02 / 05 / 2024

İstanbulun en çapkın semtleri

İstanbulun en çapkın semtleri

Happn isimli uygulamanın kullanıcıları, en çok tanışılan yerleri Bağdat Caddesi, Barbaros Bulvarı ve Atatürk Havalimanı olarak sıralıyor.

2002'de en düşük emekli maaşıyla 12 gram altın alınabiliyorken bu yıl 4,6 gram altın alınabiliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada emekli maaşlarının 150 katına çıktığını söylemişti ancak resmi olarak açıklanan veriler emeklinin her geçen gün fakirleştiğini ortaya çıkardı.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2'nci pisti yarın açılacak...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, açılışın Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılacağını kaydederek, "Yarın, ülkemizin havacılık alanındaki en önemli projelerinden birini daha başarı ile tamamlamanın gururunu yaşayacağız." diye konuştu. İşte haberin detayları...

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pisti 25 Aralık'ta açılıyor! 2024'e iki pistle girecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pistinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla 25 Aralık Pazartesi günü açılacağını duyurdu. İşte detaylar...

Bu şehirlerdeki konut kira fiyatları İstanbul'daki kiraların yarısı kadar! İşte kira fiyatlarının en ucuz olduğu iller..

Ülke genelinde yaşam maliyetleri her geçen gün artarken, barınma en büyük sorun olarak gündemde yer alıyor. Yüksek konut kira fiyatları vatandaşların omuzlarında büyük yük haline geldi. Özellikle İstanbul'daki kiralar cep yakmaya başladı.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pist inşaatı tamam! Bakan Uraloğlu: Çok yakında açılacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, havalimanları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pist inşaatının tamamlandığını ve yakında açılacağını aktaran Uraloğlu, Çukurova Havalimanı için de tarih verdi. 

Ev fiyatlarını geçen karavanlarda talep patlaması yaşandı!

Karavan kültürü her geçen gün artıyor. 200 bin liradan başlayan karavan fiyatları 6 milyon liraya kadar yükseliyor. Ev fiyatını geçen karavanlara talep olukça fazla.

Dacia'dan bu yılın en çılgın kampanyası! Duster fiyatları otomobil sektörünü yıktı geçti! 

Yeni otomobil almak isteyen kişiler otomotiv markalarının kampanyalarını mercek altına aldı. Dacia'dan bu yılın en çılgın kampanyası! Duster fiyatları otomobil sektörünü yıktı geçti. İşte detaylar...

Altında kırmızı alarm! Dünyaca ünlü analiz uyardı! Altın 2023 yılının en düşük seviyesine gerileyecek

ABD Merkez Bankası faiz kararından sonra düşüşe geçen altın fiyatları gündemden düşmüyor. Vatandaşlar ''altın fiyatları yükselecek mi?'' sorusunu araştırırken dünyaca ünlü analizden korkutan açıklama geldi.

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pisti için geri sayım başladı! Açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yapımında sona gelinen Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pistini inceledi. Pisti tamamlanan Sabiha Gökçen Havalimanı’nın açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak.

Okul servis ücretleri tavan yaptı: En yakın mesafe İstanbul'da 11 bin 310, Ankara'da 10 bin 400 TL oldu! 

Okul servisi ücretlerinde yaşanan artış, okulların açılmasıyla yeniden gündeme geldi. Açıklanan rakamlara göre, en yakın mesafe İstanbul'da 11 bin 310, Ankara'da 10 bin 400 TL oldu. İşte ayrıntılar...

Otomobil fiyatları uçtu, vatandaşın yönelimi değişti! En ucuz 125 CC motosikletlerin fiyatı belli oldu

Türkiye'de sıfır araba fiyat listesi yanı sıra motosiklet fiyatları da her geçen gün yükseliyor. Türkiye’de satılan en ucuz 125 CC motosikletlerin fiyat listesi belli oldu. İşte fiyat listesi...

Haziran ayının en hızlı orta segment android telefonları!

Haziran ayında AnTuTu, en yüksek performans gösteren 10 orta segment Android telefonunu açıkladı. Geçen ayın performans lideri ise hangi telefon olduğu belirtilmedi.

Atağa geçen doların fırlayacağı tarih belli oldu! O gün ekranlar patlayacak, dövizciler dolup taşacak

Dün kapanışını 20,45 TL'den yapan dolar kuru bugün yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Bugün dolar ne kadar oldu? Dolar kaç lira? soruları gündemde yer alıyor. Bununla birlikte doların ne kadar olacağı ise merak ediliyor. Atağa geçen doların fırlayacağı geçeceği tarih belli oldu!

İstanbulun en çapkın semtleri Haberi

İstanbulun en çapkın semtleri

Tanışma uygulaması Happn'ın verilerine göre, İstanbul'da en çok tanışma Tarihi Yarımada'ya ev sahipliği yapan Fatih ilçesinde gerçekleşiyor. Bağdat Caddesi, Barbaros Bulvarı ve Atatürk Havalimanı da listenin ilk sıralarında.


1-) Fatih'i diğer semtlere bağlayan Vatan Caddesi ve Macar Kardeşler Caddeleri de en çok tanışma yaşanan noktalar arasında yer alıyor.


2-) Tarihi Yarımada’nın ardından en popüler ikinci bölgeyi, Anadolu Yakası’nın sahil hattındaki üç komşu ilçesi Kadıköy, Üsküdar ve Maltepe oluşturuyor.


3-) Üçüncü sırada ise Avrupa yakasının gözde semtlerinden Şişli-Beşiktaş hattındaki semtler ve caddeler yer alıyor.


4-) En çok tanışma yaşanan bölgeler arasında dördüncü sıradaysa Bahçelievler -Yeşilköy hattındaki semt ve caddeler yer alıyor.


Bahçelievler-Yeşilköy bölgesinin en popüler tanışma noktası, her gün on binlerce kişiyi ağırlayan İstanbul Atatürk Havalimanı.


Sputnik...