05 / 05 / 2024

istanbul satılık otel

istanbul satılık otel

Ankara Büyükşehir Belediyesi Portaş Proje İnşaat Taahhüt Asfalt San ve Tic A.Ş., İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor. İşte yatırımcıların merak ettiği o gayrimenkul satışıyla ilgili diğer detaylar ve fiyat bilgisi...

Tarihi yarımadada şok satış! 9 katlı otel 48 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Fatih ilçesi, Denizabdal Mahallesi, 1700 ada 4 parselde yer alan altında 2 dükkan bulunan 9 katlı otel ve arsasını 48 milyon TL'ye icradan satışa sunuldu. 

Şile'de 134.5 milyon TL'ye icradan satılık otel!

T.C. Şile İcra Dairesi, İstanbul ili, Şile ilçesinde yer alan oteli 134 milyon 516 bin 709 TL'ye satıyor...

Turizmde yaprak dökümü: Yılın ilk 2 gününde 86 otel satışa sunuldu!

Koronavirüs salgını sürecinde en fazla darbe alan, en ağır yükü omuzlarında hisseden turizm sektörünün lokomotifi otellerde yeni yılla birlikte yaprak dökümü hızlanıyor. Yeniden yapılandırma, öteleme ve kredi ödeme kıskacındaki binlerce otel satılıyor...

Turizm sektörü zorda! Binlerce otel satılık!

Turizm sektörü, içinde olduğu krizde Kovid-19 ile iyice zora girdi. Türkiye’nin her yerinde butik otelinden 5 yıldızlısına binlerce otel satışa sunuldu. Bankalarda ise ipotek karşılığı el konulan arsa, fabrika, otel gibi gayrimenkullerin sayısı sürekli çoğalıyor. 

5 günde online emlak sitelerine 15 satılık apart otel ilanı verildi!

Billur Özgül 'ün haberine göre İstanbul ’da 42 apart otelin kapatılmasının ardından, 5 günde online emlak sitelerine 15 satılık apart otel ya da aparta uygun kelepir bina ilanı verildi.

Yüzlerce satılık otel var, el değiştirme yok!

BDO Danışmanlık'tan Mehmet Önkal, turizm sektöründeki Kovid-19 etkisine ilişkin, "Piyasada yüzlerce satılık otel var. Bu otelleri almak isteyenler de oluyor. Ancak oteller el değiştirmiyor. Otel sahipleri mallarının çok kıymetli olduğunu düşünüyor" dedi.

Başakşehir Üçüncü istanbul satılık daire!

Konut ve ticaret alanlarından meydana gelen Başakşehir Üçüncü istanbul satılık daire satışları 15 Kasım'da başlayacak. Proje 2019 yılında tamamlanacak.

Basın Ekspres Sone İstanbul satılık ev!

Teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında yapılması öngörülen projede 1.067 adet konut, otel ve dükkan bulunuyor. Basın Ekspres Sone İstanbul satılık ev fiyatları metrekare birim bazında 5 bin 500 TL'den başlıyor.

Cathay Sone İstanbul satılık ev!

Toplam 1.067 adet konut, otel ve dükkan alanlarından oluşan proje 6 blok şeklinde yükseliyor. Cathay Sone İstanbul satılık ev tipleri 1+1,2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Basın Ekspres Sone İstanbul satılık daire!

Toplam 36 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede 1.067 adet konut, otel ve dükkan alanları bulunuyor. Basın Ekspres Sone İstanbul satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Cathay Sone İstanbul satılık daire!

Toplam 36 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede 1.067 adet konut, otel ve dükkan alanları bulunuyor. Cathay Sone İstanbul satılık daire tipleri 1+1,2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Cathay Sone İstanbul satılık!

Toplam 1.067 adet konut, otel ve dükkan alanlarının bulunduğu proje Eski Elektrikçiler Sitesi arazisinde inşa edilecek. Cathay Sone İstanbul satılık daire tipleri 1+1,2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Bomonti The House İstanbul satılık ev!

İlk 3 katı house otel, 4 ila 15 katı ise rezidans olarak dizayn edilen projede dairelerin teslimleri Mayıs 2016 yılında yapılacak. Bomonti The House İstanbul satılık ev tipleri 1+0, 1+1, ve 2+1 olarak dizayn edildi.

Ümraniye Oryapark İstanbul satılık!

Ümraniye Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Otel, ofis, rezidans ve alışveriş alanlarının yer aldığı projenin otel alanı içerisinde Crown Plaza bulunuyor.

Beylikdüzü West Side istanbul satılık daire!

Beylikdüzü West Side istanbul satılık daire fiyatları 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Satış süreci devam eden projede 166 adet dükkan ve 1.155 adet daireye yer veriliyor.

Amasya İl Özel İdaresi'nden 15.2 milyon TL'ye satılık otel!

Amasya Merkez İlçesi'nin Helkıs Mahallesi'ndeki 15 milyon 273 bin 768,50 TL'ye satılık otel ve müştemilatı ihalesi Amasya İl Özel İdaresi Müdürlüğü tarafından 17 Şubat'ta yapılacak. Detaylar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı...

Halkalı Tema İstanbul satılık daire fiyatları!

Halkalı'da inşa edilen Tema İstanbul projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde daire tipleri bulunuyor. Halkalı Tema İstanbul satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor...

Beylikdüzü West Side İstanbul satılık!

Beylikdüzü West Side İstanbul satılık dairelerin alanları 40 metrekare ile 120 metrekare arasında değişiyor. E-5'e sıfır konumda bulunan proje 73 bin 800 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.

istanbul satılık otel Haberi

istanbul satılık otel

Ankara Büyükşehir Belediyesi Portaş Proje İnşaat Taahhüt Asfalt San ve Tic A.Ş. tarafından, İstanbul Şişli'de yer alan 2 dükkan ve 1 otopark ile Beyoğlu'ndaki otel satışa sunuluyor. 

Portaş Proje İnşaat tarafından satışa sunulan 4 gayrimenkulün ihalesi 31 Mayıs 2022 tarihinde saat 14:00'te yapılacak. 

İşte yatırımcıların merak etttiği o gayrimenkul satışıyla ilgili diğer detaylar ve fiyat bilgisi...

Ankara Büyükşehir Belediyesi Portaş Proje İnşaat Taahhüt Asfalt San ve Tic A.Ş. tarafından, İstanbul Şişli'de satışa sunulan dükkanların büyüklükleri 205 ile 335 metrekare olarak belirlendi. Otoparkın brüt alanı 4 bin 544 metrekare olarak açıklanırken, Beyoğlu'nda satışı yapılacak otelin büyüklüğü 1.871 metreka olarak belirtildi. 

İhaleye katılmak isteyenler için ihale şartnamesi 2.000 Türk Lirası bedelle PORTAŞ Genel Müdürlük binasından alınabiliyor. 

SIRA NO

İLİ

İLÇESİ

ADA

PARSEL

KATI

BAĞIMSIZ BÖLÜM NUMARASI

Hisse

NİTELİĞİ

BRÜT ALANI (M2)

Muhammen Bedel

GEÇİCİ...