04 / 05 / 2024

İstanbul tuzla projesi

İstanbul tuzla projesi

İstanbul'da kent trafiğini rahatlatmak amacıyla yapılacak " havaray " için Tuzla'da düğmeye basıldı. Tuzla Havaray Projesi'nin ihale tarihi belirlendi. Tuzla Havaray Projesi 2 Şubat'ta ihale edilecek.

Tuzla'daki en kapsamlı kentsel dönüşüm çalışması başlıyor! Has Sitesi'nin temeli bugün atıldı!

İstanbul Tuzla'daki en kapsamlı kentsel dönüşüm projesi olan Has Sitesi'nin temel atma töreni bugün gerçekleşti. 

TOKİ Tuzla 5750 konut projesinde son dakika! 2+1, 3+1 dairelerin konut belirleme kurası 13-14 Aralık'ta!

TOKİ 100.000 Sosyal Konut Kampanyası, İstanbul Tuzla 5750 Konut Projesi çerçevesinde İstanbul Maltepe İlçesinde yer alan 6 adet projede toplam 3.142 adet konut için kura gerçekleştirilecek.

Fua Deniz Park resmen başlıyor! Emlak Konut GYO'dan Tuzla'ya 460 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Tuzla'da inşa edeceği Fua Deniz Park projesi resmen başlıyor. Tuzla Fua Deniz Park'ta 460 konut ve 40 dükkan yer alacak.

TOKİ'nin İstanbul'daki 577 konutluk yeni projesi işte bu tarihte ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının mega kent İstanbul'daki yeni projesi 31 Ağustos 2023 tarihinde ihaleye çıkıyor. İşte TOKİ İstanbul Tuzla Orhanlı 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ İstanbul Tuzla projesi için yeni tarih resmen belli oldu! 577 konutluk bu yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ İstanbul Tuzla projesi için yeni tarih resmen belli oldu. İşte TOKİ Tuzla 2023 projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ İstanbul Tuzla Haziran 2023 projesi için yeni tarih belli oldu! 622 yeni konutu kaçırmayın!

TOKİ İstanbul Tuzla Haziran 2023 projesi için yeni tarih belli oldu... 622 yeni konutu kaçırmayın... İşte Tuzla projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ İstanbul Tuzla 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi! 622 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ İstanbul Tuzla 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi... 622 yeni konutu sakın kaçırmayın...

TOKİ İstanbul Tuzla 2023 projesi için yeni tarih belli oldu! 381 yeni konutu kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İstanbul Tuzla 2023 projesi için yeni tarih belli oldu. Orhanlı Mahallesi'nde inşa edilecek olan 381 yeni konutu kaçırmayın...

TOKİ İstanbul Tuzla projesinde son dakika! 20 bin 920 konut sahibini buldu!

İstanbul Tuzla'da ''ilk evim'' projesi kapsamında TOKİ'nin yaptığı kura sonuçları, 20 bin 920 konutun hak sahibini belli etti. Heyecanla bekleyen vatandaşlar Sonuçları e-Devlet üzerinden kontrol edilebiliyor.

TOKİ Tuzla projesi nerede inşa edilecek? TOKİ Tuzla projesi 2022! 

‘İlk Evim ve İlk İşyerim’ ismi ile hayata geçecek olan TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi ile ilgili tüm detaylar açıklandı. Peki TOKİ Tuzla projesi nerede inşa edilecek? TOKİ Tuzla projesi 2022! 

10 soruda TOKİ İstanbul Tuzla 2022 Sosyal Konut Projesi! TOKİ Tuzla Ucuz Konut Projesi’nde kaç konut yapılacak?

Uzun süredir beklenen TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün itibarı ile başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde İstanbul’da 50.000 konut inşa edilecek. Peki, TOKİ İstanbul Tuzla Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Emlak Konut GYO Tuzla projesi başlıyor! Projeyi Cevahir Yapı - HB Grup inşa ediyor!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Tuzla Merkez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin yer teslimi Cevahir Yapı - HB Grup İnşaat'a bugün gerçekleştirildi. 

Mirador Tuzla projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Planlı Projeler Yapı imzası ile hayata geçirilen Mirador Tuzla projesinin tüm detayları belli oldu. Peki Mirador Tuzla projesi nerede inşa edilecek? Mirador Tuzla projesi konut fiyatları ne kadar? İşte Mirador Tuzla projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

İstanbul tuzla projesi Haberi

İstanbul tuzla projesi

İstanbul trafiğini rahatlatmak amacıyla yapılacak havaray için Tuzla'da düğmeye basıldı. D-100 Karayolu ile Sahil arasında yaklaşık 5 kilometrelik hattı kapsayan Tuzla Havaray Projesi'nin ihale tarihi belirlendi.  


İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirmeyi planladığı ana metro omurgasının altyapısını oluşturacak ve "havadan giden tramvay" olarak bilinen "havaray"ın güzergahları belirlendi. 


Havaray hatlarından bazılarının projeleri çıkartılırken, kimilerinin ise etüt projelerine devam ediliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin toplam 8 havaray projesi bulunuyor. Bu projeler arasında Beyoğlu-Şişli (5,8 kilometre), Zincirlikuyu-Beşiktaş-Sarıyer (4,5 kilometre), 4. Levent -Gültepe-Çeliktepe-Levent (5,5 kilometre), Ataşehir-Ümraniye (10,5 kilometre), Sefaköy-Kuyumcukent -Havaalanı (7,2 kilometre), Maltepe-Başıbüyük (3,6 kilometre), Kartal Sahil-D 100-Tuzla (5 kilometre) ve Sabiha Gökçen Havalimanı-Formula (7,7 kilometre) yer alıyor. 


Havaray projesinin yapım ihalesi 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, havaray hatları için ihale ilanlarını yayınlamaya başladı.  İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama Müdürlüğü...