yok" dedi.

İstanbul mafyası Haberi

İstanbul mafyası



Mafya, Boğaz sırtlarındaki hazine ve belediye arsalarını parselleyip gecekonduculara satıyor


Büyük vurgun!


Arsaları kurtarmak isteyen Kotil tehdit ediliyor 


Sayıları her geçen gün artan gecekondu mahallelerinden birine İstanbul mafyasının üyelerinden birinin soyadı isim olarak verildi


  İstanbul mafyası bu kez de Sarıyer ile Tarabya sırtlarına el koyup gecekondu yapmak isteyenlere parsel parsel satışa başladı. Milyarlarca lira değerindeki Belediye ve Hazine arazilerini kendi mallarıymış gibi satan kabadayılar, buna engel olmak isteyen Belediye Başkanı Aytekin Kotil’i de tehdit ettiler.

  Toplam 5 milyon 700 bin metrekarelik arazinin üzerinde gecekondulardan sonra iki ya da üç katlı beton binaların da yükseldiği bildirildi. Bu arada İstanbul mafyasının korkusuz kabadayılarından...