03 / 05 / 2024

İstanbul maketi Cannes

İstanbul maketi Cannes

İstanbul Ticaret Odası, her yıl 20 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlayan ve emlak sektörünün tüm oyuncularını uluslararası platformda buluşturan dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM'de, İstanbul'u 96 metrekarelik bir maketle tanıtmaya başladı.

İstanbul maketi Cannes'da sergilenecek!

İstanbul, Fransa Cannes'te bugün başlayan ve dört gün sürecek dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM'e iz bırakacak projelerle katılıyor.

Cannes'da açılan İstanbul Çadırı'ndan 3 önemli müjde!

Dünyanın en prestijli şehircilik ve gayrimenkul fuarı MIPIM 2022 Fransa'nın kültür kenti Cannes'da başladı. MIPIM kapsamında açılan İstanbul Çadırı'ndan 3 önemli müjde çıktı. Açıklama GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu'dan geldi.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

Pierre Cardin'in Cannes'daki yazlık evi 'Bubble Palace' satılıyor!

Ünlü modacı Pierre Cardin'in Cannes'daki yazlık evi Bubble Palace 280 milyon sterline (2.7 milyar TL'ye) satışa sunuldu...

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

Çeşme ve Didim'e Cannes modeli projeler geliyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Çeşme’deki turizm projesi ve hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu. Ersoy, "Cannes gibi bir alan yaratmaya çalışıyoruz. Tahsislerden 1 milyar dolar civarında bir gelir beklentimiz var" dedi...

Göbeklitepe’nin maketine Cannes’da büyük ilgi!

Hazırladığı mimari maketlerle dünya çapında ses getiren çalışmalara imza atan RJ Models, yapımı 1.600 saat süren Göbeklitepe’nin maketini Cannes’da gerçekleşen MIPIM Fuarı’nda ilk kez sergiledi. 

İstanbul Çadırı MIPIM 2019'da görücüye çıktı!

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul projeleri Cannes sahilinde kurulan İstanbul Çadırı’nda dünya devlerinin önünde görücüye sunuldu. 

MIPIM 2019 12 Mart'ta kapılarını açacak!

Gayrimenkul fuarı MIPIM, Fransa’nın Cannes kentinde ‘Geleceği Etkilemek’ temasıyla 12 Mart Salı günü kapılarını açacak. İTO, bu yıl da Cannes’ın popüler kumsalında İstanbul Çadırı kurdu.

Göbeklitepe'nin maketi MIPIM 2019'da görücüye çıkacak!

UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Göbeklitepe'nin maketi, 12-15 Mart tarihleri arasında Cannes'de düzenlenecek dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM'de sergilenecek...

MIPIM 2019'da İstanbul filmi gösterime giriyor!

Dünyaca ünlü gayrimenkul fuarı MIPIM 2019 için geri sayım yapılıyor. 12-15 Mart’ta Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilecek olan fuarda bu yıl ilk defa İstanbul’un tanıtım filmi yabancı yatırımcılara gösterilecek.

MIPIM gelecek 30 yılı konuşmak için 30'uncu kez kapılarını açıyor!

12-15 Mart 2019 tarihlerinde gayrimenkul alanındaki tüm paydaşları Fransa’nın Cannes şehrinde buluşturacak olan MIPIM 2019 öncesinde düzenlenen basın toplantısı Taksim Intercontinental İstanbul’da yapıldı. 

MIPIM Fuarı 2019’da İstanbul’a geliyor!

İnşaat sektörünün önde gelen isimleri Cannes’da bir araya geldiler. Şehircilik Bakan Yardımcısı Ceylan, MIPIM’in 2019’da İstanbul’da yapılması için görüşmeler sağladıklarını açıkladı. 

İstanbul maketi Cannes Haberi

İstanbul maketi Cannes

İstanbul Ticaret Odası, 'yaşayan İstanbul'u Fransa'ya taşıdı İstanbul Ticaret Odası (İTO), her yıl 20 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlayan ve emlak sektörünün tüm oyuncularını uluslararası platformda buluşturan dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM'de, İstanbul'u 96 metrekarelik bir maketle tanıtmaya başladı. Ses ve görüntü efektleriyle İstanbul'un 24 saatini yaşatacak maket, 300 metrekarelik 'İstanbul Çadırı'nda sergileniyor. 


İstanbul, Fransa'nın Cannes şehrinde dün 26'ncı kez kapılarını açan ve dört gün sürecek MIPIM'e iz bırakacak projelerle katılıyor. Bugüne kadar yapılmış en büyük İstanbul maketi olarak tasarlanan çalışma, MIPIM'in bu yılki konsepti olan 'dijital devrim'e de uygun olarak geliştirildi. 


Ses ve görüntü efektleriyle İstanbul'un 24 saatini yaşatacak maket, İTO girişimiyle kurulan 300 metrekarelik 'İstanbul Çadırı'nda sergileniyor. Projeleri, kültürel ve tarihi mirası üe İstanbul'u Fransa'ya taşıyan maketin yer aldığı...