06 / 05 / 2024

İstanbul ve İzmir projeleri

İstanbul ve İzmir projeleri

Bugüne kadar binlerce aileyi ev sahibi yapan Demir İnşaat, 2016'da İstanbul ve İzmir'de 4 projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, açıklamalarda bulundu.

Bayram tatilinde toplu taşıma ücretsiz mi? İstanbul, Ankara ve İzmir'de toplu taşımalar ne zaman ücretsiz?

Bayram tatili yaklaşırken, milyonlarca kişi  ''Bayramda toplu taşıma ücretsiz mi? Toplu taşıma hangi günler ücretsiz? İstanbul'da Arefe günü toplu taşıma ücretsiz mi?'2 sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir ücretsiz toplu taşıma tarihleri... 

İstanbul ve İzmir'de kiralık 13 iş yeri!

İstanbul Çatalca ve İzmir Menemen'de yer alan 13 adet iş yeri için kiralama ihalesi düzenleniyor. İşte 25 ve 26 Mart'ta gerçekleştirilecek olan o ihaleler ile ilgili detaylar...

TOKİ 43 ilde konut ve iş yerlerini satışa çıkarıyor!

TOKİ'den 43 şehirde satılık konut ve iş yeri duyurusu. TOKİ’den 43 şehirde ev ve iş yerleri satışa çıkardığını açıkladı. Başta İstanbul, Ankara ve İzmir'in dahil olmak üzere 26 ilde konut; bu kentlerin bazılarının da yer aldığı toplam 29 ilde ise iş yeri satışı yapacağını duyurdu.

Konut sektörü durgunlaştı! İstanbul, Ankara ve İzmir'de hem ilan hem satılan konut sayısı düştü! 

Konut sektöründeki canlılık göstergesi olarak takip edilen satılan konutların satılık ilan sayısına oranı İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere ülke genelinde düşüşe geçti.

İstanbul ve İzmir suya mı gömülecek? Kıyı kentleri için ürküten uyarı! Uzmanlar tarih verdi, ilçe ilçe açıkladı!

İzmir ve Karadeniz sahillerinde deniz taşması ile yaşanan felaketin ardından 'İstanbul ve İzmir suya mı gömülecek?' sorusu gündeme geldi. İşte uzman isimlerin konuya ilişkin açıklamaları ve hazırlanan raporlar...

Dikkat meteoroloji açıkladı! 64 il için fırtına ve kar yağışı uyarısı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 64 şehir için sarı ve turuncu kodlu uyarı yaptı. Yapılan uyarı kapsamında, yeni hava durumu raporuna göre İstanbul, Ankara ve İzmir'de sağanak yağış bekleniyor. Sıcaklıkların 4-8 derecelere kadar düşeceği de kaydedildi. İşte haberin detayları...

TOKİ tam 42 ildeki 462 arsayı satışa çıkarıyor! Kaçırmayın!

Çalışmalarına devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara, İstanbul ve İzmir'in de yer aldığı toplam 42 şehirdeki 462 arsa açık artırma ile satışa çıkarıldı.

İstanbul'da yarın yapılacak miting nedeni ile İstanbul Havalimanı metro hattı ve Marmaray ücretsiz olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği karar ile yarın yapılacak olan Büyük Filistin mitinginde ulaşımın hızlı bir şekilde sağlanması için sağlanabilmesi için İstanbul'da havalimanı metro hattı ve Marmaray, Ankara'da Başkentray ve İzmir'de ise İZBAN seferleri ücretsiz olacak.

TOKİ'den 42 ilde büyük fırsat! Resmen açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın!

Çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara, İstanbul ve İzmir'in de bulunduğu toplam 42 ildeki 462 arsa açık artırma ile satışa sunuldu.

29 Ekim'de toplu taşımalar ücretsiz olacak

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Ankara, İstanbul ve İzmir'de raylı sistemle yapılan toplu taşıma hizmetleri ücretsiz olacak. Konuya ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı bugün Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ 42 ilde 462 arsayı satışa çıkardı! Aralarında İstanbul, Ankara ve İzmir de var!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara, İstanbul ve İzmir'in de yer aldığı bulunduğu toplam 42 ildeki 462 arsa açık artırma ile satılacak.

Özel ders fiyatları yüzde 80 arttı!

İnternet servis platformu Armut.com; Ankara, İstanbul ve İzmir’de özel ders fiyatları değerlendirerek, fiyatların geçen yılın Eylül ayına oranla ortalama yüzde 80 arttığını bildirdi.

İstanbul ve İzmir'de su altında kalacak ilçeler tek tek açıklandı! Sahil şeridine dikkat! Tarih verildi! 

80 yıl sonra İstanbul ve İzmir'de sahil şeridinin sular altında kalabileceği gündeme geldi. İstanbul ve İzmir'deki su altında kalacak ilçeler tek tek açıklandı. Peki hangi ilçeler etkilenecek? 

İstanbul ve İzmir projeleri Haberi

İstanbul ve İzmir projeleri

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, kazandıran İstanbul semtlerini şöyle sıraladı; "Avrupa yakasında Beylikdüzü, Esenyurt, Başakşehir ve Halkalı'dan ev alanlar çok kazandı. Beylikdüzü'nde bugün daire alsanız, 1 sene sonra yüzde 25 kazanırsınız. Anadolu yakasında ise Pendik, Sancaktepe ve Kartal kazandırıyor." 



2016'da yeni evler olacak 


Demir İnşaat, 2016'da 4 yeni projenin startını vermeye hazırlanıyor. Bu projelerden İzmir Gaziemir'deki 500 daireden oluşacak. Nisan ayında satışa çıkacak projenin yatırım maliyeti 130 milyon lira. İstanbul Seyrantepe ise, bir kentsel dönüşüm projesi. 500 dairelik projenin yatırım maliyeti 100 milyon lira. İstanbul Göktürk Evleri'nin de Aralık ayında satışa çıkarılması hedefleniyor. 125 milyon liralık projeden 185 milyon liralık hasılat bekleniyor. İstanbul Levent projesi Gültepe'de olacak. 600 milyon liralık yatırıma sahip projenin 2017'nin ilk çeyreğinde temeli atılacak. 



KONUT FİYATLARI...