30 / 04 / 2024

işten çıkan konut kapıcıları 

işten çıkan konut kapıcıları 

Konutlarda görev yapan kapıcılar meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konut kapıcıları ile ilgili soru önergesi hazırladı..

Kendi isteğiyle işten ayrılan tazminat alabilir mi? SGK Uzmanı şartları tek tek açıkladı! 

Milyonlarca çalışan, kendilerinin işten ayrılmaları halinde kıdem tazminatı alıp alamayacaklarını merakla araştırıyor. SGK Uzmanı Özgür Erdursun, şartları tek tek sıraladı...

Türkiye Bankalar Birliği Başkanından dolar tahmini geldi: 39-40 TL olur!

Türkiye Bankalar Birliği Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar, Dolar/TL beklentisinin 39-40 lira olduğunu belirtirken, kredi kartlarına taksit ve limit sınırlaması gibi yeni düzenlemeler gerektiğini dile getirdi.

Prof. Dr. Naci Görür tekrar tekrar uyarıyor! 7 ve üzerinde bir deprem olması işten değil...

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen konferansta konuşan Prof. Dr. Naci Görür, "Türkiye’nin hemen hemen her bir tarafı ileriki zamanlarda deprem üretecek nitelikte bulunmaktadır. Türkiye’nin herhangi bir yerinde bir gece uyandığımız zaman 7 veya üzerinde bir deprem olması işten d

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Kıbrıs'ta gizemli nüfus çıkmazı! Kaç konut ve iş yeri olduğu bilinmiyor! 

Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği Başkanı Raif Çukurovalı Kıbrıs'ta kaç konut ve işyeri binası olduğunu bilmediklerini açıkladı. 

Hükümetten son dakika açıklaması: Artık kentlerimiz gecekondularla anılmıyor, konut çeşitliliği var!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, konut üretimi ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve şehirleri inşa ederken dikkat ettikleri unsurları açıkladı. İşte ayrıntılar...

Kıbrıs Müteahhitler Birliği Başkanı Gürcafer açıkladı: Oturum izniyle ilgili mevzuatlarda eksiklikler var!

Müteahhitler Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, oturum izni ile ilgili olarak mevzuatlarda eksiklikler bulunduğuna dikkat çekti.

Tüm Emekliler Derneği'nden emeklilere konut müjdesi!

Tüm Emekliler Derneği (Tüm. Emek. Der.) Isparta Şube Başkanı Hayati Yıldız, Isparta ilinde emeklilerin konut sahibi olacağını belirtti.

5 farklı noktada 300’ün üzerinde iş yeri ve konut inşa edilecek!

Kahramanmaraş'ta kentsel tasarım projesi ile 5 farklı noktada 300’ün üzerinde iş yeri ve konut hayata geçirilecek. 

Konteyner nakliye şirketi Maersk, 3 bin 500 kişiyi daha işten çıkardığını duyurdu

Konteyner nakliye şirketi Maersk, küresel ekonomik yavaşlamanın tetiklediği talep azalması ve kapasitenin yükselmesi sebebi ile 6 bin 500 kişinin işten çıkarıldığını belirtti. Öte yandan firma önümüzdeki günlerde de 3 bin 500 kişinin daha işine son verileceğini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Maliyetleri azaltmak için işten çıkarma furyasına yeni dev şirketler ekleniyor

Avrupa'da resesyon endişesi devam ediyor. Yüksek faizlerin ekonomiler üzerindeki etkileri hissedilirken ve ekonomilerin yavaşlayacağı kaygısı, birçok şirketi yeniden yapılanmaya ve işten çıkarmalara zorluyor.

Apple'ın yükselişi telefon devinin aşağı çekti! Bir dönemin yıldızı şirket 14 bin kişiyi işten çıkarıyor

Telekomünikasyon devi Nokia, maliyetleri keskin bir şekilde azaltmak amacıyla 2026 sonuna kadar 14 bin çalışanını işten çıkarmayı planları arasına aldı. İşte tüm detaylar...

Sosyal medya devinde dev işten çıkarma! Yüzler kişi işsiz kalacak

Profesyonel sosyal iş ağı ve sosyal paylaşım platformu LinkedIn bu yıl ikinci kez yüzlerce çalışanını işten çıkaracak. İşte merak edilen tüm detaylar...

işten çıkan konut kapıcıları  Haberi

işten çıkan konut kapıcıları 


CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konutlarda görev yapan kapıcılara ilişkin soru önergesi hazırladı.

Konut kapıcıları ile ilgili olarak 3 sorusuna yanıt arayan Gürer, sorularını Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu'na iletti.

Gürer ilk olarak "Ülke genelinde konutlarda görev alan kapıcı sayısı kaçtır?" diye sordu.

"İş sözleşmesi yaparak çalışan kapıcı sayısı kaçtır?" diye de soran Gürer son olarak "2016 ve 2017 yılında işten çıkarılan kapıcı sayısı kaçtır?" sorusunun da yanıtlandırılmasını talep etti.