27 / 04 / 2024

İstanbul toki devam eden projeler

İstanbul toki devam eden projeler

TOKİ İstanbul evleri arasında yapımı devam edenleri hangileri? İstanbul'da TOKİ'nin yapımı süren toplu konut projeleri neler? İşte TOKİ'nin İstanbul'da inşaatı devam eden toplu konut projeleri 2014!

TOKİ'den İstanbul'daki 23 bin 866 konutun yapımı devam ediyor paylaşımı geldi, vatandaşlardan taksit isyanı gecikmedi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul’da hayata geçirdiği projelerin inşaat son sürat devam ediyor. İşte Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan o paylaşım...

Seçim sonuçları piyasaları nasıl etkileyecek? Borsa ve döviz fiyatları 28 Mayıs’a kadar nasıl bir seyir izler?

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalma ihtimalinin kuvvetlenmesi piyasaların moralini bozdu. Borsa İstanbul belirsizlerin devam edeceği endişesiyle haftaya satış ağırlıklı bir seyirle başlarken, dolar ve euro fiyatları ise tırmandı.

İstanbul'da 7 metro hattında çalışmalar hızlandı!

EMD Yönetim Kurulu üyeleri bir araya gelen  Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul'da devam eden metro hatlarına yönelik açıklamalarda bulundu. 

2023'te 7 metro hattının inşaatı tamamlanacak!

İstanbul'da devam eden metro projelerine yönelik açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 2023 yılında 7 metro hattının tamamlanacağını dile getirdi. 

KİPTAŞ İstanbul projelerinde son durum!

Bir radyo programına katılan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İstanbul'da devam eden projelerin son durumu hakkında bilgi verdi.

İstanbul'a 91 kilometrelik metro hattı geliyor!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nde konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı; Adil Karaismailoğlu, İstanbul'da devam eden metro hattı projeleri hakkında açıklamada bulundu. 

TOKİ Başkanı Ömer Bulut'tan İstanbul'daki şantiye alanlarına ziyaret!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, kuruma bağlı İstanbul'da devam eden projeleri inceledi. 

İstanbul’daki kentsel dönüşüm çalışmaları için korkunç iddia!

İstanbul'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili uzmanlardan korkutan iddia ortaya atıldı. İddiaya göre; belediyeler, binalarda asbest ölçümünü yeteri kadar yapmadı ve asbest için formalite rapor hazırladı.

İstanbul metrolarının arkasında o isim var!

İstanbul'daki 3 milyar eurolu bütçeyi yöneten Raylı Sistem Daire Başkanı Doç. Dr. Pelin Alpkökin, İstanbul'da devam eden metro çalışmaları hakkında bilinmeyenleri anlattı. 

Murat Kurum: Büyük İstanbul dönüşümünü kararlılıkla sürdürüyoruz!

Kağıthane Meydanı açılış töreninde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbul'da devam eden kentsel dönüşüm projeleri hakkında bilgi verdi.

TOKİ'nin İstanbul projeleri devam ediyor!

TOKİ'nin İstanbul’da devam eden kentsel dönüşüm proje alanlarını inceleyen TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Kayaşehir, Gaziosmanpaşa Sarıgöl ve Beyoğlu Sütlüce’deki yerleşim projelerinin inşa çalışmalarını değerlendirdi...

Gaziosmanpaşa’da kentsel dönüşüm hızlandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanı Ömer Bulut, idarenin İstanbul’da devam eden uygulamalarının şantiyelerinde incelemeler yaptı.

Murat Kurum: Yabancılar 12 milyar dolarlık mülk alabilir!

Takvim gazetesi, Forbes ve Para dergilerinin sponsorluğunda geçekleştirilen Dijital Şehircilik Zirvesi İstanbul'da devam ediyor. Zirvenin bugünkü konuklarından biri de Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum oldu.

İstanbul toki devam eden projeler Haberi

İstanbul toki devam eden projeler

TOKİ'nin İstanbul'da inşaatı devam eden toplu konut projeleri 2014!


T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından İstanbul'da toplam 219 adet toplu konut uygulamasında 119 bin 389 adet konut hayata geçiriliyor.


TOKİ'nin İstanbul'da 04 Şubat 2014 itibariyle yapımı devam eden toplu konut uygulamaları ve projeleri şöyle; 



İstanbul İli Toplu Konut Uygulamaları


Proje adı Proje Tipi Proje Durumu Yüklenici Firma Konut sayısı Seviye


1- İstanbul Küçükçekmece Halkalı 4.Bölge İdare konut uygulaması İnşaat aşamasında Biat İnş. San. Tic. A.Ş. 784 %99


2- İstanbul Bağcılar Demirkapı mah. 29 Derslikli İlköğretim Okulu, Sultanbeyli Adil mah. 29 Derslikli İlköğretim Okulu, Pendik 29 Derslikli İlköğretim Okulu, Kartal 29 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi...