02 / 05 / 2024

istanbula 60 Yeni Okul Spor Salonu mu inşa edilecek

istanbula 60 Yeni Okul Spor Salonu mu inşa edilecek

“60 Yeni Okul Spor Salonu’nun Temel Atma ve Genç Şampiyonlar Ödül Töreninde” konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Spor, hiçbir çıkar ve kaygı gütmez. Bu nedenle bir kardeşlik çağrısıdır” diye konuştu.

60 bin konutun dönüştüğü Esenler'e bin yeni konut müjdesi!

İlçede hayata geçireceği projelerini tek tek açıklayan Esenler Belediye Başkanı ve AK Parti'nin Esenler Belediye Başkan adayı Mehmet Tevfik Göksu, 60 bin konutun dönüştüğü Esenler'e bin yeni konut müjdesi verdi. 

Tarihi fırsat Yeni Levent'te! 60 ay 1,99 faizle!

Yeni Levent projesi DAP Gayrimenkul Geliştirme imzası taşıyor. "Tarihi fırsat Yeni Levent'te" şeklinde lanse edilen kampanya kapsamında 60 ay 1,99 faiz imkanı sağlanıyor.

DAP Yeni Levent’te 1.99 faizli 60 ay vadeli konut fırsatı! 

DAP Gayrimenkul Geliştirme tarafından hayata geçirilen Yeni Levent’te atışlar devam ediyor. Yeni Levent’te ev almak isteyenlere 1.99 faizli 60 ay vadeli konut fırsatı sağlanıyor. 

Trafik cezalarına dev zam! Cezalar yüzde 60'a kadar artacak! İşte yeni ceza tutarları...

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2024 yılı vergi, harç ve cezalara uygulanmak üzere 2023 yılına yönelik yeniden değerleme oranına esas olan veriyi açıkladı. Buna göre trafik cezaları yüzde 60'a kadar artacak. İşte yeni ceza tutarları...

Başkent İnşaat'tan Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya! Elite Residence 60 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Başkent İnşaat tarafından  Ankara Yenimahalle'de yükselen Elite Residence projesinde Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya başladı. Yeni satışa çıkan projede 60 ay vade fırsatı bulunuyor. İşte Elite Residence ile ilgili detaylar...

Bakyapı'dan Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut! Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla!

Bakyapı tarafından Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut geliyor. Bakyapı imzasıyla yükselen Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı'ndan 65 yaş üstüne müjde: 60 proje değerlendiriliyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş Yaşlı Destek Programı'na ilişkin açıklama yaptı. Göktaş, Yaşlı Destek Programı'nı (YADES) Türkiye genelinde yaygınlaştırma çalışmaları kapsamında 60 yeni proje başvurusu alındığını aktardı. 

PTT'den 2023 yılında iş fırsatı: Türkiye genelinde 81 ilde 60 bin yeni personel alınacak!

PTT, 2023 yılında işe alım sürecini başlatmaya hazırlanıyor. PTT bu yıl 60 bin yeni personel almayı planlıyor. Uzun zamandır beklenen bu personel alım ilan sonunda duyuruluyor. Şu an 81 ilde PTT iş başvuru platformu aktif olarak kullanılabiliyor. İşte detaylar...

Ünlü iş adamı 60 bin TL'ye oturan kiracısını hava parası vererek çıkardı! Evinin yeni kira bedeli ise dudak uçuklattı

Ünlü işadamı Fırat Yiğit, İstanbul'un Bebek semtinde 60 bin liraya oturan kiracısını çıkarmak için 2 milyon TL hava parası vermeyi teklif etti. Kiracı ise kabul etti. İşadamı, aynı evi tekrar kiraya verecek. Evin yeni kiralık bedeli ise görenlerin dudağını uçuklattı...

Servis ücretlerine bir zam daha geliyor: Yüzde 60'ın ardından yeni zam yolda

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında alınan kararla okul servis ücretlerine yüzde 60 oranında zam yapılarak 792 liradan 1200 liraya yükseltilmişti. Fakat yeni bir zam daha geleceği öğrenildi. İşte detaylar...

Yüzde 60 zammın ardından İstanbul'da okul servis ücretlerine yeni zam geliyor!

İBB UKOME toplantısında okul servis ücretlerine yüzde 60'a yakın zam yapılarak 792 lira olan ücret 1200 liraya yükselmişti. İstanbul Umum Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Günhan Sinar, ocaktan önce yeni zammın yolda olduğunu söyledi. 

Hyundai Tuscon'a bu ay da tam 60 bin TL zam geldi! Tuscon’un yeni fiyatını duyanlar resmen şoke oldu!

Türkiye’de geniş bir pazara sahip olan Hyundai, mayıs ayı kapsamında fiyatlarında değişikliğe gitti. Bu doğrultuda, Tuscon'un da fiyatı da tamı tamına 60 bin TL zamlandı. Peki, Hyundai Tuscon'un yeni fiyatı ne kadar oldu? 11 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Yeni yıl hediyeniz hazır mı? Emel pırlantada tam tamına yüzde 60 indirim başladı! 29 Aralık 2022 fiyat listesi

Yeni yıl hediyesi arayanlar için Emel Pırlanta tam tamına yüzde 60 indirim kampanyasını duyurdu. Yılbaşı hediyeniz hazır mı? Cevabı ''hayır'' olanlar için işte Emel Pırlanta 29 Aralık 2022 fiyat listesi.

istanbula 60 Yeni Okul Spor Salonu mu inşa edilecek Haberi

istanbula 60 Yeni Okul Spor Salonu mu inşa edilecek


Sporun ve sporcunun yanında olan Büyükşehir’den 60 yeni spor salonu daha


“60 Yeni Okul Spor Salonu’nun Temel Atma ve Genç Şampiyonlar Ödül Töreninde” konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Spor, hiçbir çıkar ve kaygı gütmez. Bu nedenle bir kardeşlik çağrısıdır” diye konuştu.


Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenen törene Olimpiyat’larda göğsümüzü kabartan eski ve yeni sporcularımızda şeref konuğu olarak katıldı.


Başkan Topbaş 2005 yılında Atina Olimpiyatları’na Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte gittiklerini ve Türkiye’yi sadece 68 sporcunun temsil ettiğini hatırlatan Başkan Topbaş, “Bunu görünce çok üzüldüm. Ve bu sporcu sayımızı nasıl daha arttırabilirizin arayışı içine girdik. İstanbul’daki okullarımızda bahçesi müsait olanlara spor salonları yapmaya başladık. Ve buradan yetişen öğrencilerimiz göğsümüzü kabartacak başarılara imza atmaya başladılar” diye konuştu.


Başkan Topbaş göreve geldikleri günden bu...