06 / 05 / 2024

İstanbul SMD Yaza Merhaba daveti

İstanbul SMD Yaza Merhaba daveti

İstanbul Serbest Mimarlar Derneği, Yaza Merhaba daveti düzenliyor. Koleksiyon Tarabya Kampüsü'nde düzenlenecek etkinlik 2 Haziran 2016 tarihinde gerçekleştirilecek.

Çılgın indirimlerle yaza veda! 29 Ağustos 2022 Watsons fiyat listesi…

Hepimiz bakımlı olmayı severiz. Fiyatlar artsada, indirimli kovalar ve nerede uygunsa almaya çalışırız. Watsons yazın son dev indirimiyle yaza veda etmeye hazırlanıyor. İşte o muhteşem indirimler. 29 Ağustos 2022 Watsons fiyat listesi…

Mar Yapı Yaza Merhaba Partisi 16 Haziran'da!

Mükemmeli hedefleyen bir anlayışla imza attığı öncü gayrimenkul projeleriyle adından söz ettiren Mar Yapı bu yılki yaza merhaba partisini 16 Haziran tarihinde gerçekleştirecek.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

Taksim Meydanı'nda inşaat yaza başlıyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yıllardır tartışma konusu olan beton görüntüsü nedeniyle eleştirilen Taksim Meydanı'nda inşaatın yaza başlayacağını söyledi.

Arkeon Evleri’nde RE/MAX BETA sponsorluğunda yaza veda partisi yapıldı!

Tuzla Tepeören’de bulunan Arkeon Evleri’ndeki mülklerin satışı ve kiralanması konusunda uzman ofislerinden biri olan RE/MAX BETA ofisi, Gayrimenkul Danışmanı Nurgül Karaarslan’ın sponsorluğunda düzenlenen partiyle yaza veda etti.

SMD Group İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SMD Group İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Marwan Anis ve Marwan Karknawi ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul sektörü yaza merhaba partisinde buluştu!

Gayrimenkul sektörü, ULI Türkiye, ULI Next, ULI Young Leaders, Gayrimenkulde Kadın Liderler ve Gayrimenkul Türkiye’nin Ferko Signature Assembly’de ortaklaşa düzenlediği ‘Yaza Merhaba Partisi’nde biraraya geldi.

Colorist Şile’de yaza özel son daireler!

İstanbul Şile’de hayata geçen ve yatırımcısından kısa sürede büyük ilgi gören Colorist Şile’nin yaza özel son dairelerinin satışı %0 Faiz ve 60 Ay vade imkanıyla devam ediyor.

Nurol Park sakinleri Yaza Merhaba dedi!

Hayata geçirdiği projeleriyle toplumda, bireylerde fiziksel ve ruhsal iyi olma hali var etmeyi ve bunu sürekli kılmayı hedefleyen Nurol GYO, ilk etkinliğini Nurol Park’ta düzenleyerek Yaza Merhaba dedi...

Ankara Mesa Koza 66'da 'Yaza Merhaba' partisi yapıldı!

Gayrimenkul sektörünün ‘kalite’ ve ‘güven’ ile anılan köklü markası MESA’nın Ankara’nın en gözde semti Gaziosmanpaşa’da hayata geçirdiği MESA KOZA 66’da seçkin konukların biraraya geldiği başkentin en renkli ‘yaza merhaba’ partisi gerçekleşti.

İstanbul SDM'nin "Yaza Merhaba" partisi 16 Mayıs'ta!

İstanbul Serbest Mimarlar Derneği'nin "Yaza Merhaba" partisi 16 Mayıs 2017 Salı günü gerçekleştirilecek.

İstanbul SMD Yaza Merhaba daveti Haberi

İstanbul SMD Yaza Merhaba daveti

İstanbul Serbest Mimarlar Derneği,  Yaza Merhaba daveti düzenliyor. Koleksiyon Tarabya Kampüsü'nde düzenlenecek etkinlik 2 Haziran 2016 tarihinde...