10 / 05 / 2024

istanbulun ilçeleri imar plan tadilatı

istanbulun ilçeleri imar plan tadilatı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Mart ayı Meclis toplantılarında hangi konuları görüşeceğinin listesini açıkladı. Büyükşehir, İstanbul'da hangi ilçe ve mahallelerin uygulama imar planlarında değişiklik yapılması tekliflerini görüşeceğini bildirdi...

İstanbul'un en büyük ilçeleri arasında geliyor! Yabancı ve yerli yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

İstanbul'un Pendik ilçesinde konut projelerinin yüksemesi yatırıcmıların dikkatini çekmeye başladı. Yatırımcılar Pendik'e yçnelmeye başladı.

Sakarya’da konutta en fazla kazandıran ilçeler!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan Sakarya'da konut yatırımında en fazla kazandıran ilçeleri açıkladı. İşte o ilçeler...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı duyurdu: Ankara'nın o ilçesindeki imar planı revizyonu kesinleşmeden iptal edildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde 'Özel Çevre Koruma Bölgesi' içinde yer alan 'Kentsel Gelişme Alanına' ilişkin imar planı revizyonuna yönelik verilen teklifi iptal etti.

TÜİK açıkladı! Türkiye'nin 82. ili olmaya aday ilçeler hangileri?

TÜİK tarafından açıklanan son veriler kapsamında Türkiye'nin 82. ili olmaya aday ilçeleri belli oldu. İstanbul'dan 3 ilçe birçok eli geride bırakarak listedeki yerini de aldı.

İstanbul'da en uygun konut nerede? İşte İstanbul'da konut fiyatlarının en düşük olduğu üç ilçe...

İstanbul'da yaşamak isteyenler konut fiyatları bakımından İstanbul'un en uygun ilçelerini araştırıyor. İşte İstanbul'un en uygun ilçeleri...

İl olmaya aday ilçeler belli oldu, vatandaş kendi listesini açıkladı

TÜİK verilerine göre, sekiz kriteri karşılayarak il olmaya aday olan ilçeler belli oldu. Aday ilçeleri açıklayan ekonomist Şenol Babuşcu’ya vatandaş kendi listesini açıkladı.

İstanbul'un o ilçesinde imar krizi: 35 yıllık evlerde oturanlar konut imarı ve dönüşüm istiyor!

Pendik'te Sanayi Mahallesi sakinleri yetkililere seslendi ve konut imarı ile kentsel dönüşüm talep etti. İşte detaylar...

İstanbul Anadolu Yakası'ndaki üç ilçeye tramvay geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Üsküdar-Kadıköy-Maltepe ilçeleri tramvay uygulamasının başlayacağını açıkladı. İmamoğlu, Anadolu Yakası’nda 3 ilçenin meydanlarını buluşturacak tramvayın fizibilite ve projesinde sona geldiklerini ifade etti.

İzmir'in en ucuz ilçeleri tek tek sıralandı!

İzmir'de yaşamak isteyenler kentteki en ucuz semtleri merak ediyor. Türkiye'nin en büyük üçüncü kenti olan İzmir'in en ucuz ilçeleri sıralandı. İşte o detaylar...

Konutta yıllık getirisi en yüksek ilçeler peş peşe sıralandı! Şampiyon Ankara'dan!

Endeksa, konutta yıllık getiri oranı en fazla olan ilçeleri peş peşe sıraladı. Araştırmada Türkiye’nin en kalabalık il ve ilçeleri mercek altına alındı. Konutta en yüksek getiri ise Ankara'dan oldu. 

Depremlerin ardından nüfusun arttığı o ilçede imar ve inşa çalışmalarına bir yenisi eklendi: 40 km'lik yol yatırımı!

Yeşilyurt Belediyesi, 81 mahallesinde hayata geçirdiği yatırımlarla Malatya’nın yeniden imar ve inşa sürecine önemli katkılar sunmaya devam ediyor. Depremlerin ardından nüfusun arttığı Kuyulu Mahallesinde 40 km'lik yol yatırımına imza atıldı. 

İzmir'deki Güzelbahçe ve Çeşme ilçelerinin imar planı askıya çıkarıldı!

Mülkiyeti Hazine’ye kayıtlı, İzmir’in Güzelbahçe ve Çeşme ilçelerindeki kimi parsellerin imar planları, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından değiştirilerek özelleştirme kapsamına alındı.

İstanbul'un en değerli ilçelerinde kira fiyatları kaç TL?

İstanbul Ticaret Odası tarafından paylaşılan verilere göre, İstanbul şehrinde konut kiralarının en yüksek olduğu ilçe Sarıyer olarak belirlendi. İşte İstanbul'un en prestijli ilçeleri ve bu ilçelerdeki kira fiyatları...

istanbulun ilçeleri imar plan tadilatı Haberi

istanbulun ilçeleri imar plan tadilatı


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı 10 Mart - 14 Mart 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek Mart Ayı Meclis Toplantıları gündemini açıkladı. 


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş imzalı davetiye ve Büyükşehir Belediye Meclisi'nde görüşülecek tekliflerin listesi şöyle; 


"23.07.2004 tarih ve 25531 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren, 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu’nun 13. maddesi gereğince “her ayın 2’nci haftası, 5 (beş) gün süreyle” toplanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisinin 6’ncı Seçim Dönemi, 5’ inci toplantı yılı, Mart Ayı Toplantıları, 10 Mart 2014 Pazartesi – 14 Mart 2014 Cuma tarihleri arasında yapılacaktır. 


Mart Ayı toplantılarının ilk birleşimi; 10 Mart 2014 Pazartesi Saat 14.00’de yapılacağından, belirtilen gün ve saatte Saraçhane’de bulunan Belediye Sarayı A Blok içindeki Meclis Toplantı Salonuna teşriflerinizi rica ederim."



TEKLİFLER: 


1. Bakırköy ilçesi,...