26 / 07 / 2024

istanbul mega projeleri devam edecek mi

istanbul mega projeleri devam edecek mi

İş dünyasının önemli kuruluşları seçimde çıkan koalisyon kararının ekonomiye etkilerini değerlendirdi: İstikrarsızlık ve çözümsüzlük Türkiye ekonomisini zedeler.

Mega projeleri incelemek isteyen Suudi Arabistan'dan Türk şirketlere 60 milyar dolarlık teklif!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Erdal Eren yaptığı açıklamada Suudi Arabistan'ın 5 yılda 60.5 milyar dolarlık yol projesi için Türk şirketlerini davet ettiğini dile getirerek, "Suudiler, ortaklık yaparak deneyimimizden faydalanmak istiyorlar" dedi.

Mega inşaat projesine ne oldu?

Geçtiğimiz yirmi sene boyunca Dubai, mega projeleri ile adından söz ettirmişti. Dünyanın en yüksek kulesi Burç Halife, dünyanın en akıllı oteli olarak bilinen Burç el Arap ve kıyı şeridinde inşa edilen devasa Palmiye adası sıralanabiliyor.

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılmalı!

Lazolini Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Nurettin Sağırkaya yaptığı açıklamada Mega kent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılması gerektiğini söyledi.

TOKİ İstanbul 2024 projeleri için geri sayım başladı! 1.149 konutluk 2 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen İstanbul projeleri için geri sayım başladı. Paylaşılan detaylara göre TOKİ İstanbul'da 2 yeni projede 1.149 konut inşa edecek.

Mega otoban projeleri yolda, İstanbul-Ankara arası daha da hızlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yeni ulaşım projeleri kapsamında bir dizi önemli açıklamalarda bulundu. İşte Bakan Eroğlu'nun açıklamaları ve haberin detayları...

Türkiye’nin mega projeleri açılış için gün sayıyor! Bakan tek tek açıkladı: Hangi projelerde sona gelindi?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'ndan mega projeler hakkında son dakika açıklaması geldi. Projeler hayata geçirildiğinde ulaşım üst sıralara taşınacak. 

TOKİ İstanbul 2022 projeleri nerede? TOKİ'ye nasıl başvurulur 2022?

TOKİ’den ucuz konut almayı isteyenler, geçenlerde açıklanan sosyal konut projelerine dair detayları araştırmaya devam ediyor. İşte merak edilen detaylar!

TOKİ İstanbul 2022 projeleri için tarih açıklandı! Tam 6.920 yeni konut geliyor! İlçe ilçe proje listesi! Hemen bakın!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul projelerinin ihale tarihlerini açıkladı. Projeler kapsamında 6.920 konut inşa edilecek. İşte detaylar...

TOKİ İstanbul konut projeleri hangi ilçelerde 2022? İstanbul’da kaç tane sosyal konut yapılacak?

TOKİ İstanbul projeleri gündemde yer alan konular arasında bulunuyor. Vatandaşlar TOKİ İstanbul konut projeleri hangi ilçelerde 2022? sorusunun cevabını merak ediyor.

Kanal İstanbul mega projelerin yeni örneği!

Sabah Gazetesi köşe yazarı Burhanettin Duran bugünkü köşesinde Kanal İstanbul'u kaleme aldı. 

İstanbul konut projeleri 2021!

2021 yılının teslim projeleri hangileri? 2021 yılında hangi projeler satışa çıkacak? Türkiye’nin nerelerinde 2021 teslim projeleri var? İşte İstanbul konut projeleri 2021...

İşte Türkiye'nin mega projeleri!

Türkiye'de 2023 vizyonu kapsamında mega projeler hayata geçirildi. O projeler, gündeme damga vurdu. İşte o projeler... 

İstanbul'daki raylı sistem projeleri 10 soruda tüm detaylarıyla!

Milyonlarca kişinin yaşadığı Mega kent İstanbul'da raylı sistem yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Peki İstanbul'daki hangi metro hattı ne zaman açılacak? Hedeflenen raylı sistem uzunluğu ne kadar? İşte İstanbul'daki raylı sistem projeleri 10 soruda tüm detaylarıyla...

istanbul mega projeleri devam edecek mi Haberi

istanbul mega projeleri devam edecek mi

TÜRKİYE'nin önemli ekonomi kuruluşları, 7 Haziran seçimlerinin olası etkilerini değerlendirdi. Kuruluşlar, son 13 yılda Türkiye ekonomisinin 3 kat büyüyerek 800 milyar dolara ulaşması, kişi başına düşen gelirin 10 bin dolann üzerine çıkması, ülke ekonomisinin Avrupa'da 6'ncı, dünyada ise 16'ıcın sıraya yükselmesinde kararlı politikaların önemli olduğu fikrini savunurken, İstanbul'u hava yolu trafiğinde merkez yapacak 3. Havalimanı, Türkiye'yi ulaşımda markalaştıran Yüksek Hızlı Trenleri, serbest ticaret anlaşmalarıyla ihracat hacminde yüzde 100'ün üzerindeki artışı, 2001 şubat krizinden sonra %65'in üzerine çıkan enflasyon oranlarının tek haneli rakamlara inmesi ve büyüme oranlarında yıllık ortalamada yüzde 5.5'lik hedefin yakalanması gibi başarıların ise oluşturulan istikrar ve güven ortamı sayesinde oluştuğu görüşünde birleşti. 


GÜVENSİZLİK KAOS GETİRİR

Yatırımlarıyla ülkeyi kalkındıran iş dünyasında, koalisyon hükümetlerinden doğacak, güvensizlik ve kaos ortamının yatırımcıyı kaçıracağı,...