08 / 05 / 2024

İstanbul MC Yarış Sporları

İstanbul MC Yarış Sporları

F1 pisti İstanbul Park'ın 10 yıllık işletme hakkı ihalesinde yıllık 9.1 milyon lira+KDV ile en yüksek teklifi veren İstanbul MC Yarış Sporları 2.6 milyon liralık ilk ödemeyi yapamadı. İhalede 9 milyon lira+KDV ile ikinci en iyi teklifi veren İntercity öne

Borsa yatırımcılarına yarın ve cuma için uyarı geldi! İşte dikkat etmeniz gerekenler...

Ekonomist İris Cibre X sosyal medya hesabından borsa yatırımcılarını yarın ve cuma günü için uyardı.  İşte dikkat etmeniz gerekenler...

Borsa İstanbul’da yatırımcının halka arzlara ilgisi azaldı!  

Geçen yıl gerçekleşen halka arzlarda rekor yatırımcı sayısına ulaşan Borsa İstanbul’da bu yıl rüzgar tersine döndü. Gazeteci Barış Esen geçen hafta yapılan Bor Şeker’in halka arzına katılımın geçen seneki sayının yarısında kaldığını belirtti.

İslam Memiş'ten yatırımcılara 'bekle' çağrısı! Yarından sonra buna yatırım yapan kazanacak!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yarından sonra dolar karşısındaki enstrümanlarda yükseliş beklediğini açıklayarak yatırımcılara 'bekleyin' çağırısı yaptı.

Borsadaki küçük yatırımcılar dikkat! Arsa, konut almış gibi unutacaksınız!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında yüzde 0,83 değer kaybederek 7.830,23 puana geriledi. Borsadaki düşüşler yatırımcıları tedirgin ederken, küçük yatırımcılar için uyarı geldi...

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar? Yatırımcılar dikkat! 14 Kasım Salı altın fiyatları

Altında sert düşüş haftanın ikinci işlem gününde de  yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Ons altın bugün 1949 dolardan işlem görüyor. Peki gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 14 Kasım Salı altın fiyatları.

Altın yatırımcıları dikkat! Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse altın ne kadar? 30 Ekim Pazartesi altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Hafta sonu 2 bin doları test eden altının onsu bugün güne aşağı yönlü başladı. Peki Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse altın ne kadar? 30 Ekim Pazartesi altın fiyatları.

Çanakkale'de konut fiyatları İstanbul'la yarışıyor! Fiyatlar 3 milyon TL'ye kadar yükseldi!

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanları Efe Can Altıntaş ve Olcay Aygün Çanakkale’deki konut fiyatlarının İstanbul'la yarıştığını söyleyerek konut fiyatlarını mercek altına aldı.

Yatırımcılar dikkat! Borsa İstanbul günün ilk yarısında yükseldi!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında yüzde 0,42 değer kazandı ve 6.633,04 puana yükseldi.

Borsa günün ilk yarısında tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı!

Yatırımcılar tarafından büyük bir merakla takip edilen Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında 6.803,37 puanla tüm zamanların en yüksek seviyelerine çıktı.

Borsa günün ilk yarısında yine rekor seviyeyi gördü!

Yatırımcıların gündeminde düşmeyen Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında 6.724,42 puanla tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Yatırımcılar dikkat! Borsa günün ilk yarısında yükseldi!

Yatırımcıların son dakika gelişmelerini yakından takip ettiği Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında yüzde 0,39 değer kazandı ve 6.389,72 puana yükseldi.

Borsa günün ilk yarısında yüzde 0,68 değer kaybetti!

Yatırımcıların merakla takip ettiği Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında yüzde 0,68 değer kaybetti ve 6.555,26 puana geriledi.

Gram altın bugün yarın 2.000 TL'yi görür mü? Yatırımcılar bu haberi okumadan kuyumcudan içeri girmeyin!

Gram altın bugün Kaplaıçarşı'da 1.663 TL seviyesini test etti. Yeni rekora imza atan gram altın için 2.000 TL seviyesi bekleniyor. Peki gram altın bugün yarın 2.000 TL'yi görür mü? Yatırımcılar bu haberi okumadan kuyumcudan içeri girmeyin!

İstanbul MC Yarış Sporları Haberi

İstanbul MC Yarış Sporları
İstanbul Park Yarış Kompleksi'nin (İstanbul Formula 1 Pisti) 10 yıllık işletme hakkı ihalesinde 9.1 milyon + KDV ile en yüksek teklifi veren İstanbul MC Yarış Sporları LTD ödemesi gereken ilk taksiti ödeyemedi. Böylece ihale teknik olarak ikinci en yüksek teklifi İntercity markasıyla tanınan Eylül Tarım Oto Kiralama şirketine kaldı. İntercity'nin patronu Vural Ak, ihale sürecinin normal seyrinde devam ettiğini ve kendilerine resmi bilgi ulaştığında İstanbul Park işletmesini üstlenmek için gerekli işlemleri yapacaklarını söyledi. İntercity 10 Ekim'de düzenlenen ihalede 17'nci turda 9 milyon TL'lik teklifiyle en iyi ikinci teklif veren olmuştu. İhale şartnamesine göre ihalede en yüksek teklifi veren İstanbul MC Yarış Sporları Ltd'in, 93 bin liralık teminat çeki de yanmış oldu. Bu firmanın yaklaşık 2.6 milyon liralık ilk ödemeyi...