16 / 05 / 2024

İstanbulun tarihi geçitleri

İstanbulun tarihi geçitleri

1964 yılında, trafik tıkanıklığını önlemek için Unkapanı'nda Unkapanı Geçidi, Kararköy'de ise yeraltı geçidi inşa edilecekmiş. Yonca yaprağı biçimindeki Unkapanı Geçidi 4 milyon liraya mal olacakmış.

Altın fiyatları tarihi seviyeyi geçti! İslam Memiş, gram altın 2.500 TL olacak dedi!  İşte o tarih...

Altın fiyatları son zamanlarda tarihi seviyeyi geçti. Altının ons fiyatı 2083 dolar olurken Altın ve piyasa analisti İslam Memiş, ''gram altın 2.500 TL olacak'' dedi.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer doların 60 TL olacağı tarihi açıkladı! O gün kur patlaması yaşanacak, hazır olun!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den dolar kuruna yönelik açıklama geldi. Geçer, doların 60 TL olacağı tarihi açıkladı.

Selçuk Geçer 'bu işin lamı cimi yok' diyerek doların füze gibi fırlayacağı tarihi açıkladı!  Yüzyılın yükselişi olacak!

Ekonomist Selçuk Geçer, doların şu andaki konumunun çok değerli olduğunu belirterek,  doların yükseleceği tarihi ve geleceği zirveyi açıkladı.

Selçuk Geçer dolarda tarihi zirve için tarih verdi! O gün cebinde 1 doları bile olan köşeyi dönecek

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, piyasaları değerlendirerek dolarda tarihi zirve için tarih verdi. İşte doların şahlanacağı o tarih...

Selçuk Geçer'den tarihi zirve açılaması: Doları tutuşturacak hamleye çok az kaldı!

Dolar kurunda yükselişler milim milim devam ederken Selçuk Geçer'den tarihi zirve açılaması geldi. İşte Geçer'in dikkat eden açıklaması... 

Boğazlarda tarihi adım: Türk Boğazları'ndan geçiş ücretleri 5,5 kat arttı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, gemilerin Türk Boğazları'ndan geçiş ücretleri ile ilgili tarihi adımı açıkladı. Türk Boğazları'ndan geçiş ücretleri 5,5 kat arttı!

Dolar 20 TL'yi geçti! Doları bilen adam Selçuk Geçer doların 25 TL olacağı tarihi açıkladı!

Dolar 20 TL kuru seçimin ardından güne yükselişle başladı. Doları bilen adam Selçuk Geçer, doların 25 TL olacağı tarihi açıkladı. 

Doları bilen adam Selçuk Geçer doların patlayacağı tarihi açıkladı! Bu tarihi herkes not alsın

Dolar yorumları ile adını sıkça duyduğumuz ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların patlayacağı tarihi açıkladı. Bu tarihi herkes not alsın!

TOKİ sözleşmesi ne zaman olur? TOKİ sözleşme tarihi geçerse ne olur?

TOKİ’den konut almaya hak kazanan vatandaşlar, TOKİ konut sözleşmesine dair sorduğu soruların sayısını her geçen gün arttırmaktadır. İşte TOKİ sözleşmesine dair merak edilen sorular ve yanıtları!

Ramazan kolisi alacaklara önemli uyarı… Tarihi geçmiş ürünlere dikkat!

Marketlerin her yıl hazırladığı ve temel gıda ürünlerini içeren Ramazan yardım kolileri raflarda yerini alırken, Tüketici Dernekleri Federasyonu’ndan önemli bir uyarı geldi; “Kolilerin içini mutlaka kontrol edin.”

Aile Bakanlığı`ndan nefes kesen son dakika müjdesi! Çocuklu aileler yaşadı! Kimliği ile giden 1.700 TL alacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı`ndan yeni destek müjdesi geldi! Çocuklu ailelere 1.700 TL yardım yapılacak! Başvuru tarihi geçmeden faydalanın. İşte bütün ayrıntılar...

Ekonomist Selçuk Geçer doların füze gibi fırlayacağı asıl tarihi açıkladı! Bu rakamı görenler çalmadan oynayacak!

Dolar yorumları ile piyasaları kasıp kavuran ünlü ekonomist Selçuk Geçer doların füze gibi fırlayacağı asıl tarihi açıkladı! Bu rakamı görenler çalmadan oynayacak!

Avrasya Tüneli’nde tarihi rekor kırıldı. Tünelden az önce kaçıncı aracın geçtiği belli oldu!

Bundan 6 yıl önce açılan ve İstanbul’un Avrupa ile Anadolu yakasını deniz altından birbirine bağlayan Avrasya Tüneli ile ilgili tarihi bir an yaşandı. Bugün geçiş yaparken durdurulan bir araçla kutlama yapılarak büyük bir rekora imza atıldığı ortaya çıktı.

İstanbulun tarihi geçitleri Haberi

İstanbulun tarihi geçitleri

2 TRAFİK GEÇİDİNİN İNŞASI DA BAŞLIYOR.


Trafik tıkanıklığını önlemek için Unkapanı'nda Yonca Yaprağı, Karaköy'de de yeraltı geçidinin inşaatına ay başında başlanıyor.


UNKAPANI'NDA trafik çatışmasını önleyecek Yonca Yaprağı ile Karaköy yaya altgeçidinin inşasına mart başında başlanacaktır.

  Ankara'dan dönen Belediye Başkanı Haşim İşcan dün imar, fen işleri, imar planlama müdür ve müdür yardımcılarıyla bir toplantı yapmıştır. Toplantıda Karaköy yaya alt geçidi ve Unkapanı Yonca Yaprağı inşasına ait proje ve maketler üzerinde bilgi alan Belediye Başkanı,




 her ikisinin de, inşasına mart ayında başlanması için ilgililere direktif vermiştir.

  Unkapanı'nda Atatürk Köprüsü'nün bitiminden itibaren Saraçhane'ye doğru olan yolun 250 metrelik kısmı toprakla doldurulmak suretiyle yükseltilecek ve...