28 / 04 / 2024

İstanbulun beş yüzüncü fetih programı

İstanbulun beş yüzüncü fetih programı

1943 yılında fethin 500. yıldönümü münasebetiyle İstanbul Radyosu'na bir konuşma yapan Vali Kırdar, yaptığı konuşmada Belediye'nin müstakbel imar programını çizmiş ve konuşmadaki esaslar, bir çalışma programı halini almış.

Beklenen büyük İstanbul depreminde beş yüz bin bina hasar alacak!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın düzenlediği Kentsel Dönüşüm Paneli’nde önemli açıklamalar yaptı. Başkan Çalık 1999 yılı öncesi yapılan yapıların dönüştürülmesi gerektiğini söyledi.

Konut sahiplerine müjdeli haber! Son beş yılda ödenen emlak vergileri iade ediliyor! İşte yapılması gerekenler...

Konut sahiplerinin yüzünü güldürecek son dakika haberi emlak vergisinden geldi. Tapu sahipleri, son beş yılda ödedikleri emlak vergilerini geri alabilecek. Peki kimler emlak vergisini geri alabilecek? İşte ayrıntılar...

Bakan Özhaseki: ‘TOKİ bizim yüz akımız oldu’

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki deprem konutlarına ve yerinde dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Özhaseki, "Güya beğenmezlerdi. Ama şimdi TOKİ bizim yüz akımız oldu” dedi.

Beşyıldız Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beşyıldız Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yıldız ve Yunus Emre Yıldız ortaklığında kuruldu.

Arçelik'ten yüzüncü yıla özel kampanya fırsatı! Buzdolabı, derin dondurucu, fırın 3 Mart 2023 fiyat listesi...

Arçelik'te yüzüncü yıla özel kampanya! Arçelik'te hangi ürünler kampanyaya dahil? Arçelik'te Buzdolabı, derin dondurucu, fırın fiyatları ne kadar?

Emel Pırlanta'da beştaş pırlanta yüzüklerin fiyatı aniden düştü! Yüzde 60 indirim! 24 Şubat 2023 fiyat listesi...

Emel Pırlanta, beştaş pırlanta yüzüklere yüzde 60 indirim uygulandı. Peki, Emel Pırlanta​​​​​​​'da  beştaş  pırlanta yüzük fiyatları kaç TL? İşte 24 Şubat 2023 Emel Pırlanta beştaş pırlanta yüzük fiyat listesi...

Altınçizgi'de baget pırlanta yüzük 5,199 TL, baget pırlanta beştaş yüzük 6,199 TL! Altınçizgi 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Altınçizgi'de baget pırlanta yüzük 5,199 TL, baget pırlanta beştaş yüzük 6,199 TL'den satışa sunuluyor. Peki Altınçizgi'de pırlanta baget küpe ve baget kolye fiyatları ne kadar? Altınçizgi 7 Şubat 2023 fiyat listesi.

Altınbaş'tan beştaş yüzüklere çılgın son dakika indirimi! 4 Şubat 2023 fiyat listesi...

Altınbaş'tan müjde üzerine müjde geldi! Altınbaş, beştaş yüzüklere yüzde 40'a varan indirim yaptı. Peki, Altınbaş'ta beştaş pırlanta yüzük fiyatı ne kadar? Beştaş pırlanta yüzükler kaç TL? İşte 4 Şubat 2023 beştaş pırlanta yüzük fiyat listesi...

Dev Sevgililer Günü İndirimi! Pırlanta kalp tek taş yüzük 1.590 TL’ye indi! 24 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Seçili pırlanta takı modellerinde yüzde 55 indirim başlatan Lova’nın indirime giren ürünleri arasında baget pırlanta yüzükler, efektli pırlanta beştaş yüzükler, pırlantalı küpeler ve kolyeler de yer alıyor.

Altınçizgi'de beştaş pırlanta yüzük 19 bin 375 TL'den 9 bin 687 TL'ye düştü! Dev indirim! 13 Ocak 2023 fiyat listesi

Altınçizgi'de beştaş pırlanta yüzüklerde net yüzde 50 indirim kampanyası başladı. Peki Altınçizgi beştaş pırlanta yüzük fiyatları ne kadar? 13 Aralık 2023 Altınçizgi fiyat listesi.

Emel Pırlanta'da beştaş pırlanta yüzüklerin fiyatı birden düştü! Yüzde 60 indirim! 7 Ocak 2023 fiyat listesi...

Emel Pırlanta, beştaş pırlanta yüzüklere yüzde 60 indirim uygulandı. Peki, Emel Pırlanta​​​​​​​'da  beştaş  pırlanta yüzük fiyatları kaç TL? İşte 7 Ocak 2023 Emel Pırlanta beştaş pırlanta yüzük fiyat listesi...

Altınbaş'ta beştaş pırlanta yüzüklere indirim müjdesi! 4 Ocak 2023 fiyat listesi...

Altınbaş'ta beştaş pırlanta yüzüklere yüzde 40'a varan indirim uygulandı. Bu fırsatı sakın kaçırmayın, siz de faydalanın! Peki, Altınbaş'ta  beştaş  pırlanta yüzük fiyatları kaç TL? İşte 4 Ocak 2023 Altınbaş beştaş pırlanta yüzük fiyat listesi...

En trendler arasında yer alan renkli taşlı yüzükler ne kadar? Altınbaş 9 Aralık 2022 fiyat listesi

Altınbaş'ın en trend yüzükleri arasında yer alan ve büyük beğeni toplayan renkli taşlı yüzüklerin fiyatları merak ediliyor. İşte Altınbaş 9 Aralık 2022 fiyat listesi.

İstanbulun beş yüzüncü fetih programı Haberi

İstanbulun beş yüzüncü fetih programı



İmar hareketi


Yeni planlar hazırlanacak


    İstanbul'un beş yüzüncü yıldönümü münasebetiyle, Vali ve Belediye Reisi Dr. Lütfi Kırdar, önümüzdeki dokuz, on sene için yapılacak imar hareketleri ve işleri etrafında geçenlerde İstanbul Radyosu'nda izahat vermişti. Belediyenin müstakbel imar programını çizen bu nutuktaki esaslar, İmar Müdürlüğü tarafından bir çalışma programı halini almıştır. Dr. Lütfi Kırdar'ın temas ettiği işlerin senelere taksimi ile ona göre tahsisat ayrılması düşünülüyor.

    Belediye İmar Müdürlüğü, bütün işlerin etüdüne başlamıştır. İmar Müdürlüğü'ndeki mühendis ve mimarlar bu işlerin avan projesini hazırlayacaklar ve son kati şeklini almak üzere şehircilik mütehassısı B. Prost'a vereceklerdir.

    Planlar belediye reislik...