07 / 05 / 2024

istanbulun ana alışveriş caddeleri

istanbulun ana alışveriş caddeleri

Cushman&Wakefield Türkiye, 'İstanbul Alışveriş Caddeleri’ raporunun 4'ncüsünü yayınladı. Rapora göre, İstanbul'da ana alışveriş caddeleri, döviz kurundaki dalgalanmalar, ekonomik baskılar, ve kentsel yenileme çalışmaları göz önüne alındığında bir süre daha kırılgan olmaya devam edecek.

İstanbul'daki ana alışveriş caddeleri Kovid-19'dan nasıl etkilendi?

Cushman - Wakefield Türkiye, 'İstanbul Alışveriş Caddeleri’ raporunun 7'ncisini yayınladı. Rapora göre, ana cadde pazarı Kovid-19 salgınından olumsuz yönde etkilendi. Ancak, İstanbul ana alışveriş cadde mağazalarında önümüzdeki süreçte AVM'lerden daha fazla toparlanma olacağı belirtiliyor.

İstanbul'un alışveriş caddeleri olumlu sinyaller veriyor!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden Cushman & Wakefield’ın, İstanbul'un 3 ana caddesini inceleyen altıncı İstanbul Alışveriş Caddeleri Raporu yayınladı…

Türkiye'nin alışveriş haritası!

Aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 18 ülkede hediye alışverişi tercihleri araştırıldı. Bu araştırmaya göre, Türkiye'de her 6 kişiden 1'i sevdikleri için hediye almaya 3 ay önceden başlıyor, 10 kişiden 4'ü ise alışverişi son ana bırakanlardan.

İstanbul'daki ana alışveriş caddeleri bir süre daha kırılgan olacak!

Cushman&Wakefield Türkiye, 'İstanbul Alışveriş Caddeleri’ raporunun 4'ncüsünü yayınladı. Rapora göre, İstanbul'da ana alışveriş caddeleri, döviz kurundaki dalgalanmalar, ekonomik baskılar, ve kentsel yenileme çalışmaları göz önüne alındığında bir süre daha kırılgan olmaya devam edecek.

Kuşadası Alışveriş ve Yaşam Merkezi kapılarını açtı!

Kuşadası ve çevresinin gözde yaşam merkezi olma konusunda en iddialı projelerden Kuşadası Alışveriş ve Yaşam Merkezi kapılarını açtı. Ana yatırmıcısı Klaıos İnşaat olan Kuşadası Alışveriş ve Yaşam Merkezi, yaklaşık 82 dönüm arazi üzerinde yer alıyor.

Pendik Çatısız Çarşı’da alışveriş çılgınlığı başlıyor!

İstanbul Anadolu Yakası’nın en büyük geleneksel çarşısı “Pendik Çatısız Çarşı”, 21-31 Aralık tarihleri arasında Dumankaya İnşaat’ın ana sponsorluğunda düzenlenecek indirim günleri ile alışveriş çılgınlığı başlatıyor....

Adese Alışveriş Merkezleri Tic. A.Ş halka açılıyor

İttifak Holding grup şirketlerinden Adese Alışveriş Merkezleri Tic.A.Ş.'nin Halka Açılması ile İlgili Olarak Ana Sözleşme Değişikliği hakkında karar alınmasıyla ilgili açıklama yapıldı

Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi görücüye çıktı!

Alışveriş, Kültür ve Eğlence'nin gerçek anlamda bir arada bulunduğu Kozyy AVM 22 Nisan'da açılıyor

Timaş Alışveriş Merkezi'ne nasıl gidilir?

Topkapı'da 35 bin metrekarelik alana sahip Timaş binası Türkiye'nin ilk spot alışveriş merkezi oldu

Beren Saat evi için alışveriş yaptı

Aşk-ı Memnu dizisinden oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çeken Beren Saat, evi için alışveriş yaptı

Mağazada çalan ‘hızlı müzik' alışverişi aceleye getiriyor

Milli Prodüktivite Merkezi'ni verimli alışverişin sırlarını araştırdı

Alışveriş merkezleri ciroları yüzde 16 arttı!

Alışveriş merkezleri (AVM) ocak ayı ciro endeksinin, geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 16 arttığı bildirildi

Dubai Alışveriş Merkezi boşaltıldı!

Dubai Alışveriş Merkezi'ndeki dev akvaryumun sızıntı yapması üzerine güvenlik önlemi olarak merkezin boşaltıldığı bildirildi

istanbulun ana alışveriş caddeleri Haberi

istanbulun ana alışveriş caddeleri

Cushman & Wakefield, İstanbul Alışveriş Caddeleri raporunun 4. yayınını sunmaktan memnuniyet duyar. İstanbul alışveriş caddelerinde perakende pazarı dinamiklerini anlamak amacıyla üç bölge için seçilmiş gösterge ve parametreler yıllık bazda analiz edilmiştir. Bunlar; perakende stoku, ulusal/uluslararası ve hazır giyim/lüks markalar açısından perakende kategori ayrımı yıllık kiralama hacmi, son on iki ayda gerçekleşen yeni perakendeci girişleri ve cadde yaya trafiği sayımıdır. Bütün sonuçlar bir önceki yılın aynı dönemi ile karşılaştırılmış olup, genel pazar eğilim ve dinamiklerini yansıtmak için yorumlanmıştır.


İstanbul'daki başlıca ana caddelerin özellikleri:


1- Avrupa Yakası’nda İstiklal Caddesi İstanbul’un en işlek yayalaştırılmış caddesi olup, çok sayıda uluslararası ve ulusal perakendecilerin yanı sıra müzelere, tiyatrolara, restoranlara ve elçiliklere ev sahipliği yapmaktadır.
2- Avrupa Yakası’ndaki Nişantaşı Bölgesi 4 ana caddeden oluşmaktadır: Rumeli,...