29 / 04 / 2024

istanbulda emlak pazarlamacıları

istanbulda emlak pazarlamacıları

Güneyde yazlıklarda uygulanan İspanya modelini örnek alan inşaat şirketleri, konutlarını kira taahhüdü ile pazarlıyor. Emlak pazarlamacıları, İstanbul'daki konutları da kısa süreli kiralama yapmak üzere programına aldı.

Çarpıcı rapor! Çin'de emlak satışları yüzde 50'den fazla düşecek!

China Real Estate Information Corp. tarafından açıklanan verilere göre son dönemlerde yaşadığı gayrimenkul kriziyle gündeme gelen Çin'de emlak satışları nın yüzde 50'den fazla düşeceğini belirtti.

Emlak satışlarında rekor! Gayrimenkulde istihdam 122 bine ulaştı

Türkiye'de, 'gayrimenkul faaliyetleri' sektöründe ücretli çalışan sayısı 122 bin 224 kişiye ulaşarak tarihin en yüksek seviyesine çıktı. İstanbul Ticaret Odası (İTO) Gayrimenkul Hizmetleri Meslek Komitesi Başkanı Hakan Akdoğan bunu değerlendirdi. 

Deprem olasılığı tercih değiştirtti! İki ilde emlak satışları patladı

Son depremlerin ardından olası İstanbul depremi endişesi, Edirne ve Kırklareli'nde emlak satışlarında artışları patlattı. İşte tüm detaylar...

Emlak Bankası Yönetim Kurulu Eski Üyesi Galip Altıay vefat etti!

Emlak Bankalılar Yönetim Kurulu Eski Üyesi Galip Altıay hayatını kaybetti

Emlak borçları yapılandırmasında son tarih 31 Ağustos! 

Milli Emlak Genel Tebliğ'inde vadesi geçen bazı ödemeler için yapılandırma olanağı tanındı. Yeni yapılandırma için son başvuru tarihi 31 Ağustos. 

Milli Emlak borçlarına yapılandırma müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Milli Emlak Genel Tebliği'ne göre; borcu olan vatandaşlara yapılandırma imkanı tanındı. 

Rusya'da ticari emlak yatırımına talep azalıyor!

Rusya’da ticari emlak yatırımları son beş yılın en düşük seviyesine düştü. Buna göre, 2021’in ilk çeyreğinde arazi ve ticari emlak satışlarının toplam hacmi, önceki yıla göre 1 milyar ruble azaldı.

Türklere Amerika'da konut sahibi olma fırsatı!

Amerika'nın emlak broker'larından International Realtors Group ile Cengiz Bayırlı'nın kurucusu olduğu Property Invest USA şirketi birleşti. Birleşmeyle birlikte portföyü çoğaltan ortaklar, Türk yatırımcılara cazip fiyatlı ve üç yıl kira garantili ev satın alma imkanı sunuyor.

Alanya'da emlak satışlarına pandemi dopingi!

Koronavirüs pandemisinin başlamasıyla duraklama dönemine giren konut satışları Alanya'da daha çok arttı. Tüm dünyada alışkanlıklar değişirken, doğası ve iklimiyle dikkat çeken Alanya’ya ilgiyi arttırdı.

TEVAK'ın acı günü! Yaşar Tüzüner vefat etti!

Emlak Bankalılar Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı'nın (TEVAK) mütevelli üyesi Yaşar Tüzüner vefat etti.

Suudi Arabistan'ın ambargosu emlak satışlarını vurdu!

Suudi Arabistan yönetiminin Türkiye'deki vatandaşlara ev almamaları yönündeki baskı ülkedeki emlak piyasasını olumsuz etkiledi. İddialara göre Araplar Türkiye'deki gayrimenkul yatırımlarına son verdi.

Samsun'da zirveyi gören emlak satışları durakladı!

Samsun Tüm Emlakçılar Meslek Odası (SATEM) Başkanı Mevlüt Oral, konut kredi faizlerinin düşüşüyle zirveyi gören emlak satışlarının kredi faiz oranlarının yükselmesinden sonra duraksamaya girdiğini söyledi.

Emlak Avcıları Türkiye programı geliyor!

TLC’nin ilgi gören programlarının başında gelen Emlak Avcıları programı Türkiye'ye geliyor...

istanbulda emlak pazarlamacıları Haberi

istanbulda emlak pazarlamacıları


Güneyde yazlıklar için geliştirilen ve İspanya modeli adı ile bilinen haftalık kiralamalar yeni inşaat projelerine de örnek oldu.


Artık, Bodrum ağırlıklı olarak inşa edilen pek çok projede inşaat şirketleri alıcıya evin bedelinin yüzde 5 ile 10'u arasındaki bir rakamı yıllık kira geliri olarak taahhüt ederek pazarlıyor. Hem konut yatırımcısı hem de turistler için avantajlı olan bu modelin Türkiye'deki kapsama alanı da genişliyor. Yabancı müşterilerin ve operatörlerin talepleri nedeniyle emlak pazarlamacıları İstanbul'daki konutları da kısa süreli kiralama yapmak üzere programına aldı. Avrupa'da ev turizmine yön veren TUI Grubu'na ait Wolters Reisen ile İsviçre'nin Migros Grubu'na ait Interhome'un Türkiye Temsilcisi olan Mea Villa şirketinin Genel Müdürü Erdoğan Sivritepe 3 yıldır yabancı partner'lerinden kendilerine...