29 / 04 / 2024

İstanbul yeni tramvay hatları

İstanbul yeni tramvay hatları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, yeni yılda yapılacak projelerin bütçesini hazırladı. 3 yeni tünel ve Eminönü- Alibeyköy arasına tramvay en dikkat çekenler arasında.

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı 3 gün sonra açılıyor!

İstanbul halkının uzun süredir beklediği  Alibeyköy-Eminönü Tramvay Hattı için geri sayım başladı. Yeni tramvay hattı 1 Ocak'ta hizmete açılacak. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya'nın yeni tramvay hattını test etti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya’da yeni yapılan tramvay hattını açtı ve test sürüşü yaptı. Vatman koltuğuna oturan Erdoğan, tramvayı Sakarya Bulvarı Durağı'na kadar kullandı...

İstanbul Yeni Havalimanı'nda gürültü önlemi alındı!

29 Ekim'de resmi açılışı yapılacak olan uçak ve yolcu trafiği ile de dikkat çekecek İstanbul Yeni Havalimanı'nda (İYH) gürültü önleme usulleri uygulanacak.

3. Havalimanı uyanık girişimcilerin yeni hedefi oldu!

"Uyanık" girişimciler, resmi açılışı 29 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek olan İstanbul Yeni Havalimanı’nın sosyal medyada paylaşılan "isim tahminleri" ile ilgili alan adlarını (domain) topladı.

İstanbul Yeni Havalimanı'na nasıl gidilir?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, 29 Ekim'de hizmete açılacak İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım detaylarını paylaştı. Turhan, havalimanına İstanbul'un farklı noktalarından toplu ulaşımla 38 ila 60 dakika arasında gidilebileceğini söyledi.

İstanbul Yeni Havalimanı’nda otopark 2 ay ücretsiz!

29 Ekim'de açılacak İstanbul Yeni Havalimanı’na özel araçlarıyla gelen yolcular 30 Aralık'a kadar havalimanı otoparkından ücretsizolarak faydalanabilecek...

Yeni Havalimanı'nda toplu ulaşım iki ay boyunca yüzde 50 indirimli olacak!

29 Ekim'de açılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı'na ulaşım ile ilgili İBB Başkanı Mevlüt Uysal, "Yeni Havalimanı’nda toplu ulaşım iki ay boyunca yüzde 50 indirimli olacak." dedi...

İstanbul yeni havalimanının aydınlatması Günsan’a emanet!

Türkiye’nin en önemli projeleri arasında yer alan İstanbul yeni havalimanının aydınlatma kontrolünü Günsan üstlendi. Günsan yeni havalimanında Eqona, Nemliyer ve modüler seri model anahtar ve priz ürünleriyle yer alacak.

İstanbul Yeni Havalimanı havadan fotoğraflandı!

29 Ekim'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını yapacağı İstanbul Yeni Havalimanı'nda ilk kez yer radarları kullanılacak. İstanbul Yeni Havalimanı havadan fotoğraflandı... 

İstanbul Yeni Havalimanı açılışına sayılı günler kaldı!

29 Ekim’de ilk fazı açılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı, büyüklüğünden altyapısına kadar pek çok alanda ilklerin Havalimanı olacak. THY’nin uçuş noktalarına eklenen havalimanı tamamlandığında dünyanın en büyüğü olacak. 

İstanbul Yeni Havalimanı THY'nin uçuş noktaları arasına eklendi!

Açılış için gün sayan İstanbul Yeni Havalimanı, Türk Hava Yolları'nın (THY) internet sitesindeki uçuş noktalarına eklendi. Buna göre, online bilet satışına başlandı.

İstanbul Yeni Havalimanı ilkleriyle tarihe geçecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 29 Ekim'de ilk fazı hizmete alınacak İstanbul Yeni Havalimanı, büyüklüğünden altyapısına, güvenlik sistemlerinden mimarisine kadar pek çok alana ilkleriyle damga vuracak...

İstanbul Yeni Havalimanı 1 hafta sonra açılacak!

Toplam 7.5 milyar Euro harcanarak inşa edilen İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına 1 hafta kaldı. İlk planda 90 milyon yolcuya hizmet vermesi beklenen projede ilk sefer 31 Ekim'de yapılacak.

İstanbul yeni tramvay hatları Haberi

İstanbul yeni tramvay hatları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, yeni yılda yapılacak projelerin bütçesini hazırladı. 3 yeni tünel ve Eminönü- Alibeyköy arasına tramvay en dikkat çekenler arasında. İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2016 projelerini açıkladı. Bunlardan en dikkat çekenleri İstanbul'a inşa edilecek 3 yeni tünel. Dolmabahçe'den Fulya’ya 2 kilometrelik, Fulya'dan Levazım'a 4 kilometrelik, Levazım'dan da Baltalimanı'na 6 kilometrelik birbirleriyle bağlantılı karayolu tünelleri planlanıyor. 




Eminönü otobüs duraklarından Alibeyköy Cep Otogarı’na da bir tramvay hattı inşa edilecek. Haliç kıyısı boyunca ilerleyecek 10 kilometre uzunluğundaki hat için toplam 492 milyon lira ayrıldı ve projenin 4 yılda bitirilmesi hedefleniyor. Toplu taşıma araçlarında bir yenilik de minibüs ve taksi dolmuşlarda olacak. 2016 yılında, minibüs ve taksi dolmuşların yüzde 100'ünde İstanbul Kart kullanılması hedefleniyor. İstiklal Caddesi'nde yeni bir düzenleme olacak. İnşaat çalışmaları için...